Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עוצרים בירוק מהבהב רק כשרואים את זה ממספיק מרחק לעצירה נורמלית, לא בלימת חירום.

הטעות של אנשים היא לחשוב שצהוב זה כמו ירוק מהבהב, אבל בסרטון הוא נסע כמו שצריך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שמת לב שגם אתה היית בכיוון של "לגנוב" את הרמזור?

אז מה לעשות ונתקלת במישהו שמכיר את הרמזור וחושב שזה ממש נחמד לזנק לכביש שנייה לפני הירוק.

מסקנה, בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם.

איזה שטויות

ממתי לעבור בירוק מהבהב זה לגנוב

פורסם

לא כתבתי לגנוב, כתבתי בכיוון של לגנוב, ז"א שמי שמקבל אות שהירוק עומד להסתיים שיפתח עיניים, שים לב שפות"ש נכנס בצהוב לצומת שגם זה בסדר גמור, אך במקרה כזה יש סיכוי למה שבדיוק קרה, בגלל חכמולוגים שמכירים את הרמזורים ומזנקים לכביש כאשר יש להם עדיין אדום.

(שים לב גם שכתבתי שפות"ש צודק ולא כתבתי שהוא עשה משהו לא כשורה)

ואין צורך לכתוב שטויות, תרבות דיבור וכתיבה לא מזיקה.

פורסם

טרונצ'ו, תעשה קצת slow motion.

בשניה החמישית הצלם נמצא באמצע הצומת, ועדיין ירוק. הצהוב מופיע בשניה השישית.

לפיכך למעשה הצלם היה חייב לעבור בצומת, שכן אילו היה עוצר היה סיכוי גבוה מאד שמישהו מאחוריו היה מופתע (מעצירה בירוק!) והיתה נגרמת תאונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
טרונצ'ו, תעשה קצת slow motion.

בשניה החמישית הצלם נמצא באמצע הצומת, ועדיין ירוק. הצהוב מופיע בשניה השישית.

לפיכך למעשה הצלם היה חייב לעבור בצומת, שכן אילו היה עוצר היה סיכוי גבוה מאד שמישהו מאחוריו היה מופתע (מעצירה בירוק!) והיתה נגרמת תאונה.

+1

לזה התכוונתי כשאמרתי שטויות

פורסם

הוא חשב שאתה ממשיך ימינה

חוץ מזה, מבלי לשפוט אותך יותר מדי, נסעת במהירות שלא מתאימה לדרך (בהתקרבות לצומת, האט ותהיה מוכן לכל דבר שיקרה) ולא אפשרת לו לראות אותך בזמן המתאים.

לכן הנהג ההוא לא באמת מפגר, הוא פשוט לא הבין מאיפה הגעת לו אז הוא עצר ונתן לך זכות ימינה.

פורסם

המהירות חוקית ומתאימה לתנאי הדרך, בהתקרבות לצומת התחלתי להאט בלי קשר לזה שהוא החליט לעצור באמצע הכביש.

גם אם הייתי רוצה לצאת ימינה או להמשיך "ישר" הנהג צריך להישאר בנתיב שלו ולתת זכות קדימה.

פורסם
המהירות חוקית ומתאימה לתנאי הדרך, בהתקרבות לצומת התחלתי להאט בלי קשר לזה שהוא החליט לעצור באמצע הכביש.

גם אם הייתי רוצה לצאת ימינה או להמשיך "ישר" הנהג צריך להישאר בנתיב שלו ולתת זכות קדימה.

מסכים. אם הרכב הפונה לא בטוח שיכול לסיים את הפנייה בבטחה, שיחכה עד שיעבור הרכב ולא יתחיל את הפנייה ויעצור באמצע.

פורסם

wooja ו- car141, עדיין לא הבנתם כנראה למה התכוונתי בהודעה הקודמת שלי.

בגלל המהירות הגבוהה (של car141) הרכב שנכנס מולו לא יכל לראות את אותו לפני שהוא החליט לחצות מולו.

קחו מצב תאורטי (קיצוני בכוונה) של סיבוב (כמו פה), רק שהנהג נוסע על 200 קמ"ש,

איך הנהג שרוצה לחצות מולו ידע אם לחצות או לא? רק אחרי שהוא יתחיל ואולי גם יהיה באמצע הפעולה, הוא יגלה את הרכב הדוהר לעברו.

מה שאני בא להגיד, מהירות הנסיעה היא פקטור שלא ניתן להתעלם ממנו.

בסיבובים, צמתים ועוד צריך להאט את המהירות ולהיות עם הרגל מוכנה על הבלם.

אני מודע לעניין שהרבה משתמשים פה אוהבים להתלונן על המצלמים ולציין את העבירות שלהם, אבל אני פה דווקא רציתי להצדיק את הנהג שכביכול יצא "מפגר" לפי תיאור המצלם.

פורסם (נערך)

זהו שהוא כן יכל לראות אותי הרבה לפני שהוא התחיל לפנות, והמהירות שלי הייתה בסה"כ 80 קמ"ש(60 קמ"ש שהתקרבתי לצומת) לא צריך להביא סיטואציות קיצוניות ומוגזמות.

אתה יכול לראות בצורה מצוינת בסרטון שלא משנה איזה רכב היה נכנס לצומת, בעזרת בלימה מתונה הייתי נמנע מתאונה.

אתה יכול לראות בתמונה את השדה ראיה מהצד שלו, אפילו שיש רכבים שחונים בתחנת אוטובוס ותנועה יחסית צפופה של רכבים(מה שלא היה בזמן שהוא פנה), אפשר לראות טוב מאוד רכבים שמגיעים מהכיוון הנגדי.

כל מה שהנהג צריך לעשות זה לעצור בנקודה שבה יש לו שדה ראיה, להסתכל שניה שלא בא רכב ולפנות זה הכל, בכלל לא מסובך.

1.jpg

תראה מתי הוא כבר ראה אותי:

2.jpg

אבל במקום לעצור שנייה ולחכות שאני יעבור, הוא החליט להתחיל לפנות ואז לעצור באמצע הכביש, כי הוא חשב שאני רוצה להיכנס לג'ש.

אתה יכול לנסות להצדיק אותו, אבל אין מה להצדיק.

אתה מנסה לתאר סיטואציה של נהג שעצר לפני שהוא פנה, הסתכל טוב טוב וראה שהדרך פנויה, ופתאום מתחיל להתקרב אליו רכב שנוסע במהירות של 200 קמ"ש ולא משאיר לו זמן להגיב.

עכשיו בסרטון רואים טוב מאוד שהוא לא עצר ובטח שלא הסתכל.

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם

אתה נהגת מהר מידי.

84 קמ"ש זה יותר מ 90 על הספידומטר וזה מוגזם בקטע הזה.

הנהג שהגיע מולך ראה אותך אבל לא העריך נכונה את המהירות שהגעת מולו.

ברגע שהוא הבין שאתה טס והוא לא יודע לאיזה כיוון, הוא פשוט עצר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...