Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האופנוען לא עקף מימין, היא ביצע עקיפה משמאל של הרכב שטח וחזר חזרה לנתיב הימיני, הרכב שסומן כאן בחץ אדום עבר שני נתיבים משמאל לכיוון ימין תוך כדי דחיקת האופנוען מנתיבו.

פורסם

האופנוען עקף את הרכב שעבר לנתיב הימני מימינו, ולא רק זאת, התעקש לעקוף אותו על השוליים.

לגבי ההערה השניה שלי - אכן טעות, היה נדמה לי שמדובר באותו אופנוען אך מדובר באחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הודעה מיותרת אחרי שאייל אישר ,אבל זה מקרה אחד שכן המקור נתן רשות , אבל לא חסר מקרים (כמו שלי למשל או הסרטון שהגיע לערוץ 10) שמופיעים באתר שלכם של סרטונים שפורסמו ללא ידיעת או רשות המצלמים.

פורסם

יואב, כנראה שהוא מחק את ההודעה שלו אחרי שראה את שלך.

בכל מקרה, roadshamer, אנו נשמח אם תבקש מכל בעל סרטון את רשותו לפני שאתה מפרסם זאת ברבים בפייסבוק כפי שביצעת עם אייל בסרטון האחרון.

המשך ערב\לילה נעים.

פורסם

כל הסרטונים המופיעים באתר ובפייסבוק הועלו ע"י משתמשי האתר או על ידינו אחרי שקיבלנו אישור מהמצלם.

יואב, במידה וקיים באתר סרטון שלך שעלה ללא ידיעתך/אישורך, אנא שלח לנו הודעה ונדאג לטפל בזה.

כפי שאתם רואים, אנחנו דואגים לבקש אישורים לפני שימוש.

אגב, אין לנו בעיה גם לתת קרדיט כאשר מעלים סרטונים אך אייל אמר שאין צורך אז לא שמנו.

פורסם
אייל, ביקשו רשות ממך?

בשביל מקרים כאלה אני עם מצלמה!

בתחילת השבוע צחק עלי אחי שאני נוסע עם מצלמת דרך.

במשך השבוע נכנסה בו משאית מאחורה, בזמן שהוא יצא אליו המשאית עקפה אותו מימין וברחה - צוחק מי שצוחק אחרון :)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

בחזרה לביואיק, ידעו שחלאות כאלו, ויש רבבות בהרצליה פיתוח, עם הביואיק, והאאודי, והאלפות, קאדילאקים למיניהם ועוד ועוד - אוהבים להרגיש שהרכב שלהם חסין מחוקי התנועה.

פורסם
1. הולכי רגל בכביש 5

2. עוד אחד שחי בסרט ומזגזג במהירות

3. פאביה

4. מסתכל טוב טוב, ואז מבצע את העבירה

לגבי 2, אולי אם לא היית נתקע בנתיב האמצעי שלא צורך עקיפה (וכך גם שאר הנהגים בשמאלי) אז הוא לא היה צריך לזגזג

פורסם

תאונה שהייתי עד לה היום בבוקר בין נהגת הונדה שלא בדקה בשטח מת לבין משאית:

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...