Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפי מה שאומרים בפורומים הרוסיים, כולם ללא יוצאי מהכלל אומרים שהכביש מצוין. כנראה שילוב של מהירות ונהג חסר ניסיון עם אגו בשמיים. בסרטון המלא הוא גם אומר למישהו אחר ברכב "תראה אנחנו כבר על 180". וזה עם רכב מלא...

יש שם גם ביקורת על דגם הרכב עצמו והבנתי שאחיזת כביש שלו בעייתית, ועם המהירות הזאת זה שילוב קטלני מסתבר.

עריכה אחרונה על ידי serginho
פורסם

יש סיבה טובה לעניין שבמדינות המפרץ "ערביי הדריפט" אוהבים לעשות דריפטים בעיקר עם יונדאי.

יש לכל דגמי יונדאי בעיה קשה של יציבות כיוונית.

מספיק סטייה קלה של ההגה במהירות מעל 70 קמ"ש והרכב מתחיל להיכנס לדריפטים הזויים.

אם האידיוט נסע 180 (כמו שכולם אומרים) ונגע בהגה בצורה טיפ-טיפה לא עדינה - הוא חרץ את גורלו ושאר הנוסעים באותה שנייה.

• אחראי פורום
פורסם
נהג המשאית, וזה כתוב במפורש.

Another 30-year-old passenger was hospitalized in serious condition. The accident also injured the driver of the wagon

לעיתים יש לי קשיים בהבנת הנקרא אבל פה זה די ברור.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם
כנראה משפחה חרדית, ראיתי כבר מספר מקרים דומים.

אתמול אני עומד ליד 307sw עם ערימות מזרנים על הגג. יוצא האבא (מהמגזר), קושר בעקשנות את המזרנים, מוודא שהכל בסדר, נכנס ונוסע.

ברמזור אני שוב לידו, רואה ערימות ילדים בשתי השורות האחוריות (7-8 ממבט חטוף), לא חגורות ולא כיפכף.

סדרי עדיפויות זה הכל בחיים, אני אומר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

להפך, בשעת תאונה המזרנים ישתחררו, הילדים הלא חגורים יטוסו בנועם דרך השמשה הקדמית וינחתו ברכות על המזרנים.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

לצערי עוד סרטון התפספס לי-

מסחרית דוקטו עמדה מאחורי בתור לרמזור אדום, הרמזור התחלף לירוק הנהג חסר הסבלנות יוצא מהתור מצד ימין שלי (חשבתי שהוא טעה בדרך אבל לא!) ברגע שהרכב מלפני התחיל להתקדם הוא פשוט עקף אותי בברוטליות וכשאני עברתי לנתיב השמאלי של הפניה שמאלה (בדיוק נפתח) הוא חתך אותי ו'אילץ' אותי לחזור לימני.

לצערי המצלמה החליטה שהיא לא צריכה לצלם את זה!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
עם איזו מצלמה אתה ואיזה כרטיס זכרון?

SJ4000 וכרטיס Transcend.

היום אחליף את הכרטיס לסאנדיסק הקלאס10 נראה אם זה יעזור.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...