Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קצת הזוי. אין לי מושג לאן הבחור רץ ומה הוא איבד בשיחים על ההפרדה של הכביש המהיר.

לא רואים טוב בגלל השמש מול המצלמה, אבל הוא בהחלט גרם ליונדאי (ולאיביזה מאחוריה) לבלום...

עדיף להפעיל במסך מלא וברזולוצית HD

[video=youtube;zvePaqv-S1U]

עריכה אחרונה על ידי אני רוצה מכונית
פורסם

אדידס, עבירת האדום החא החמורה בסרטון, אבל אפילו אם היה ירוק מדובר בעבריין נתיבים מסוכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום בירושלים: רכב צופר לניידת משטרה שתזוז מהנתיב/כיכר.

השוטר שבנדיית כורז לו: "אתה רוצה להמשיך לצפור לי כי זה 500 שקל דו"ח, חבל! תעצור תעצור במפרץ פה"

בום, 500 שקל.

פורסם

הפעלת צופר זמן ממושך מן הדרוש (סעיף 5555) - 250 ש"ח ללא ניקוד:

נהגת ברכב הנ"ל והשתמשת בצופר זמן ממושך מן הדרוש לפי הנסיבות, בניגוד לתקנה 63 (א) לתקנות התעבורה.

הפעלת צופר בדרך עירונית (סעיף 5556) - 250 ש"ח ללא ניקוד:

נהגת ברכב הנ"ל בדרך עירונית והפעלת צופר שלא לשם מניעת סכנה קרובה, בניגוד לתקנה 63 (ג) לתקנות התעבורה.

תקנה 63:

(א) מתן אות בצופר לא יהיה ממושך או חוזר יותר מן הדרוש לפי הנסיבות.

(ב) בוטל.

(ג) בדרך עירונית לא ישמיע אדם אות אזהרה בצופר אלא למתן אות אזהרה למניעת סכנה קרובה שאין למנוע אותה באופן אחר.

פורסם
לצערי נתקלתי לפני כמה ימים בחבר לאלפא ג'ולייטה שעבר באור אדום מלא כמו דרעק. רכב מספר 47-074-13.

צומת מחורבן.

יצא לי לא מעט לפקוד אותו, בנתיב להמשך ישר. המון ממשיכים ישר מהנתיב השמאלי.

האמת לרוב ישנה ניידת מיד אחרי הצומת שדואגת לטפל באותם חכמולוגים.

במיוחד מעצבן מצב שקורה שם לא מעט, שהמשך הצומת לא פנוי, ונאלצים לעצור גם בירוק, ואז אותם חכמולוגים מגיעים מהנתיב השמאלי ונכנסים לצומת.

!AWDSOME

פורסם

הצילום נראה מאוד יציב בשביל אחזקה ביד למשך ארבע וחצי דקות, אולי זה מישהו עם מצלמה ברכב שסובב אותה הצידה.

בכל מקרה, אם מישהו היה נוכח במשך הארבע וחצי דקות האלו ולא טרח לצאת לעזרת הגברת אז זה עצוב מאוד. בהחלט מאפיין את התרבות אליה אנחנו מדרדרים. יותר חשוב לתעד מישהו בחולשתו ולהעלות את זה לאינטרנט, בשביל הצחוקים, מאשר לעזור.

לא מדובר כאן בעבריינית או סוציומטית שעושה בכביש כרצונה מבלי להתחשב באחרים. כנראה היא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, אבל זאת לא סיבה לעשות ממנה צחוק.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

מה אתם ממליצים לי לעשות? מצד אחד, הרכבים שחונים בצד שמאל חונים בקומבינה כי אלו לא מקומות חניה מסודרים והם אכן קצת מפריעים לאלו החונים מצד ימין, מצד שני, הבנאדם שיצא מהחניה השאיר שפשוף יפה למכונית שהוא פגע בה ולא טרח אפילו להשאיר פרטים שזה זלזול ברכוש האחר.

יש לי את הצילום באיכות הטובה אז אני רואה את מספרי הרישוי בברור ולא היה לי באותו זמן עט ודף להשאיר פתק לנפגע.

האם לחפש את הנפגע ולדווח לו מי הוא שפגע בו? או שיש לו גם אשמה בדבר הזה אז אפשר להגיד שזאת בעיה שלו?

2017 Citroen C3 Shine

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...