Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרי מלפני 40דקות, צומת שילר. אני לא מצליח לחלץ את מספר הרכב הנפגע. מישהו מכיר תוכנה לעשות ZOOM IN לתוך הוידאו?

[video=youtube_share;WwsmjsFPCmw]

פורסם (נערך)

ביצעת שינוי כלשהו בפורמט הסרטון?

לפי חותמת הזמן, מדובר במצלמת המוביוס, שבברירת המחדל מצלמת בפורמט MOV.

אם יש לך את הקובץ המקורי בפורמט המקורי, זה יעזור.

בנתיים לפי מה שאני רואה, אני מזהה מעט ספרות מיד לאחר הפגיעה והסיבוב של הגטס.

נגמר ב46 כנראה.

My Movie2.wmv_snapshot_00.10_[2015.08.26_23.49.49].jpg

בכל מקרה, ע"מ לעזור לבחור הנפגע, אני מציע שפשוט תפנה למשטרה אפילו בטלפון, תציג להם את עצמך בתור עד לתאונה שהתרחשה בתאריך\בשעה\במיקום..

הם כבר יעשו את העבודה (אני מקווה)

ניחוש קצת יותר פרוע: 36-513-46

My Movie2.wmv_snapshot_00.10_[2015.08.26_23.49.49].jpg

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם
טרי מלפני 40דקות, צומת שילר. אני לא מצליח לחלץ את מספר הרכב הנפגע. מישהו מכיר תוכנה לעשות ZOOM IN לתוך הוידאו?

[video=youtube_share;WwsmjsFPCmw]

ממש מוזר שהגטס לא ראה את הרכב שטס מולו...

אחד הדברים החשובים בצמתים כאלה.

עצרת לבדוק מה מצב הנפגעים?

פורסם
ביצעת שינוי כלשהו בפורמט הסרטון?

לפי חותמת הזמן, מדובר במצלמת המוביוס, שבברירת המחדל מצלמת בפורמט MOV.

אם יש לך את הקובץ המקורי בפורמט המקורי, זה יעזור.

בנתיים לפי מה שאני רואה, אני מזהה מעט ספרות מיד לאחר הפגיעה והסיבוב של הגטס.

נגמר ב46 כנראה.

[ATTACH=CONFIG]435251[/ATTACH]

בכל מקרה, ע"מ לעזור לבחור הנפגע, אני מציע שפשוט תפנה למשטרה אפילו בטלפון, תציג להם את עצמך בתור עד לתאונה שהתרחשה בתאריך\בשעה\במיקום..

הם כבר יעשו את העבודה (אני מקווה)

ניחוש קצת יותר פרוע: 36-513-46

יש לי את הקובץ המקורי, אבל הוא1.3GB כי אני מצלם בלופים של 10דקות. יש לך המלצה לתוכנה שרק תחתוך את הקטע הרלוונטי מתוך הסרט מבלי להרוס אותו?

ממש מוזר שהגטס לא ראה את הרכב שטס מולו...

אחד הדברים החשובים בצמתים כאלה.

עצרת לבדוק מה מצב הנפגעים?

הייתי עם האשה והילדים ברכב, ראיתי שעצרו מספר רכבים אחרים אז לא נשארתי.

אגב הI20 עפה על הרכב שעמד מאחוריה ברמזור, נראה שחטפה מכה רצינית גם בצד הנהג.

פורסם

מכיר את זה, הבחורה למעלה פרסמה שהבחור שהיה עד התקשר שוב היום ועזר לה. אבל זה באמת אותו מקום ואותו מקרה בהפרש של שלושה ימים.

פורסם (נערך)
יש לי את הקובץ המקורי, אבל הוא1.3GB כי אני מצלם בלופים של 10דקות. יש לך המלצה לתוכנה שרק תחתוך את הקטע הרלוונטי מתוך הסרט מבלי להרוס אותו?

משתמש אחר (m3x...) המליץ לי על תוכנה בשם: Free Video Editor

חותכת קבצי MOV בעיקר בצורה טובה, יש מנגנון די מוזר לחיתוך, בצע חיפוש על שם התוכנה בחיפוש בפורום ותמצא את ההמלצה שלו.

דבר שני, למה אתה מצלם בלופים של יותר מ-5 דקות?

אם אתה מצלם בלופים, תקבע את האורך ל-3 או 5 דקות, לא יותר. אני לא אכנס פה לפרטי פרטים מה היתרונות מול החסרונות.

עריכה:

כבר ביצעתי עבורך את החיפוש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?459573-%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%96-%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A9%D7%9C-%D7%93%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9D&p=4609302&highlight=Free+Video+Editor#post4609302

עוד עריכה:

יאללה כבר השקעתי, קח גם סיבה:

LOOP53.JPG

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם

לגבי הלופים אני מכיר את הסיבה, אבל מכיוון שיש לי כרטיס של 32GB אני לא פוחד מאיבוד מידע כתוצאה ממחיקה של קובץ ישן. מקליט בערך 4 שעות שזה די והותר.

מצאתי שאפשר לעשות ZOOM עם הVLC, והפריים היחידי שאיכשהו ניתן לקרוא ממנו את המספר זה הפריים שאתה שמת מעלה ועדיין מאוד קשה לזהות את המספר.

פורסם
לגבי הלופים אני מכיר את הסיבה, אבל מכיוון שיש לי כרטיס של 32GB אני לא פוחד מאיבוד מידע כתוצאה ממחיקה של קובץ ישן. מקליט בערך 4 שעות שזה די והותר.

אתה לא הבנת את הסיבה, זאת לא הסיבה של איבוד מידע ממחיקת הקובץ הישן.

תתייחס ל-2 השורות האחרונות בתמונה (שהנחתי שם את העכבר לקבל מידע על הפונקציה ההיא).

בזמן שהמצלמה פועלת בלופ, היא עובדת טיפה קשה יותר ולכרטיס צריכה להיות מהירות מסוימת ע"מ שהוא יוכל להתמודד עם מחיקת הקובץ הקודם וכתיבת קובץ גדול במיוחד וכל זה בזמן שהמצלמה עוד מקליטה חומר נוסף.

עדיף שלכרטיס תהיה יכולת לכתוב קובץ קטן ככל שניתן מאשר קובץ אחד ענקי.

קליפ של 3 דקות שוקל ~400 מגה, קליפ של 5 דקות שוקל ~650 מגה, קליפ של 10-15 דקות שוקל ~1-1.5GB.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...