Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שלואן אין פגוש חזירים. לחזיר שקיבל את השפשוף (ולאלה שחונים לפניו ואחריו וחוסמים את היציאה מהחניה המוסדרת) מגיע עונש יותר כבד משפשוף קטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצד אחד אלו שחונים בצד שמאל באמת מפריעים לרכבים שיוצאים מהחנייה המסודרת מימין אך זאת לא סיבה לפגוע ברכוש.

לפי דעתי לשניהם יש אשמה לכן הייתי שולח לשניהם את הסרטון ושהם ישברו את הראש ביניהם.

פורסם (נערך)
מצד אחד אלו שחונים בצד שמאל באמת מפריעים לרכבים שיוצאים מהחנייה המסודרת מימין אך זאת לא סיבה לפגוע ברכוש.

לפי דעתי לשניהם יש אשמה לכן הייתי שולח לשניהם את הסרטון ושהם ישברו את הראש ביניהם.

ראשית - הטיפול הנכון היה צריך להתבצע על ידי הרשויות. גרירת הרכבים + קנס כבד. אבל הרשויות לא מתפקדות בעניין, ואני מנחש שמדובר בשבת\חג וכלל אין פיקוח.

שנית - אולי עורכי הדין שבינינו יגידו משהו על עבירה פלילית ו\או מקם לתביעה אזרחית שנובעת מהגבלת חופש התנועה של בעל הרכב החסום (בדומה לסיפור של בדיקת החשבוניות ביציאה מסופרמרקטים, שהופסקה אחרי שאת החנויות נאלצה לשללם פיצויים משמעותיים ללקוח שעוכב ביציאה לצורך בדיקת החשבונית).

בכל מקרה - מי שמחנה את רכבו באופן שחוסם רכב אחר החונה כחוק צריך לצפות לאכיפה על ידי הרשויות. אבל בהעדר אכיפה מי שחונה בצורה כזו צריך לצפות לפגיעה ברכבו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זה נראה כאילו הוא נוגע בו בצורה ממש עדינה.

אתה בטוח שזה הוא שהשאיר את השפשוף ולא רכב/ים שקדמו לצילום?

כן. זה באותו מקום ובאותה צורה כמו הקצה של הפגוש. בכל מקרה אני מסכים עם זה שאלה שחונים ככה צריכים ללמוד את הלקח, מצד שני, אני לא מרגיש שלם עם זה שהבחור שפגע ברכב ייצא מזה כאילו כלום ואולי פעם הבאה הוא יקל ראש ולא יהיה אכפת לו כשהוא יפגע ברכב שלא מפריע לו.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אני חושב שהכי טוב להגיע לשניהם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפי מה שהבנתי, הישראלי המכוער עומד בחניה ריקה ושומר אותה - עד שמגיעה פאביה של צד ג' ומתחילה החגיגה:

האידיוט הזה עיכב אמבולנס כי הסתבך בחניה ברוורס:

פורסם
לפי מה שהבנתי, הישראלי המכוער עומד בחניה ריקה ושומר אותה - עד שמגיעה פאביה של צד ג' ומתחילה החגיגה:

האידיוט הזה עיכב אמבולנס כי הסתבך בחניה ברוורס:

כמה עבירות עושה נהג אחד בדקה?

בין השאר, שפשוף רכב חונה ללא השארת פרטים [emoji36]

וואו שלושת הסרטונים האלו מחליאים אותי ברמות. פשוט גועל נפש.

VW Golf GTI 2006 Manual

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...