Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה יש אנשים שהם פשוט זבל עופות אורגני? מה הוא כבר הרוויח הזה שהוא חתך אותי? אפילו פקק לא היה לפני הכיכר.

תרבות הנהיגה בארץ פשוט מחליאה אותי :bad-word:

אהה... מצטער על הקללות.

פורסם
למה יש אנשים שהם פשוט זבל עופות אורגני? מה הוא כבר הרוויח הזה שהוא חתך אותי? אפילו פקק לא היה לפני הכיכר.

תרבות הנהיגה בארץ פשוט מחליאה אותי

אהה... מצטער על הקללות.

זאת הכיכר לפני קופ"ח לין. הנהגים לא כ"כ אשמים פה, מכיוון שהנתיב השמאלי הוא לפניה שמאלה בלבד ולא שמאלה וישר כמו בנוהל הרגיל, ואז הנהגים נכנסים באיחור לנתיב השמאלי וחותכים לימני.

הפסקתי לספור כמה פעמים זה קרה לי שם.

פורסם

הנהגים בהחלט אשמים במצב הנ"ל.

1. רובם ככולם מכירים היטב את המקום ובוחרים במודע לבצע עברה זו.

2. סימוני החצים(תמרור 813) יופיעו לפחות 65 מ' לפני צומת/כניסה למעגל בדרך עירונית(50 קמ"ש).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
זאת הכיכר לפני קופ"ח לין. הנהגים לא כ"כ אשמים פה, מכיוון שהנתיב השמאלי הוא לפניה שמאלה בלבד ולא שמאלה וישר כמו בנוהל הרגיל, ואז הנהגים נכנסים באיחור לנתיב השמאלי וחותכים לימני.

הנהגים לא אשמים?

מה, הם לא מודעים לזה שהם מבצעים עבירה?

האוטו נוהג לבדו ללא התערבות הנהג?

!AWDSOME

פורסם

BMW X6 אתמול בפניה שמאלה למשה דיין מהסינימה סיטי, כולם עומדים בתור ארוך המניאק מגיע לחתוך אותי (חיכיתי חצי שעה ואני הרכב השלישי מהרמזור) ולא נתתי לו עד שהוא עלה למדרכה ונדחף, תוך כדי הסיבוב הוא מרחיב ונכנס ישר למפרץ תחנת אוטובוס > עוקף 2-3 רכבים עד שנגמר המפרץ, אחרך כך עובר נתיב שמאלה לנתיב תחבורה ציבורית\פונים ימינה, ועוקף את כולם ובסוף ברמזור מאותת שמאלה כדי להדחף בתור ועושה פקק מאחוריו כי היה אדום.

חתיכת חרא.

המצלמה ד'א לא שמרה את הסרטון כי בצומת שהוא עשה את זה היית תאונה וחסמתי עם רכבי את הצומת כדי לעזור לשוטרים לדחוף את הרכבים מהצומת בזמן שכולם עמדו והסתכלו. בזמן הזה סגרתי את הרכב בלי לסגור לפני את המצלמה אז לא נשמר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

בנוגע לכיכר, זה מאוד מבלבל. כשאני נהגתי שם בפעם הראשונה בלי להכיר את המקום ועם הוויז, הוא לא אמר לי להיצמד לימני וראיתי במפה שצריך להמשיך ישר, אז נשארתי בשמאלי, ופתאום ראיתי את החץ על הכביש. בסופו של דבר באמצע הכיכר אותתי ימינה, הורדתי את החלון וביקשתי מהנהג אחריי שייתן לי להיכנס וכך היה... בקיצור גם אני טעיתי. מהפעם השניה והלאה כבר ידעתי איך נוסעים בכיכר הזאת.

בקיצור, איך ספק שזו עבירה - אבל אם הנהגים רגילים כל החיים שלהם לנסוע בדפוס מסוים ופעם ראשונה נתקלים בדבר כזה, יכול להיות שבסה"כ טעו בתמימות.

פורסם

אין טעו בתמימות חביבי.

גילית את זה באמצע הכיכר פתאום? חוקית מותר לך להשתלב לנתיב הימני (פס לא רציף)? האם אתה יכול? כלומר, האם הנתיב הימני פנוי?

אם לא לאחת מהשאלות, המשך מסביב לכיכר, החלף נתיב, ואז כשתגיע שוב ליציאה תהיה בנתיב הנכון.

אם כן לכל השאלות, השתלב וצא מהכיכר.

לעצור באמצע הנתיב ולבקש שיתנו לך להשתלב זה גם לא מי יודע מה. כי אתה חוסם נתיב. עוד יותר מזה, שים לב שבסרטון לפני הכיכר ישנו סימון חצים על הכביש ברור מאוד.

ובכל מקרה, אם הנהג לא שם לב שהוא בנתיב הלא נכון, עובר נתיב, בלי לאותת, תוך כדי שהוא חותך רכב בנתיב שאליו הוא עובר, זו ממש לא תמימות, זה חוסר אכפתיות מוחלט.

!AWDSOME

פורסם (נערך)

בניגוד ללין, שם יש ככר אבל לא מעגל תנועה, כאן מדובר במעגל תנועה שבצומת המגינים ובן גוריון. המעגל בעייתי ביותר כיון שחלק מזrועותיו חד נתיביות וחלקi דו נתיביות, וכדי לסבך את העניין, הוסיpו לצידו נתיב מיוחד למטרונית עם שני רמזורים סמוכים למעגל. הוסף לכך את חסימת הנתיב הימני בהמגינים בכיוון מהעיר ללין על ידי מכוניות המורידות ילדים לבית הספר הנמצא שם, ויש בשעות הבוקר ברדק מוחלט.

הבעיה במקום בפירוש הנדסית, ואם נוסיף את אופי האוכלוסיה המתגוררת באיזור הכל מובן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
למישהו יש מושג למה הרכב נעצר על ידי המשטרה?

הנסיעה הכי מוזרה שיצא לי לראות, נראה שהוא מזגזג בין הנתיבים כדי לתת לרכב שמאחוריו לעקוף אותו בכל מחיר כי אולי הוא מציק לו.

מצד שני - למה כולם נוסעים שם על 30? ואיך בין רגע המשטרה ידעה לעצור אותו? נשמע שזה משהו אחר ולא רק סימוס בפלאפון

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...