Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

המצלמה רועדת גם בתחילת הסרטון (באיזור עם הסימון הכתום) - בקטע הזה הכביש במצב בלתי נסבל.

לפחות תייגת את משטרת ישראל, או אור ירוק?

הרעידות זה בגלל הכביש השבור הזה

לגבי השאלה שניה ,לא מה כבר יעשו לו .הוא יקבל את קרמה שלו.

לפני 8 דקות, gollu כתב:

אי אפשר שלא לשאול - למה אתה נוסע על 60 בכביש עמוס שבו הרוב נוסעים על 90? כמובן שנהג המשאית הוא אידיוט, אבל גם אותי היה מעצבן לנסוע אחריך

אוקי אבל זה מצדיק לנסות להרוג אותי?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 37 דקות, gollu כתב:

אי אפשר שלא לשאול - למה אתה נוסע על 60 בכביש עמוס שבו הרוב נוסעים על 90? כמובן שנהג המשאית הוא אידיוט, אבל גם אותי היה מעצבן לנסוע אחריך

הכביש שבור לחלוטין. יש סימון כתום - משמע אזור עבודות, כנראה הגבלת מהירות ל-70, בטח לא 90. נדמה לי שגם בשגרה המהירות המותרת שם אינה 90. זה שממשיכים להרביץ באזור של עבודות למרות תנאי הדרך - זה כי דבילים, לא חדש. דבר אחרון, אני די בטוח שראיתי שם שני נתיבים, כך שמי שרוצה יכול לעקוף.

• אהבתי 5

חזיר דיזל

פורסם

אני ראיתי בצורה די ברורה, שמצלם הסרט נע במהירות לא תואמת לשאר הרכבים. עוקפים אותו משני הצדדים. 

שוב - לא מצדיק (בכלל) את נהג המשאית, אבל כשעוקפים אותך משני הצדדים צריך לשים לזה לב.

• לא הבנתי... 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תכלס, אם הכביש שבור, הייתי נוסע גם על 60 בשביל פחות לשבור את הרכב למרות שזו לא סיטואציה בריאה אבל אלה הם כבישי ארץ חלם. אם הכביש לא שבור, אני מסכים עם זה שזה די דבילי לנהוג במהירות נמוכה משמעותית משאר משתמשי הדרך, זה יוצר סיטואציות לא בריאות בכלל על הכביש, כפי שרשמתי. 

פורסם

כביש משובש היטב עם סימון לא ברור במיוחד. בשעות מסויימות קשה מאד להבין מה הסימון בגלל האור- האיזור מלא במחיקות סימונים ישנים ולא סימפטי במיוחד לנסיעה. 

אני לרוב שם בימני בעצמי, ואני לא חושב שאני מגיע למהירויות גבוהות שם גם אם הכביש יחסית ריק.

עובר לשמאלי רק כדי לעקוף רכבים איטיים מאד. דגש על מאד. 

ומה הקשר בין זה לבין הבריונות (וזו הגדרה עדינה ביותר) של נהג המשאית? 

מותר לנהוג באלימות כי מישהו עיצבן אותך? הלוואי שידעתי את זה קודם, יכלתי להגיב אחרת בכל כך הרבה סיטואציות. 

[לבקשת הקהל, הבהרה-המודגש נאמר בציניות]

בכל מקרה ומצב, מחכה שיסיימו כבר עם העבודות בכביש ויסדרו אותו קצת. לפחות צבעו מחדש את הסימונים שיש שם לא מזמן- הם עדיין לא משהו, אבל היו יום-יומיים שזה היה בלתי נסבל ולא מובן בשיט. ואני עובר משם כל יום.

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 4 שעות, zoro321 כתב:

אוקי אבל זה מצדיק לנסות להרוג אותי?

אין הצדקה לבריונות / נהיגה מסכנת    בשום פנים ואופן

מצד שני אתה צריך לצפות להתנהגות כזו מנהגים אחרים.

זה שקבלנו את לוחות הברית לא אומר שנגמרו החטאים.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

מה קשור לוחות הברית? 

בין זה שמשה היה הראשון בהיסטוריה שהוריד דאטה מענן לטאבלט, בשביל לעדכן את כל הנוכחים בישיבה (שיכלה להיות אימייל), לבין הטאבלטים שיש במכוניות, אין קשר.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

@קורן בן אשרהמהירות המקובלת סביב 90, ולמיטב זכרוני היא גם המותרת, למרות הנתיבים הצרים והסימון הבעייתי (הזכרתי אותו בפורום לפנח מספר שבועות). אני נוהג שם מספר פעמים בשבוע במהירות הזו בלי בעיות מיוחדות (היוצא מהכלל היה לפני מספר שבועות, באיזה בוקר שבו הזיזו את הנתיבים, ויחד עם ההשתקפויות העסק היה מבלבל מאוד).  יתכן שהבעייתיות קשורה לעומסים, אני מסתובב שם סביב 7-7:15 בבוקר שבה הכביש פעיל אבל לא צפוף מדי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהמשך לסרטון שהעלה @Sparrow420 - כאן יש סרטון יותר ארוך עם לא מעט תגובות מעניינות:

לדעתי ההערה המעניינת ביותר היא לגבי שינוי המבנה שנעשה בטנדר - הותקנו מרווחים על הסרנים שיצרו נקודת חולשה וגרמו לגלגל להתנתק, כולל דיסק הבלם שנראה בסרטון.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

לדעתי ההערה המעניינת ביותר היא לגבי שינוי המבנה שנעשה בטנדר - הותקנו מרווחים על הסרנים שיצרו נקודת חולשה וגרמו לגלגל להתנתק, כולל דיסק הבלם שנראה בסרטון.

ממה שאני רואה באינטרנט הדברים האלה זה ממש מכה בארה"ב.

יש ביוטיוב כמה ערוצים של מכונאים שמעלים רכבים שנכנסים עם כל מיני תקלות, חלק מעניינות, חלק מצחיקות, הרוב... פשוט אין מילים

קוראים לזה "Customer states", ערוץ טוב לדוגמא זה Just Rolled In למתעניינים

• אהבתי 2
פורסם

לי נראה שכריות האוויר נפתחות הרבה קודם, אולי אפילו בשיגור, אלא שזוית הצילום מראה את החלונות (וכריות הצד. את החזית לא רואים) רק מתחילת הנפילה, די קרוב לשיא המסלול.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...