Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הסרטון מתחיל בדיוק איפה שהעלתי, ואחרכך מצולם שמה איך אני צופר בעצבים למישהו שחוסם את השמאלי. מצאת על מי לכתוב את השטויות שלך, אני מעלה סרטונים קצרים כדי לא להפליל את עצמי ואני בחיים לא נשאר בשמאלי סתם על 90 100 120 או 175. ממש מצאתי את הבנאדם הכי פחות קשור לתופעה והתחלת לחרטט.

אני לא אלך לאוטו לחפש סרטון מלפני בשבילך, תאלץ להאמין לי שc1 מגיעה ל175.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl
  • אהבתי 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

נראה שכאן הוא עובר את ה-170. אם זה אותו דגם כמו אצלך.

• רעיון טוב! 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

ה-C1/108/עייגו עדיין זריזות יותר מכל פיקנטו/i10 מהשנתיים(~) האחרונות שמצוידות בגיר הרובוטי (וגם נשמעות יותר טוב).

#רקומר

אני עדיין שובר ת'ראס כל פעם מחדש כשנכנס לפיקנטו של אוטותל, איך עם אותו המנוע מהדורות הקודמים, ללא ממיר מומנט וגיר עם יחסים קצרים הם הצליחו לייצר נבלות שלא ברא השטן, בקטע מסכן חיים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

לפני 3 שעות, liorwohl כתב:

הסרטון מתחיל בדיוק איפה שהעלתי, ואחרכך מצולם שמה איך אני צופר בעצבים למישהו שחוסם את השמאלי. מצאת על מי לכתוב את השטויות שלך, אני מעלה סרטונים קצרים כדי לא להפליל את עצמי ואני בחיים לא נשאר בשמאלי סתם על 90 100 120 או 175. ממש מצאתי את הבנאדם הכי פחות קשור לתופעה והתחלת לחרטט.

אני לא אלך לאוטו לחפש סרטון מלפני בשבילך, תאלץ להאמין לי שc1 מגיעה ל175.

חח מה הבעיה שניה להוציא את הסרטון המלא?

נשמע שאתה עדיין מתחמק וזה רק מוכיח את הנקודה שלי. לבריאות.

• רעיון גרוע 5
  • משעמם 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני שעה, Fraysa כתב:

חח מה הבעיה שניה להוציא את הסרטון המלא?

נשמע שאתה עדיין מתחמק וזה רק מוכיח את הנקודה שלי. לבריאות.

שמע, בלי להתייחס יותר מדי לאירוע עצמו, הלוגיקה אצלך זה משהו מדהים. אתה טוען שאחותו זונה, רק במקום שאתה תביא ראיות לכך, אתה טוען שהוא לא בסדר, כי הוא זה שצריך להביא הוכחות שאחותו לא זונה...

• אהבתי 4
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 2

חזיר דיזל

פורסם
לפני 51 דקות, Fraysa כתב:

חייב להבין איך זה מרגיש חוקי יותר לנסוע על המרדכה עם אופנוע מאשר לעבור באדום

מדרכה 500 שח ו6 נקודות

אדום 1000 שח ו10 נקודות

+קצת יותר בטיחותי דרך המידרכה

אולי יש אי דיוקים בתגובה שלי אבל בגדול זה התשובה

פורסם (נערך)
לפני כשעה, קורן בן אשר כתב:

שמע, בלי להתייחס יותר מדי לאירוע עצמו, הלוגיקה אצלך זה משהו מדהים. אתה טוען שאחותו זונה, רק במקום שאתה תביא ראיות לכך, אתה טוען שהוא לא בסדר, כי הוא זה שצריך להביא הוכחות שאחותו לא זונה...

אני מתייחס סך הכל למה שרואים בסרטון, שלפי ההקבלה שלך - רואים בבירור שאחותו זונה.

אגב, תלקקו אחד לשני כמה שאתם רוצים עם ה-thumbs up שאתם עושים אחד לשני. בסופו של יום, הוא מסרב לספק את הסרטון המלא

ולסגור את הדיון הזה, מה שרק מוכיח לי שצדקתי. מתנחל ישראלי שמאלי קלאסי עם גרוטאה בכביש 5, אחד מיני עשרות אלפים ביום שם.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • משעמם 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 16 דקות, Fraysa כתב:

אני מתייחס סך הכל למה שרואים בסרטון, שלפי ההקבלה שלך - רואים בבירור שאחותו זונה.

אגב, תלקקו אחד לשני כמה שאתם רוצים עם ה-thumbs up שאתם עושים אחד לשני. בסופו של יום, הוא מסרב לספק את הסרטון המלא

ולסגור את הדיון הזה, מה שרק מוכיח לי שצדקתי. מתנחל ישראלי שמאלי קלאסי עם גרוטאה בכביש 5, אחד מיני עשרות אלפים ביום שם.

רק שאבין - לפי ההגיון שלך, הסירטונים האחרונים שהעלתי עם נהגי סקודה ופולסוואגן שמתפרעים מציגים שכל נהגי VAG הם בעצם בהמות חסרות שליטה שאסור שיחזיקו רישיון (שוב - לפי ההגיון שלך שאתה מציג פה).
האם אתה נמצא ביניהם?
אם אתה נוהג בסקודה או VW, אתה חלק מהם, לא?

• אהבתי 2
פורסם

@liorwohlמוזמן להמשיך לעשות אימוג'ים של thumbs down כמה שאתה רוצה, בשורה התחתונה אתה עדיין לא סיפקת את הסרטון המלא

ואתה מתעקש להתחמק, מה שמוכיח את הטענה שלי.

• משעמם 1

2016 BMW M235i.

פורסם

מאיפה הגיעה ההזיה הזאת. העלתי סרטון שרואים אותי עוקף. החלטת שבגלל שזה c1 אז אני לא מסוגל לעקוף. אני לא אנסה אפילו למצוא את הסרטון ואני לא אבזבז על ההזיה שלך את ה10 דקות שזה לוקח. כאילו חסרים אנשים שחולמים על השמאלי עם הוכחות, שאתה מחליט לתקוף אותי כי יש לי c1. בהמשך של הסרטון אם הייתי מעלה אותו רואים אותי צופר וחותך את הפז'ו שתקוע באמת על השמאלי, כי אני מאלה שמנסים לחנך אנשים לא להתקע בשמאלי ואני חוזר לימני כמו מישהו עם ocd, ואליי דווקא אתה מחליט להטפל, אתה הזוי

• אהבתי 4

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...