Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, ניקו פ. כתב:

הכל נכון, 

אבל, חייב להגיד לך שאחד הדברים הכי לא מתחשבים בכביש זה שני נהגים המשווים מהירות ו"נועלים" שני נתיבים. 

זה יוצר עומסים, עקיפות מיותרות והרבה מעברי נתיבים. 

כשאני נוסע לאט ואיזה רכב באמצעי משווה איתי מהירות אני אוטומטית מאט/מאיץ כדי לא להיות מקביל לרכב אחר. 

הסיבה שכביש החוף בסרטון שלך קצת עמוס היא בדיוק זו. חוסר התחשבות (ושמירה על הימין אבל זה תמיד). לחלוטין מבין את הנהג בסקודה. 500 מטר קדימה הוא יסיים את הג׳ימקאנה שלו ויגלה שהכביש פנוי לחלוטין וכל ה"עומס" הוא בגלל שהיו מקדימה איזה 4-5 דפקטים שסגרו 3 נתיבים וזהו, שיתפוצץ העולם וכל הנהגים 15 קילומטר אחורה. 

נתחיל בזה שאני עם בקרת שיוט אז לא השוויתי מהירות לאף אחד.
דבר שני, הכביש עמוס ככה עד אחרי מחלף שער הגיא ששם פשוט יש פקק, אז הסקת המסקנות שלך שגויה (לפחות במקרה זה).
אחרון (והכי חשוב) - על מה אתה מדבר בכלל?
זה מצדיק השתוללות? להיצמד? אלימות? עקיפה על אי תנועה?
גם אם יש מעצבנים בכביש, אם אין לך סבלנות - אל תנהג.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

שום דבר ממה שכתבת לא רלוונטי למה שאני כתבתי. אתה סתם מתגונן בלי שתקפו אותך. חבל על בזבוז האנרגיה. לא ברור לי למה ומאין  זה נובע. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 5 דקות, ניקו פ. כתב:

שום דבר ממה שכתבת לא רלוונטי למה שאני כתבתי. אתה סתם מתגונן בלי שתקפו אותך. חבל על בזבוז האנרגיה. לא ברור לי למה ומאין  זה נובע. 

כתבת:
״הסיבה שכביש החוף בסרטון שלך קצת עמוס היא בדיוק זו. חוסר התחשבות (ושמירה על הימין אבל זה תמיד). לחלוטין מבין את הנהג בסקודה. 500 מטר קדימה הוא יסיים את הג׳ימקאנה שלו ויגלה שהכביש פנוי לחלוטין וכל ה"עומס" הוא בגלל שהיו מקדימה איזה 4-5 דפקטים שסגרו 3 נתיבים וזהו, שיתפוצץ העולם וכל הנהגים 15 קילומטר אחורה.״
לא מתגונן, מסביר.

״לחלוטין מבין את הנהג בסקודה״ - מבין שיש טמבלים בכביש שגורמים לעומס מדומה. אבל בשום צורה, בשום אופן ואף פעם לא צריך שיגרום להשתוללות (אם כן - מקומו לא בכביש ציבורי).
״...היו מקדימה איזה 4-5 דפקטים...״ - ענית לך שזה לא המצב פה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 26 דקות, Ron Poh כתב:

מעבר אור אדום, ממש בכוונה תחילה. זה לא שרמזור נהפך "פתאום" לאדום.

מה אתה רוצה? מה לא בסדר? 

לרכב פרטי יש 4 עיגולים שקשורים לנסיעה בכביש. 

לרמזור יש 3 עיגולים. 

לקטנוע 2. 

ההיררכיה פשוטה: זה מיועד עבור כלים עם לפחות 3 עיגולים. דהיינו, ווספה עם סירה ומעלה. קטנוע לא נחשב. 

לראייה, אני יכול לנבור במצלמת הרכב שלי ולהעלות תמונות של קטנועים שעומדים באדום של ההולכי רגל (שם יש 2 עיגולים, כמו לקטנוע) במעבר החצייה.

🙂🙃

• מצחיק 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני יכול לחתום שהשליח הזה מתמזמז עם בחורה דייט ראשון וכשהיא אומרת לו שלא שוכבים הוא אומר לה "אבל רק את הכיפה....."

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני 24 דקות, bigfoot7375nadav כתב:

חדי העין יכולים לראות את הילדים לא חגורים (וניצמדים לחלון) בזמן הנסיעה שלו הצידה

להורים אין רישיון להבאת ילדים לעולם וחבל שכך. אתמול אני רואה אמא עם ילד קטן שמתחילים לחצות במעבר חצייה ברחוב ראשי, בערך שתי שניות אחרי שהרמזור עבורם הפך לאדום. הראש של האמא תקוע במכשיר הנייד כמובן והיא חוצה באיטיות. 

הילד לא אשם כמובן שאמא שלו לא הייתה צריכה להיות אמא והיה עדיף שתוותר עליו מלכתחילה. דוגמא כזו אני רואה אגב לא מעט. רוכב אופנוע העיר לה על כך כמובן (כי לרכבים כבר היה אור ירוק והחלו להתקדם) אבל זה לא ממש עניין אותה. מקווה שלא נוהגת, למען יאריכו חייו של הילד המסכן. 

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

אני לא הייתי מעלה את הסרטון שמרשיע גם אותך. 

מה ששצילמת די סטנדרטי במקום הזה, אם כי בדרך כלל מדובר באנשים שעולים בשמאלי (ב"כ יחסית פנוי), ואת החיתוך ימינה מבצעים אחרי הפניה. המהדרים עוברים על ה-815 ממש לפני הפיצול לפרויד.

חוץ מזה קורה הרבה מה שאתה עשית - עולים בימני ואז חותכים את הפניה שמאלה בקטנה אבל פולשים לנתיב האמצעי בסיבוב. שוב יש מהדרים שמחליפים נתיב כדי לא להתקע בתחנת האוטובוס. ובקטנה גם גניבת הצהוב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא נורא הצהוב היה נורא גבולי( המצלמה מוסיפה כמה מטרים למרחק אז זה נראה כיאלו יש).

אבל כן זה לא חדש אבל היא אישית הגזימה כי את כל העליה עד הרמזור לפני הרמזור הזה היא זיזגה בכביש ריק.
וזה לא חדש שמהשמאלי לוקחים לירידה.
וזה צולם במקסיקו ככה שהחוק הישראלי לא תופס שמה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...