Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסרטון השני לא מובן לי. כולם, כולל אותך, פונים שמאלה למרות שהחץ (813) מורה ישר בלבד, ואין קו מנחה (809) לפניה שמאלה?

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 5.1.2023 בשעה 14:21, liorwohl כתב:

טוב שיש abs כי הפניה הזאת לפני הכניסה ביונדאי השחורה לא היתה עובדת באוטו בלי abs

הפורד כאילו אשם בכל, אבל הוא אידיוט ממוצע וצפוי, אני ממש רותח על האיוניק הלבן שבמקום לזוז קצת ימינה ולשים גז מהר הוא החליט לעצור לגמרי לעשות פרצוף כועס לפורד. כמעט כמעט עלה לי בסיטרואן בגלל המפגר הזה.

זוכרים את זה? אז מחלף אחד לפני, הפעם לפחות עשה את זה לאחרים ולא לי.  (הצילום מאתמול, השעון לא היה מכוון)

וזה לא שאני נוסע שמה הרבה או משהו, האוטו מתייבש בחניה כל השבוע, פשוט כל הנהגים במרכז אפסים בני עובדות בצומת שנוסעים 50 בכביש של 100 בנתיב האמצעי או השמאלי בלבד ועוצרים כל רגע אז כל נסיעה מספקת מקרים להעלות לכאן או סתם מספקת פקקים שנעלמים בלי שום תאונה או מחלף בסופם.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl
  • אהבתי 4

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לפני 17 שעות, sperial כתב:

הסרטון השני לא מובן לי. כולם, כולל אותך, פונים שמאלה למרות שהחץ (813) מורה ישר בלבד, ואין קו מנחה (809) לפניה שמאלה?

אני עובר שם כל יום, כולם עוברים שם כאילו יש פנייה וזה פשוט משגע אותי, אפשר לעשות פרסה 100 מטר אחרי.

פורסם
בתאריך 20.4.2023 בשעה 10:14, liorwohl כתב:

זוכרים את זה? אז מחלף אחד לפני, הפעם לפחות עשה את זה לאחרים ולא לי.  (הצילום מאתמול, השעון לא היה מכוון)

וזה לא שאני נוסע שמה הרבה או משהו, האוטו מתייבש בחניה כל השבוע, פשוט כל הנהגים במרכז אפסים בני עובדות בצומת שנוסעים 50 בכביש של 100 בנתיב האמצעי או השמאלי בלבד ועוצרים כל רגע אז כל נסיעה מספקת מקרים להעלות לכאן או סתם מספקת פקקים שנעלמים בלי שום תאונה או מחלף בסופם.

לא בא לחנך, כי זה מיותר, אבל מצטער, זה פשוט מרתיח אותי שכולכם תקועים על האמצע/שמאל כשהנתיב הימני פנוי, בייחוד כשאתה נוהג באוטו כמו C1 שלוקח לו זמן להאיץ

ויבוא נהג עם רכב מהיר וסתם תרגיז אותו והוא יצטרך לחתוך אותך מהימין.

אני חותך אנשים כמוך מהימין בלית ברירה יום יום. ולא, לא אכפת לי אם ביצעת עקיפה או שאתה "לא מעכב אף אחד". דע את מגבלות רכבך. אין סיבה שבן אדם עם C1 ידנית עם 70

כ"ס יהיה על השמאל, אבר.

• משעמם 1

2016 BMW M235i.

פורסם

אז הוא צריך לעשות עבירה או לא לעקוף בגלל שיש אנשים שלא נוסעים על הימני?

אתה שומע את מה שאתה אומר בכלל?

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה באמת מאמין שהוא נמצא על השמאלי נטו בגלל שהוא ביצע עקיפה, בבקשה, שמפרסם הסרטון יפרסם

את הסרטון הלא חתוך במשך לפחות 3 דקות ונראה על אילו נתיבים הוא נוסע. 

• משעמם 1

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, Fraysa כתב:

לא בא לחנך, כי זה מיותר, אבל מצטער, זה פשוט מרתיח אותי שכולכם תקועים על האמצע/שמאל כשהנתיב הימני פנוי, בייחוד כשאתה נוהג באוטו כמו C1 שלוקח לו זמן להאיץ

ויבוא נהג עם רכב מהיר וסתם תרגיז אותו והוא יצטרך לחתוך אותך מהימין.

אני חותך אנשים כמוך מהימין בלית ברירה יום יום. ולא, לא אכפת לי אם ביצעת עקיפה או שאתה "לא מעכב אף אחד". דע את מגבלות רכבך. אין סיבה שבן אדם עם C1 ידנית עם 70

כ"ס יהיה על השמאל, אבר.

אתה ממש לא קרוב למציאות, עם הc1 הזאת אני  המון על 130-150 ועוקף בלי הפסקה, וחוזר לימין כשמסיים לעקוף את כל המפגרים שזוחלים באמצע. מסרטון של 10 שניות אל תסיק מסכנות שלא רואים 

כנראה שבחיים שלך לא נסעת על אוטו בסגנון או שאתה מאלה שמפחדים לעבור את ה3000 סלד כי הביצועים של c1 ודומים רחוקים מאוד מלא להספיק כדי לעוף בעקיפות בלי הפסקה, בצורה מוגזמת גם, במיוחד במרכז שכולם על 80 גם שכביש ריק.

וגם אם רק נסעתי יותר מהר מהאחרים כמו שרואים בסרטון, מה גורם לך לכתוב תגובה מטופשת כזאת? אסור לי לעקוף מישהו ולחזור לימני כי לא קניתי אוטו יקר יותר? החלטת שאני מתנחל בשמאלי ומפריע לתנועה כי יש לך משהו נגד c1? הזוי, אין לי מילים אחרות

עריכה אחרונה על ידי liorwohl
  • אהבתי 4

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

@liorwohl, אני חושב שכאן @Fraysa צודק.
חוץ מרכבים עם 70 כ״ס גם רכבים בצבעים ורוד, שילשול, חום וכסף לא צריכים להיות בנתיב שמאל אף פעם.
בנוסף, רכבים מקונצרן VAG לא יכולים ליסוע בכביש עד 2027 (רק אז יעברו מספיק שנים שהגיר שלהם ייחשב לאמין שוב).
ולא לשכוח שרכבים צרפתיים באופן גורף מסוכנים כי הם גורמים לנהגים להיות רדומים (פשוט נוח מידיי ברכב).

• מצחיק 8
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, liorwohl כתב:

אתה ממש לא קרוב למציאות, עם הc1 הזאת אני  המון על 130-150 ועוקף בלי הפסקה, וחוזר לימין כשמסיים לעקוף את כל המפגרים שזוחלים באמצע. מסרטון של 10 שניות אל תסיק מסכנות שלא רואים 

כנראה שבחיים שלך לא נסעת על אוטו בסגנון או שאתה מאלה שמפחדים לעבור את ה3000 סלד כי הביצועים של c1 ודומים רחוקים מאוד מלא להספיק כדי לעוף בעקיפות בלי הפסקה, בצורה מוגזמת גם, במיוחד במרכז שכולם על 80 גם שכביש ריק.

וגם אם רק נסעתי יותר מהר מהאחרים כמו שרואים בסרטון, מה גורם לך לכתוב תגובה מטופשת כזאת? אסור לי לעקוף מישהו ולחזור לימני כי לא קניתי אוטו יקר יותר? החלטת שאני מתנחל בשמאלי ומפריע לתנועה כי יש לך משהו נגד c1? הזוי, אין לי מילים אחרות

מוזמן לפרסם את הסרטון הלא חתוך, שמראה לפחות דקה וחצי מרגע הסרטון שפרסמת. בבקשה, בוא תוכיח לי אחרת.

אני מוכן לשים כסף שאתה תקוע על השמאל ברווחים עצומים וגורם לרכבים מהירים יותר ממך להתעצבן. 

אני רואה ליצנים כמוך כל יום בכביש 5. 

לפני שעתיים, bigfoot7375nadav כתב:

@liorwohl, אני חושב שכאן @Fraysa צודק.
חוץ מרכבים עם 70 כ״ס גם רכבים בצבעים ורוד, שילשול, חום וכסף לא צריכים להיות בנתיב שמאל אף פעם.
בנוסף, רכבים מקונצרן VAG לא יכולים ליסוע בכביש עד 2027 (רק אז יעברו מספיק שנים שהגיר שלהם ייחשב לאמין שוב).
ולא לשכוח שרכבים צרפתיים באופן גורף מסוכנים כי הם גורמים לנהגים להיות רדומים (פשוט נוח מידיי ברכב).

נדב, לא נמאס לך לקחת הכל כאן בשרשור באופן אישי?

מותר להעביר ביקורת על אנשים שמעלים סרטון, לא כולם מושלמים וזה בסדר. גם כשאני מעלה לכאן סרטונים אני פתוח לביקורת.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 11 דקות, Fraysa כתב:

מוזמן לפרסם את הסרטון הלא חתוך, שמראה לפחות דקה וחצי מרגע הסרטון שפרסמת. בבקשה, בוא תוכיח לי אחרת.

אני מוכן לשים כסף שאתה תקוע על השמאל ברווחים עצומים וגורם לרכבים מהירים יותר ממך להתעצבן. 

נדב, לא נמאס לך לקחת הכל כאן בשרשור באופן אישי?

מותר להעביר ביקורת על אנשים שמעלים סרטון, לא כולם מושלמים וזה בסדר. גם כשאני מעלה לכאן סרטונים אני פתוח לביקורת.

לא לוקח שום דבר אישי.
אתה חושב (בצורה מוטעת) שני דברים שלא קשורים למציאות וזה מפריע כל פעם מחדש:
הראשון - הנהג אחראי על הנהיגה/התנהגות ולא הרכב. יש גם רכבי קאיה ויונדאי (לדוגמא) שהנהגים שלהם לא עושים שטויות ורכבי VAG שהנהגים שלהם מטורללים.
השני - אולי אתה לא מודע, אבל יש רכבי גולף טורבו זוחלים בכביש כמו שיש C1 או ספייס סטאר שדוהרים ב-150. למה? ראה את הסעיף הראשון.

פורסם

מותר לו לנסוע על השמאלי גם על 90 קמ"ש וגם על 70. כל עוד עוקף רכב אחר, אין לך זכות לבוא אליו בטענות. 

אתה יכול לבוא ולהגיד שמנומס לעקוף יותר בזריזות במידה והוא גורם לעיכוב. סבבה אני אסכים איתך כי גם אני סובל מנהגים חולמניים על השמאלי (כאמירה כללית, לא במקרה הספציפי שלו). 

אבל מה אתה מתלונן שהוא שומר מרחק ב-140 קמ"ש? תכף תתלונן שהוא לא נוסע באדום או שהוא לובש חגורה. 

• אהבתי 4

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לכן ביקשתי בנחמדות שיפרסם את הדקה וחצי הקודמות לסרטון.

ולא, לא סתם ביקשתי, אלא כי אני יודע בוודאות שהוא לא על השמאלי למטרת עקיפה.

הלוואי ואתם צודקים והוא יוכיח לי אחרת.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 23 שעות, Fraysa כתב:

אבל הוא באמת תוך כדי עקיפה, ואם יוסיף עוד 5 קמ"ש הוא די מהר יכנס ברכב שמלפניו. אז למה?

לפני שעתיים, Fraysa כתב:

לפני 4 שעות, bigfoot7375nadav כתב:

אתה כותב עלבונות על אנשים באינטרנט שאתה בכלל לא מכיר אישית ומתייחס לזה כאל עובדה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...