Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לזכור שאין גבול לטמטום.

אצלי בשכונה יש פנייה ימינה. רכבים שבאים ממסלול שמאלי ורוצים לפנות ימינה ובדר"כ חותכים את הרכב בימין כדי לא לפספס את הפנייה. פעם אחת איזה אידיוט זקן עוד סימן לי לעצור אחרי הפנייה ואמר לי שאני לא בסדר שלא נתתי לו זכות (אני הייתי בימני והוא ניסה לחתוך). הסברתי לו שהוא אידיוט גמור, לא נראה לי שזה נקלט.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, לב טוב כתב:

ונהג האוטובוס זה בכלל נראה שהוא מת מפחד... (לא דן אותו) הבנאדם במשך כמה דקות פשוט לא מגיב, פחד.

נהג האוטובוס הוגדר פצוע בינוני.

מה ההגדרה של פצוע בינוני

עריכה אחרונה על ידי רוןS
  • אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
בתאריך 18.10.2021 בשעה 17:41, laplug כתב:

שני אירועים שקרו לי בהפרש של שבוע בשני רכבים שונים (התאריך במצלמה הראשונה לא נכון)

בשני המקרים לא נפגעתי בנס

תבדוק המזוזות בבית ידידי 

פורסם

זה לפי מה שאומרים עכשיו בקבוצות..

"אז ככה. נהג הפרטית, בן 93, החליט לפנות ימינה ברגע האחרון.

נהג האוטובוס מנו"ש, ברח ממנו ובקפיצה הראשונה הוא עף מהכסא. נכנס ונתקע בין דלת תא הנהג לכסא ולא הייתה לו שליטה על הבלמים. והתוצאות לפנינו בסרטון.

במזל, אין נפגעים בנפש.

בשורות טובות חברים."

• מבאס 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 13 דקות, המהיר הזהיר כתב:

ובקפיצה הראשונה הוא עף מהכסא.

למה הוא לא היה חגור?!

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

אז ניחשתי נכון שהנהג לא היה מסוגל לבלום.

האמת היא שמי שאשם הוא קודם כל מהנדס התנועה

image.png.892c860f3d81c8ef98b634f8841f63be.png

הפניה הראשונה היא היציאה מבית העלמין והשניה (ברמזור) הכניסה אליו.

מה שקורה הוא שמי שיוצא (כתום) מחוייב להשאר בנת"צ כי יש לו 815. למעשה אין לו דרך לצאת כי החיצים הלבנים מחייבים אותו לחזור ימינה לבית הקברות.

לעומת זאת, למי שרוצה לפנות ימינה ברמזור (ירוק) יש קטע קצר מאד - מטרים בודדים - של קווקוו לבן שמאפשר לו לעבור ימינה, חייב לעבור שניה האחרונה. כמובן שצריך לתכנן זאת - אבל נראה שהאוטובוס נסע מהר מאוד. המהירות המותרת בקטע 70 קמ"ש.

אני יכול לספר מניסיוני המר שלפני מספר שנים יצאתי מלווייה ורציתי לעבור לנתיב רגיל  - כמובן שלא היתה לי ברירה אלא לעבור על ה-815 - ורכב שהגיע מדרום - להערכתי במהירות למעלה מ-100 קמ"ש (הקטע הזה הוא המשך של 2), היה מוסתר על ידי עיקול - ורק כחוט השערה נמנעה תאונה.

@המהיר הזהיר אם מה שכתבת נכון זה מחזק את הסיבה לחייב גם נהגי רכב ציבורי לחגור חגורת בטיחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 שעות, sperial כתב:

דיווח מלפני כמה דקות:

האמת היא שהמקום הזה מזמין תאונות ונס שהן נדירות. מדובר בכניסה לבית העלמין הישן בחוף הכרמל, הקטע המקווקוו לפניה ימינה קצר מאוד, ולמי שיוצא (בצומת הראשון) אין ברירה אלא לעבור על ה-815 שכן אחרת נכנסים ללופ אינסופי.

כבר אמרו לפניי: נהג טוב לא מפספס פנייה.

כשהסתכלתי בסרטון, גם אני לא הבנתי למה האוטובוס לא מנסה לעצור- הניחוש הלא מבוסס על כלום חוץ מתחושה שלי היה תקלה בבלמים או משהו בסגנון. 

אז, כן, זה שהנהג עף מהכסא, ניתן להגדיר גם בתור תקלה בבלמים- תקלה 404, משתמש לא נמצא :lol:

מפחיד. 

מזל שהמצב לא היה כזה שגורם לאוטובוס לסטות לנתיבי הנסיעה האחרים, זה היה יכול להיגמר הרבה יותר גרוע. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 2 דקות, ברווז כתב:

נהג טוב לא מפספס פנייה

הביטוי הוא הפוך דווקא:

bad drivers never miss their exists

נהגים טובים מפספסים את הפניה וממשיכים ישר למקום שבו יוכלו לפנות באופן בטוח.

• אהבתי 4
פורסם

לפני שעה וחצי עברתי במקום הזה.

את המהנדס שסימן את הנתיבים צריך להעביר למחנה חינוך מחדש. את ההסבר נתתי אתמול, והבוקר הערכתי שוב את אורך הקווקוו נלבן לפני הפניה ימינה - משהו כמו 8-10 מ' (2 מכוניות). בכל פניה נורמלית זה לפחות 30 מ', ולפני זה יש 503 (ולא 815).

זה שנהג הטויוטה אידיוט אין ספק, אבל הקטע הזה מסומן בצורה כל כך מטומטמת, עד שקשה להאשים אותו בפספוס הפניה. כן באי התיחסות לתנועה שמסביבו.

אגב, בהתיחסות לכמה טוקבקים (לא בפורום) - רכב שנע בנת"צ אינו נחשב עוקף מימין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 שעות, המהיר הזהיר כתב:

זה לפי מה שאומרים עכשיו בקבוצות..

"אז ככה. נהג הפרטית, בן 93, החליט לפנות ימינה ברגע האחרון.

נהג האוטובוס מנו"ש, ברח ממנו ובקפיצה הראשונה הוא עף מהכסא. נכנס ונתקע בין דלת תא הנהג לכסא ולא הייתה לו שליטה על הבלמים. והתוצאות לפנינו בסרטון.

במזל, אין נפגעים בנפש.

בשורות טובות חברים."

רציתי לרשום שסבירות גבוהה שהנהג פשוט לא היה חגור ואיבד שליטה על הרכב

אני מכיר עוד מקרה שהנהג לא היה חגור, פנה שמאל מהר כי לא רצה לפספס את הרמזור ועף מהכסא, האוטובוס קפץ את האי תנועה, חצה את הנתיבים הנגדיים, עלה על המדרכה ואם אני זוכר נכון פגע בחומה מאבן.

אוטובוס ריק בלילה, רק הנהג נפגע, אם אני זוכר נכון קלות.

פורסם

יש לא מעט מקרים כאלו, אני חושב שזה כמה עשרות בשנה. אני חושב שיש לחייב נהגי אוטובוס לחגור תמיד, לרבות בנסיעה עירונית. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...