Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 52 דקות, Coro כתב:

תגיד לי, איך אתה רופא עם אמפתיה אפסית שכזו? אנשים אחרי תאונה לא קלה,  בשוק וכאב וזו התגובה שלך? "יוצאים לשוטט"????

האמת שאני מכיר הרבה רופאים.

אמפתיה זה לא אחת הדרישות

• מצחיק 2
פורסם
בתאריך 10.5.2023 בשעה 18:50, ניקו פ. כתב:

זה כי יש לך ואגית חלשה, ברכב אמיתי לא צריך פול גז. 

בדיחה לא להיעלב

חחח אהבתי. יפה.

צחוק בצד: הגולף מתחלפת ממש בקרוב :-)

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

לא מכיר את הסיטואציה, אבל במקרה הזה, אם הייתי מבחין בה, הייתי נותן לה להדחף ,אפילו אם היא נהגת גרועה (כמובן שאתה נאלצת לתת לה להדחף).

תקרא לזה זהירות, או משהו אחר,  אבל במצבים כאלה, אני נותן לאנשים בנתיב הימני (שחסום) להשתלב. אם אני במקומה, הייתי רוצה גם שייתנו לי להשתלב, ולא להתקע בנתיב הימני ולחכות לחסדי אחד/אחת מהשיירה שייתנו לי להכנס (או לחכות שכולם יעברו).

עריכה אחרונה על ידי ntd
פורסם

יש להשתלב ויש להדחף, ובמקרה הזה מדובר בלהכניס מרפק לעין. 

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

סחתיין על החדות וקריאת הסיטואציה.

מדובר על משהו שגרתי, כל נסיעה לפחות פעמיים. הלוואי שזה היה משהו חריג.

זו אקסיומה ידועה, שבה הנהג הישראלי יעשה הכל כדי שלא לעצור כשיש מכשול בנתיב שלו- ההיגיון הוא להפוך את זה לבעייה של הנתיב ליד, גם אם זה הנתיב הנגדי. 

הגדיל לעשות לא מזמן נהג מונית, שהחליט לעקוף רכב שעומד בנתיב שלו בדיוק כשאני צריך לעבור בנתיב הנגדי- הנבלה עוד הבהב לי בגבוהים.

או כשאני מנסה לצאת מחניה, הנתיב מאחורי פנוי לחלוטין, הנתיב הנגדי לא. מה עושים? צופרים לי כדי שלא אצא לתוך נתיב פנוי כי מישהו אחר רוצה להשתמש בו כי שלו חסום. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

דיווח מלפני כמה דקות:

האמת היא שהמקום הזה מזמין תאונות ונס שהן נדירות. מדובר בכניסה לבית העלמין הישן בחוף הכרמל, הקטע המקווקוו לפניה ימינה קצר מאוד, ולמי שיוצא (בצומת הראשון) אין ברירה אלא לעבור על ה-815 שכן אחרת נכנסים ללופ אינסופי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 10.5.2023 בשעה 18:50, ניקו פ. כתב:

זה כי יש לך ואגית חלשה, ברכב אמיתי לא צריך פול גז. 

בדיחה לא להיעלב

ניקו קרעת אותי 🤣🤣🤣

• אהבתי 1

קובי

:-)

פורסם

@kompyאותו סרטון, רק עם קיצור הקטע הראשון. 

כמובן שבכל הטוקבקים (לפחות בחי פה) כולם מאשימים את נהג האוטובוס ומתעלמים מהרכב שדחף אותו ימינה (או גרם לנהג לסטות). מרחק העצירה של האוטובוס מפחיד, אבל סביר שהנהג הגיב לאט בגלל פציעתו.

פורסם

עכשו אני רואה שיש שם גם סרטון.

כנראה החוסמים אצלי במחשב הצליחו ״לבלום״ זאת טוב יותר מנהג האוטובוס...

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

כולם מאשימים את נהג האוטובוס ומתעלמים מהרכב שדחף אותו ימינה (או גרם לנהג לסטות). מרחק העצירה של האוטובוס מפחיד, אבל סביר שהנהג הגיב לאט בגלל פציעתו.

איזה כולם? תיכף יגיע @Fraysa ויוכיח לכולם מה יכול לגרום נהג קורולה... 😜 

ונהג האוטובוס זה בכלל נראה שהוא מת מפחד... (לא דן אותו) הבנאדם במשך כמה דקות פשוט לא מגיב, פחד.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...