Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, bigfoot7375nadav כתב:

מתכון מנצח ל״בואו יש מכות״ - ערס אחד מתפרע יותר מהערס השני.
https://fb.watch/kL_YrWzE7W/

סליחה שאני אומר, אבל את נהג הפיקנטו צריך לחנך בכוח ולכן אני לחלוטין מצדיק את נהג האלפא. סיכוי טוב שהייתי נוהג באותה צורה. אפשר להבליג אם נהג הפיקנטו היה מבין את טעותו ומתנצל (ועדיין דרוש איפוק בשביל להבליג) אבל מעצם זה שיצא ללכת מכות, מגיע לו שנהג האלפא יכסח לו את הצורה וגם יותר מזה.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 17 דקות, BRAVO30 כתב:

סליחה שאני אומר, אבל את נהג הפיקנטו צריך לחנך בכוח ולכן אני לחלוטין מצדיק את נהג האלפא. סיכוי טוב שהייתי נוהג באותה צורה. אפשר להבליג אם נהג הפיקנטו היה מבין את טעותו ומתנצל (ועדיין דרוש איפוק בשביל להבליג) אבל מעצם זה שיצא ללכת מכות, מגיע לו שנהג האלפא יכסח לו את הצורה וגם יותר מזה.

מבלי להכנס האם ״מגיע לו״ או לא, ומבלי לשפוט אותך האם נכון או לא להתנהג ככה,
זה רק להראות את הרמה האנושית הירודה של האנשים, חוסר תרבות נהיגה וחוסר תרבות בכלל.

• אהבתי 2
פורסם

ולאלה היה פחות מזל. נעשה מסוכן על הכביש. 

https://13tv.co.il/item/news/domestic/crime-and-justice/g9zod-903537365/?pid=62&cid=902992464

בגלל הערה בכביש: רדפו אחרי נהגים ותקפו אותם עד זוב דם.

• אהבתי 1
  • מבאס 2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

לא עברה הצעת חוק ל"עונש מוות למחבלים"? לא הגיע הזמן לעשות סוף לאלימות הזאת? אם בנאדם לא יכול לשלוט על עצמו אין לו מקום בחברה, לכן המתה.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 23 שעות, bigfoot7375nadav כתב:

הונדה בעלת מספר רישוי: 347-81-102

בנוסף לכל זה יונדאי איוניק עובר על אי תנועה בסוף הסרטון

• אהבתי 1

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם
לפני 15 שעות, bigfoot7375nadav כתב:

מתכון מנצח ל״בואו יש מכות״ - ערס אחד מתפרע יותר מהערס השני.
https://fb.watch/kL_YrWzE7W/

אחח, פרדס כ"ץ, כמה זכרונות...

רואים שהחבובים האלה תיירים, בשכונה אף אחד לא ייעז לעשות מהלך כזה (כי התגובה לא תאחר לבוא..)

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
  1. נהג מבוגר, במעגל דו נתיבי
  2. חותך שמאלה בצומת (הכביש היה ריק)
  3. פינג גבוה?!
  4. הפחיד אותי
  5. ובסוף גם חותך ימינה בשניה אחרונה, כל הנתיבים מימינה היה פנויים

עוד נהג נתפס על נסיעת שוליים:

נהיגה מוזרה, בסוף גיליתי שהנהגת עסוקה בדברים אחרים:

• אהבתי 3
פורסם
לפני שעתיים, דובצע כתב:

יכול להיות שהוא אומן כביש שעושים פעלולים בצומת באדום

אבל זה ניראה דביל כאילו הוא בפיסגת ההיתגשמות של חייו

זה צומת שקבוע יש מישהו שמפעיל פעלולים ותרומות עם שלט בצד לתשלום בביט. מה לעשות שבמקומות כאלה תמיד מחכים הרבה זמן עם הרבה עומס תנועה. יש תמיד מישהו שיוציא מזה כסף.

• רעיון טוב! 1
פורסם

צריך להבין שהx trail היה מאחוריה.. זה פרט שגיליתי עכשיו. והוא התנצל אחר כך כשהבין (היא כנראה הסתירה את הדבילים כי הגיפ גבוה)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...