Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

עריכה: אילו היה מדובר ב-1-2 נהגים שלא נתנו זכות קדימה הייתי מסכים אתך. אבל בסרטון ספרתי 6 או 7 כלי רכב שלא עצרו.  זה מספר לא סביר של ״עבריינים״, המעיד על בעיית תשתית. 

צודק לחלוטין.
יש בעיית תשתית - הנהגים.
כמו שכבר אמרו - רוב נהגי ישראל לא מחפשים שלט או מעבר חצייה (בין אם דהוי ובין אם לא).
היה לי מקרה קיצוני (אבל אז לא היתה לי מצלמה לצערי):
יום שבת בצהריים, ירושלים, איזור בית הכרם (על יד המרכז ברמת בית הכרם) - האיזור ״מת״, שתי מכוניות (אני ועוד אחד מאחורי) ושני הולכי רגל (אחת רוצה לעבור כביש ואחד הולך על המדרכה בסמוך).
עצרתי להולכת הרגל, אמרה תודה ועברה.
תוך כדי שהיא עוברת צפירה מאחוריי ״איך אני מעז לעצור?״ (מזכיר שיום שבת, גם שקט וגם ריק).
ההולך רגל הנוסף מסתכל ואומר לי ״כל הכבוד!״ (עשיתי לו ״שלום״ עם היד).
מה שעבר לי בראש: על מה כל הכבוד? זה מה שאמורים לעשות במעבר חצייה. גם ביום שבת.
אח״כ ה״צפרן״ עקף אותי ותקע בי מבט של קופיף ארץ ישראלי מצוי.
זו ה״תשתית״ שאנחנו חיים איתה.
נהגי זבל עבריינים מובנים, חסרי סבלנות או שכל ברמה מינימלית.

• אהבתי 4
  • מבאס 1
פורסם (נערך)

אל תחפש את הולך הרגל דרך עין המצלמה. אני בתור הנהג שהיה שם יצרתי איתו קשר עין לאורך כל הסיטואציה ששנינו היינו מתוסכלים ממנה.

מעבר החציה דהוי אבל נראה לעין, כמו גם הולך הרגל. 6 נהגים שלא עצרו לא מעידים על תשתיות אלא על מגמה של חוסר ריכוז כרוני בכביש.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 2
פורסם

1. נכנס באין כניסה (היסס בהתחלה, אבל אח"כ המשיך כאילו כלום אל תוך הרחוב).

2. (כמה דקות אחרי) תאונה עצמית קלה כפי הנראה. ניתן לראות את הסימנים על הכביש והפגיעה בגדר, כנראה הגיע לסיבוב מהר מדי.

3. איביזה ממהרת לעקוף מימין תו"כ שאני חוזר לנתיב הימני אחרי עקיפה. הוא בכלל הגיע מהר ונכנס מאחורי ביני לבין רכב אחר בנתיב האמצעי והתיישב שם עד שהתחלתי כבר לחזור לימין (עם איתות מוקדם, כי זה היה חצי צפוי).

• אהבתי 8
פורסם

כבוד לנהג המונית, לא סטה מילימטר עד ששיחקו בו סנוקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 2.6.2023 בשעה 18:32, Fraysa כתב:

גם המצלם ביצע עבירת קיפוח זכות. לא ברור לי איך אנשים מרשים לעצמם להידחף ככה לפני משאית. 

הם משאירים לעצמם מרחק ביטחון לבלימה ואנשים פשוט חושבים שזו הזמנה להיכנס.

ובנושא אחר (קרדיט: עמוד "אידיוטים בכבישים" בפייסבוק):

מאחל לפוסטמה בפעם הבאה שהיא מרשה לעצמה לצאת מהרכב ולחשוב שהיא איזו עבריינית ליפול על הבן אדם הלא נכון.

החלום שלי הוא להיכנס לה לרכב ולברוח. 

בתאריך 1.6.2023 בשעה 16:28, EliC25 כתב:

בזמן האחרון אני תוהה למה החדשות מלאות בסיקורים שליליים, כשקורים הרבה דברים חיוביים בארץ.

אז החלטתי להתחיל בעצמי, הפעם במקום סרטון שלילי בכביש, החלטתי להראות משהו חיובי דווקא.

ראיתי שהם תקועים בצד הדרך עם פנצר ולא מצליחים לפתוח את האומים, אז שלפתי כלי נשק (ידית כח) ועזרתי להם.

אם הייתי עם הג'ק גם הייתי מרים איתו שהסיפור יגמר מהר יותר, אבל השארתי אותו ברכב אחר.

אדם נאה

גם חיצונית וגם פנימית

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 11.6.2023 בשעה 10:08, דוב המערות כתב:

לא שמר מרחק לפני העקיפה.

יצא לעקיפה לפני צומת (צומת מעגן כביש 98 ו92)

יצא עם כוויות קלות מכרית אוויר (נהג ללא חולצה)

לא הבנתי מה גרם לו לסטות ולצאת מהנתיב ולהתנגש במה שלא היה שם.

פורסם
לפני 13 דקות, BRAVO30 כתב:

לא הבנתי מה גרם לו לסטות ולצאת מהנתיב ולהתנגש במה שלא היה שם.

לדעתי קלאסיקה של איבוד שליטה עקב היגוי יתר - בלימה חזקה לפני הצומת + תמרון חריף עם ההגה על מנת לחזור לנתיב מבלי להתחשב בהעברת המשקל קדימה עקב הבלימה

• אהבתי 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...