Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה יכול להגיש תלונה מאחר ואתה היית קשור לעבירה שלו (היית צריך לבלום כדי למנוע תאונה איתו).

או לשלוח להם בפייסבוק ולקוות לטוב.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לא סרטון, אבל עונת החופש הגדול קרובה.

היזהרו.

אתמול כמעט פגעתי באחד מהם שרכב בלי אורות וקיבלתי מטר של קללות, היצמדות לרכב ואצבעות משולשות לכיוון אישתי הצלמת.

IMG_20230605_224538.jpg

• אהבתי 1
  • מבאס 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כל מה שצילמת לצערי מאוד שגרתי!

והנה עוד משהו שגרתי, תספרו כמה רכבים חולפים על פני הולך הרגל משמאל עד שמישהו בכלל שם לב לקיומו. 0 ריכוז בכביש.

• מבאס 5
פורסם

צילום לא אופטימלי (טוב, מזג האוויר). נראה שיש גם בעיית סימון - מעבר החציה דהוי לגמרי והתמרור מוצב רחוק משפת הכביש ואולי מוסתר על ידי העץ (אני לא מכיר את המקום). 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר בצומת בתוך אזור תעשיה, אני לא מכיר כמעט כאלו שאין בהם מעברי חציה. בנוסף, התמרור די בולט. כן צריך לעבור על הסימון.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, sperial כתב:

צילום לא אופטימלי (טוב, מזג האוויר). נראה שיש גם בעיית סימון - מעבר החציה דהוי לגמרי והתמרור מוצב רחוק משפת הכביש ואולי מוסתר על ידי העץ (אני לא מכיר את המקום). 

אל תצדיק את הנהג הישראלי הממוצע והמחורבן שלא סופר הולכי רגל. אני, כשאני הולך רגל, נדירות הפעמים שאני אחכה שיתנו לי זכות קדימה במעבר חצייה. אני יודע שזה סופר מאתגר את הנהג (בעיקר נהגת אגב) בישראל, לעצור להולכי רגל במעבר חצייה (ועוד כאלה אחרי פנייה ימינה עם אור ירוק לנהגים- אבוי, זה כמעט גזר דין מוות וודאי להולך הרגל) ולכן אני משתדל לעבור רק כשהכביש פנוי לגמרי, גם לא במעבר חצייה. חס וחלילה שאני ארצה לאתגר את רמת הנהיגה העלובה של הנהגים פה בארץ ולהפריע להם כהולך רגל.

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
  • אהבתי 3
פורסם

סליחה, אתה מחפש בכל פינה הולכי רגל שאולי רוצים לחצות? אני בטוח שלא. במקרה הטוב אתה מחפש אותם במקומות המסומנים. במקום הזה הסימון לקוי, צריך לתלות את האשמה ברשויות, ולא בנהגים.

במקום שבו יש מעבר חציה אחרי פניה ימינה יוצב תמרור, בדרך כלל 707 (רמזור צהוב מהבהב), אותו הרבה יותר קל לראות בהשוואה ל-811 (מעבר חציה) דהוי ו-306 (תן זכות קדימה להולכי רגל) שתלוי רחוק ממרכז שדה הראיה של הנהגים, שזה המצב בסרטון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, sperial כתב:

סליחה, אתה מחפש בכל פינה הולכי רגל שאולי רוצים לחצות?

בכל מעבר חצייה, גם כזה שהוא דהוי. אין ברירה אחרת כשאתה נוהג בתוך עיר, מחובתי כנהג לעשות את זה (כנראה לא מחובתם של 90 אחוז מהנהגים בישראל).

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
  • אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אתה מחפש בכל פינה הולכי רגל שאולי רוצים לחצות? אני בטוח שלא

אתה רציני? בטח שכן. צריך להיות מוכן תמיד ולהיות עירני למי שהולך על המדרכה.

בקשר לסרטון שצירפתי, שוב אני אומר, זה צומת. צריך לצאת מנקודת הנחה שבצומת יש מעברי חציה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4
פורסם (נערך)
ציטוט

תק' (מס' 2) תשע"ה-2015

(א1) נוהג רכב המתקרב למעבר חצייה, יאט את רכבו אם הולך רגל עומד על המדרכה בסמוך למעבר החצייה ואם ניכר שבכוונתו של הולך הרגל לחצות את הכביש, ייתן לו זכות קדימה.

שים לב, זו זכות הקיימת במעבר חציה בלבד.

אם לא ניכר שיש מעבר חציה יש קונפליקט - להולך הרגל יש זכות, הנהג יתקשה לדעת זאת.

לגבי צמתים - אני מכיר לא מעט צמתים בהם יש מעבר חצייה רק בצידו האחד של הצומת וגם צמתים בהם כלל אין מעבר חציה. למעשה, ברדיוס 200 מ׳ ממקום מגורי יש שני צמתים כאלה.

עריכה: אילו היה מדובר ב-1-2 נהגים שלא נתנו זכות קדימה הייתי מסכים אתך. אבל בסרטון ספרתי 6 או 7 כלי רכב שלא עצרו.  זה מספר לא סביר של ״עבריינים״, המעיד על בעיית תשתית. 

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

עם או בלי 707, בכל פניה ימינה בצומת מרומזר, ב-99% מהמקרים יהיה מעבר חציה עם מופע אור ירוק להו״ר.

עד היום, נתקלתי רק בצומת אחד שמופע האור להו״ר היה אדום(לא זוכר כרגע את מיקומו).

אז כן, בכל פניה ימינה, אני מחפש את הו״ר, וגם במקומות נוספים, במיוחד הבעיתיים שבהם: רחוב רחב עם 4 נתיבים ללא הפרדה, מקום שבו מהירות הנסיעה ״נושקת״ ל-70 כשמותר שם עד 50, אזורי מב״ת(מסחר, בילוי, תעשיה), בכניסה ויציאה ממעגל תנועה ועוד.

את הו״ר, בסרטון, אני יכול ל״האשים״ בחוסר אסרטיביות. היו מס׳ הזדמנויות ל״הראות״ את עצמו ולחצות את הדרך, אך הוא נהג במשנה זהירות יתרה(יכול להיות שיש לו נסיון קודם).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אלא שבמקרה הזה אין עניין של רמזור ואין עניין של פניה ימינה.

לנהגי הרכב המצולמים כנראה יש שדה ראיה מספק מבחינת המהנדס (אבל יש רכב שחונה באופן לא חוקי ומסתיר את המשך המדרכה), אז אם לפחות 6 נהגים לא נתנו זכות קדימה להולך הרגל יש שם בעיה נוספת.  והבעיה הזו היא תימרור לקוי: 811 דהוי  ו-306 שתלוי גבוה, רחוק מהכביש ואולי גם מוסתר על ידי הברוש, ועל כל הצרות מקופל. ואני חייב לומר שבצילום היה לי קשה מאוד לראות את הולך הרגל, צבע הבגדים שלו מתלכד עם הרקע (אבל מנקודת המבט של המצלם, לא של הנהגים החוצים, ובכל מקרה זה לא תירוץ).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...