Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנים הראשונות לחובת חגירה היתה התנגדות עזה של ארגוני נהגי הרכב ה"מקצועיים" לחגירה, עם כל מיני תירוצים שקשה לחגור שעות רבות, והם קיבלו פטור. אני מניח שמדובר באוכלוסיה שיהיה קשה לשכנע חלק גדול מממה לחגור כל היום, למרות שחגורות מודרניות כמעט אינן מורדשות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבל היום יש הפרדה בין הנהג לנוסעים, במקרה חירום - אין אפשאות לתפוס את הגה או לבלום. בקיצור, עוד סיבה נגד שימוש בתחבורה ציבורית... 🙈

• מעניין 1
פורסם

או שפשוט ישימו בלם חירום בתוך האוטובוס כדוגמת מה שיש ברכבת.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

לא אפשרי, כי הרגל על הדוושות והידיחם על ההגה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, sperial כתב:

לא אפשרי, כי הרגל על הדוושות והידיחם על ההגה.

ברכבת יש בכל קרון בלם חירום שהנוסעים יכולים להפעיל במקרה חירום (עם שלט אזהרה על קנס בגובה 14K ש"ח על בלימת שווא). 

צריך למצוא משהו ברעיון הזה, או אולי בלם שמופעל אוטומטי במקרה של התנגשות, בדומה למנגנון של כריות האויר.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

נדון כבר אתמול

פורסם

משטרת התנועה בפעולה.
יש עומס בנתיב אמצע ושמאל?
למה לטפל אם אפשר לעקוף מימין?
(ואחרי זה ישאלו למה נהגים מרשים לעצמם...)

נהג מונית מתנהג כמו נהג מונית.

מקרה שקרה לי לפני כמה ימים.
מישהו נדחף (חתך אותי), בסה״כ הבהבתי לו עם האורות (באור יום).
ואז התחילה הסאגה הבריונית שלו.
כמה שלא ״החזרתי לו״ וניסיתי להמשיך רגיל, הוא התעצבן יותר וניסה ״להראות לי״ יותר.
שימו לב בסוף הסירטון שהוא נדחף חזרה לאן שהוא צריך ליסוע (וכמיט ״מוריד״ עוד רכב על הדרך).
הונדה בעלת מספר רישוי: 347-81-102

• אהבתי 7
  • מבאס 1
פורסם
לפני 26 דקות, bigfoot7375nadav כתב:

משטרת התנועה בפעולה.
יש עומס בנתיב אמצע ושמאל?
(ואחרי זה ישאלו למה נהגים מרשים לעצמם...)

ידוע כבר שנים,  רוצה לעקוף בישראל ?

מסלול ימין כמעט תמיד פנוי.

צטערת, אי אפשר בלי פוליטיקה.  :)

• אהבתי 1
  • מבאס 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני כשעה, bigfoot7375nadav כתב:

הוא בדרך לפעילות מבצעית. וכשאני אומר פעילות מבצעית אני מתכוון לעמוד במקום נסתר ולחפש נהגים שנוסעים ב102 בכביש ישר של 90 שאמור להיות של 110

• אהבתי 2
  • מבאס 1
פורסם
לפני שעתיים, bigfoot7375nadav כתב:

מקרה שקרה לי לפני כמה ימים.
מישהו נדחף (חתך אותי), בסה״כ הבהבתי לו עם האורות (באור יום).
ואז התחילה הסאגה הבריונית שלו.
כמה שלא ״החזרתי לו״ וניסיתי להמשיך רגיל, הוא התעצבן יותר וניסה ״להראות לי״ יותר.
שימו לב בסוף הסירטון שהוא נדחף חזרה לאן שהוא צריך ליסוע (וכמיט ״מוריד״ עוד רכב על הדרך).
הונדה בעלת מספר רישוי: 347-81-102

ההונדה הזאת לא תשרוד הרבה הזמן שלמה לפי איך שהוא בסוף ניסה לעבור לשמאלי ובכל נתיב כמעט נכנס בעוד ועוד מישהו

פורסם
בתאריך 6.5.2023 בשעה 09:32, sperial כתב:

לא עצר בזמן. כדי למנוע פגיעה ברכב שלפניו נאלץ לסטות ימינה. אז היה מרכיב של המכה מאחור, אבל בבלימה טובה זה לא היה צריך להעיף אותו 4 מ' - הוא קיבל את התנע מסקודה, לא ממשאית.

בוא תקבל פעם תנע מסקודה ותדבר.
יש 0 עובדות בתגובה שלך ו100% הרהורים בהקיציס.

בתאריך 6.5.2023 בשעה 09:49, sperial כתב:

כביש צריך להתאים, בין השאר, לכמות התנועה הנוסעת בו.

בין השאר

בתאריך 6.5.2023 בשעה 09:49, sperial כתב:

אני מכיר את הקטע המדובר מ-1968. זה היה כביש חד מסלולי צר, שקישר את הקצה הדרומי של אחוזה (בערך האיזור של ווטסון היום) דרך בית בירם (האיזור בו עובר הנתיב הדרומי כיום היה אז מגרש אימוני גדנע של בית הספר), לדניה, האוניברסיטה (שהיתה בחיתוליה) וכפרי הדרוזים. שכונות גולדה ואלמוגי טרם הוקמו, כביש בירם לא היה קיים, ותחנת סונול דניה  היתה תחנת הדגל של החברה, שהופיעה על הפרסומות שלה. 

במהלך השנים היה צורך להרחיב את הכביש - כי נבנו לאורכו שכונות (גולדה, אלמוגי, סביוני דניה), שכונת דניה התרחבה, האוניברסיטה גדלה, נבנה הקישור לנו"ש (דרך בירם) - וכמובן שכל ההתרחבות הזו הגדילה את התנועה. אז, כן, התנועה המוגברת חייבה הרחבת הכביש, כיום הוא דו נתיבי לכל אורכו (עבודות שהושלמו בשנות ה-90). אבל העובדה שהכביש הותאם לתנועה המוגברת עדיין לא מצדיקה נהיגה בו במהירות גבוהה. מדובר באיזור מגורים ובכביש עם עיקולים שחלקם מתונים, אבל בהחלט מגבילים את שדה הראיה.

אחרי שהתפלספנו בהסטוריה - העובדה היא שמדובר בעורק עירוני בו מהירות הנסיעה גבוהה, לא ברחוב בשכונת מגורים. הוא אפילו ממוחלף בקטע המדובר.

אז בואו נרגע עם התאמת מהירות הנסיעה, זו המהירות בה נוסעים בכביש הזה ביום יום גם כך. 
אם לא היו נכנסים במר ב' מאחור הוא היה עוצר ובזה היה נגמר העניין.
אבל יש קופי אדם בכביש ועברו שניות בודדות מהרגע שהוא הגיח ועד התאונה.

סה"כ קיבל סתירה לפנים על המעשים שלו מכריות האוויר.
הייתי אומר שאולי ילמד כמו חברה שעשתה שם תאונה לפני כמה שנים ומאז שומרת מרחק פי 3 מהנדרש, אבל בהנתן הסטטיסטיקה של המגזר כנראה שישלם השתתפות עצמית וימשיך בשלו.

• אהבתי 2

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...