Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

לא עצר בזמן. כדי למנוע פגיעה ברכב שלפניו נאלץ לסטות ימינה. אז היה מרכיב של המכה מאחור, אבל בבלימה טובה זה לא היה צריך להעיף אותו 4 מ' - הוא קיבל את התנע מסקודה, לא ממשאית.

אתה טועה. 

1. הוא סטה אחרי שקיבל דחיפה וכדי להימנע מנזק. סקודה שנוסעת במהירות 70 נותנת אחלה תנע זו פיזיקה די בסיסית ולא צריך משאית. 

2. בכל מקרה, בוא נשאל שאלה פשוטה, האם יש לו אשמה תורמת לדעתך? או 100 אשמת נהג הסקודה. 

3. האם אתה חושב שבמידה והסקודה לא הייתה קיימת שם הוא היה נכנס ברכב לפניו? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לגמרי בלמתי בלי סכנה להכנס ברכב שלפניי, אפילו הבלימת חירום האוטומטית ברכב לא ציפצפה על סכנה ולא בלמה לבד, אז לא הייתה בלימת חירום.

את ההחלטה לסטות לקחתי עוד לפני הפגיעה, ידעתי שזה הולך להגיע בודאות. לוקח עוד איזה חצי שניה-שניה עד שהגוף מבצע ועד שהרכב פונה.. אם הייתי מגיב רק אחרי הבום לא הייתי מספיק לסטות כנראה.

• אהבתי 1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

@ניקו פ.חטפתי מכות כאלה גם מאוקטביה, גם מוולבו וגם מ-BMW (וגם מאחרים), אף פעם לא עפתי כך.

לגבי אשמה: משפטית לא אשם. אבל היה יכול להמנע מהתאונה אילו חזר לימין קודם, ולפי הסרטון נראה שהיה לו מרווח (מסייג בגלל עיוות של העדשה). ייתכן שהטויוטה היה חוטף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לגבי הטענה על החזרה ימינה, כבר קיבלת תשובה עליה. על פניו זה נכון, חזרה ימינה הייתה מונעת את המעורבות בתאונה. אבל מיסטרבי לא התיישב על השמאל ונרדם שם, אלא תכנן את הנסיעה קדימה (אכן, אקט סוטה שנדיר במחוזותינו) ורצה לעקוף רכב נוסף טרם חזר ימינה. מכיוון שכך (לדעתי), הטענה שהוא היה יכול לחזור ימינה לפני - בניגוד לתכנון הנסיעה שלו ולהיגיון שהנחה אותו (שהוא די סביר בתכלס) מקבילה לטענה 'היית יכול להימנע מהתאונה אם היית נוסע בכביש אחר'. כמו כן, אם היה עוקף רכב-רכב וכל שניה היה עובר נתיבים בתכיפות גבוהה היו מלינים עליו שהוא מזגזג ועובר נתיבים לשווא, ועם פוטנציאל הרבה יותר גבוה לתאונה. 

דבר שני, אף אחד לא התייחס לנהג בנתיב הימני שלא עצר לפני מעבר החצייה ובתזמון אחר היה משגר את הולכת הרגל אל על. זהו, סיימתי לנטפק ולהצטדק.

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
  • אהבתי 4
פורסם

מציע לפנות לחברת דקסל עם הסירטון ולבקש לטפל בגברת, היה לי מקרה דומה עם חברת סונול והם חזרו אלי עם תשובה מפורטת מה נעשה עם נהג החברה.

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה מצליח לפענח את מספר הרישוי, כי אני לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 6.5.2023 בשעה 12:49, ניקו פ. כתב:

אתה טועה. 

1. הוא סטה אחרי שקיבל דחיפה וכדי להימנע מנזק. סקודה שנוסעת במהירות 70 נותנת אחלה תנע זו פיזיקה די בסיסית ולא צריך משאית. 

2. בכל מקרה, בוא נשאל שאלה פשוטה, האם יש לו אשמה תורמת לדעתך? או 100 אשמת נהג הסקודה. 

3. האם אתה חושב שבמידה והסקודה לא הייתה קיימת שם הוא היה נכנס ברכב לפניו? 

1 אני מסכים

2 יש לו אשמה תורמת וביטוח יחייב אותו באחוזים מסויימים על התאונה

3 לא. אבל גם נהג שנוסע 150 קמ״ש ואין מישטרה לא ״יקרה לו כלום״ אבל אם כן יקרה משו נגיד ידרוס מישו יטופל אחרת ממי שנסע במהירות המותרת

גם פה צריך ליסוע בהתאם ואם לא ולא קרה כלום אז לא יקרה כלום אבל ברגע שקרה מתחילים להתחשבן

פורסם

נתקלתי בזה היום. עוקף מסוכן. ולקוי בטיחות במשאית.

https://www.kikar.co.il/police/rucc0l

נהג המשאית התפרע בכביש וניסה להימלט מהמשטרה | צפו

נהג משאית נעצר לאחר שביצע עקיפות מסכנות חיים וניסה להימלט מכוחות המשטרה | בעת מעצרו התגלו במשאית ליקויי בטיחות חמורים | צפו בטירוף (משטרה).

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 6 דקות, Fraysa כתב:

כנראה היו עם קורולה ולא סופרב.

רמז ל...? 😉 

רואים בהמשך את הניידת שחוסמת את המשאית - טויוטה אוונסיס.

• מצחיק 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...