Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 שעות, Electron כתב:

זאת המציאות שלנו, תסתכלו לה בעיניים.

בדיוק לפני שעתיים ראיתי את זה בפייסבוק, לא יודע מה מעציב אותי יותר, שהשוטרים אפילו לא חשבו לרדוף אחריו, או העובדה שהם יודעים שהשוטרים לא יעשו להם כלום..

פורסם

שום סיכוי שהשוטרים ירדפו אחריהם. ובצדק, יסכנו אחרים עוד הרבה יותר מהפרחחים האלה.

מקווה שיש לשוטרים תיעוד של הרכב הזה ושבעליו יקבל הזמנה לדין. והעונש היחיד שיעבוד הוא חילוט הרכב ו-24 מלקות בכיכר העיר (כן, אני יודע שאין לנו תליינים, אבל כנראה שאף אחד לא ייכנס לכלא על דבר כזה, ובודאי שלא ישלם שום קנס).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב, הרבה זמן לא התעצבנתי ככה.

זלזול כזה ופגיעה כזו מכוונת ברכב, לא יצא לי לחוות, קבלו איזה חוצפה, איזה חוסר התחשבות, זלזול ברכוש של אחר, בלי לחשבן נכנס בכוח, שורט, יוצא מהרכב ונצמד עוד יותר!!!!!!

IMG20230715151911.jpg

• מבאס 9
פורסם

הישראלי המכוער שאין לו כבוד לרכוש של האחר ורואה ברכב כברזל שמגיע מ-A ל-B.

בכל מקרה, @hondacivic02es, אתה ממש חובב את הרכב שלך לכן אין לך ברירה אלא פשוט להפסיק לחנות ברחוב (ועוד זה נראה בתל אביב). אני חונה בתת-קרקעי בבית ובעבודה,

וביום היחיד בשנה שהחלטתי לחנות בחוץ בחולון באמצע רחוב דפקו לי את הרכב מבלי להשאיר פרטים (נזק ששילמתי בעצמי שהסתכם בכ-4,000 ש"ח). מאז, אני פשוט לא חונה בחוץ

אף פעם. אם אני צריך צריך לחנות בחוץ, זה יהיה רק בחניון ורחוק רחוק רחוק בפינה, או שפשוט אקח מונית ליעד שלי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 47 דקות, Fraysa כתב:

אף פעם. אם אני צריך צריך לחנות בחוץ, זה יהיה רק בחניון ורחוק רחוק רחוק בפינה, או שפשוט אקח מונית ליעד שלי.

מה חניון נותן לך?

הרי גם בחניון יכול לבוא איזה נהג שלא יודע לחנות ולדפוק לך את הרכב.

גם אם אתה חונה בפינה, יכול להיות שיחנה לידך מישהו ויפתח דלת כאילו יש לידו אוויר.

אז מה ההבדל?

• אהבתי 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני כשעה, Fraysa כתב:

הישראלי המכוער שאין לו כבוד לרכוש של האחר ורואה ברכב כברזל שמגיע מ-A ל-B.

בכל מקרה, @hondacivic02es, אתה ממש חובב את הרכב שלך לכן אין לך ברירה אלא פשוט להפסיק לחנות ברחוב (ועוד זה נראה בתל אביב). אני חונה בתת-קרקעי בבית ובעבודה,

וביום היחיד בשנה שהחלטתי לחנות בחוץ בחולון באמצע רחוב דפקו לי את הרכב מבלי להשאיר פרטים (נזק ששילמתי בעצמי שהסתכם בכ-4,000 ש"ח). מאז, אני פשוט לא חונה בחוץ

היי אני מבין לגמרי מה שאתה אומר ואני גם בדרך כלל מחנה את הרכב בחניון עם עדיפות לתת קרקעי.

אבל....  במקרה אתמול לפני הכניסה לחניון שאני בדרך כלל חונה בו באזור ההוא בת"א (חניון האופרה), עשיתי סיבוב קטן וראיתי חנייה פנויה ובאמת שלא היה לחוץ שם! היה מספיק להיכנס בלי שום בעיה (אני תמיד חושב במקרים האלה על הישראלי המצוי שעלול להגיע וינסה להידחף, מה גם שבמקרה של אתמול, לא הייתה בכלל סיבה לדביל ההוא להידחף ככה ולעשות נזק. אז באמת שזה לא היה אופייני וכן כמו שאמרת זיהית (ואני בטוח שגם החברה פה שאני מאוד שומר על הרכב הזה ומאוד "אוהב" אותו....

לפני 29 דקות, dorsht כתב:

מה חניון נותן לך?

גם אם אתה חונה בפינה, יכול להיות שיחנה לידך מישהו ויפתח דלת כאילו יש לידו אוויר.

אז מה ההבדל?

אגב.. לגבי זה.. בשבוע שעבר החנתי בחניון, רחוק רחוק משאר הרכבים.. אבל עם הזמן התחיל עומס.. והחניון התמלא וגם ליד הרכב שלי.. ועוד הפתעה שגיליתי זה סימנים על הידיות, סימנים של פתיחת דלת בלי שום טיפת רגש, בטוח הייתה שם מכה כי הצבע של הידית ירד..

אז לפעמים גם להחנות בחניון מסודר זה לא מספיק.. צריך למצוא חנייה שמשני הצדדים יש קירות או עמודים.. אבל הסיכוי לזה הוא מאוד נמוך.. מה שקורה זה פשוט מראה לתרבות של הישראלי המצוי שאין לו שום ערך לרכוש של אחר, במיוחד על הכביש, וזה מתווסף לג'ונגל שהולך בשנים האחרונות מבחינת עבירות תנועה וחוסר התחשבות באחר בכבישים... 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 44 דקות, dorsht כתב:

מה חניון נותן לך?

אז מה ההבדל?

בגדול אני מסכים עם מה שאתה אומר, ולכן אני ממעיט גם להימנע מחניונים בדיוק כמו שאני נמנע מלחנות ברחוב, אבל אם כבר יש את האפשרות

לבחור בין השניים - תמיד אעדיף לשלם קצת וללכת לחניון. היתרונות ברורים: סבירות גבוהה שיהיו פחות רכבים, חנייה יותר מסודרת ופחות מורכבת

לכן סיכוי נמוך יותר שתהיה פגיעה ברכוש וכמו כן רווחים גדולים יותר שיכולים למנוע פגיעה. וכמובן, הברור מכל - לא להשאיר את הרכב בשמש.

להשאיר את הרכב בחנייה באמצע הרחוב זה הזוי מבחינתי. בפעם היחידה שעשיתי את זה קיבלתי נזק של 5,000 ש"ח ששילמתי מכספי - ומאז אני לא עושה את זה.

לפני 13 דקות, hondacivic02es כתב:

היי אני מבין לגמרי מה שאתה אומר ואני גם בדרך כלל מחנה את הרכב בחניון עם עדיפות לתת קרקעי.

אבל....  במקרה אתמול לפני הכניסה לחניון שאני בדרך כלל חונה בו באזור ההוא בת"א (חניון האופרה), עשיתי סיבוב קטן וראיתי חנייה פנויה ובאמת שלא היה לחוץ שם! היה מספיק להיכנס בלי שום בעיה (אני תמיד חושב במקרים האלה על הישראלי המצוי שעלול להגיע וינסה להידחף, מה גם שבמקרה של אתמול, לא הייתה בכלל סיבה לדביל ההוא להידחף ככה ולעשות נזק. אז באמת שזה לא היה אופייני וכן כמו שאמרת זיהית (ואני בטוח שגם החברה פה שאני מאוד שומר על הרכב הזה ומאוד "אוהב" אותו....

לדעתי כאן הטעות שלך וקיבלת הוכחה אתמול שהסטטיסטיקה כאן הזויה: החלטת בכל זאת לחנות, ובפעם היחידה הזו שכן החלטה אז דפקו לך את הרכב.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 6 דקות, Fraysa כתב:

בגדול אני מסכים עם מה שאתה אומר, ולכן אני ממעיט גם להימנע מחניונים בדיוק כמו שאני נמנע מלחנות ברחוב, אבל אם כבר יש את האפשרות

לבחור בין השניים - תמיד אעדיף לשלם קצת וללכת לחניון. היתרונות ברורים: סבירות גבוהה שיהיו פחות רכבים, חנייה יותר מסודרת ופחות מורכבת

לכן סיכוי נמוך יותר שתהיה פגיעה ברכוש וכמו כן רווחים גדולים יותר שיכולים למנוע פגיעה. וכמובן, הברור מכל - לא להשאיר את הרכב בשמש.

להשאיר את הרכב בחנייה באמצע הרחוב זה הזוי מבחינתי. בפעם היחידה שעשיתי את זה קיבלתי נזק של 5,000 ש"ח ששילמתי מכספי - ומאז אני לא עושה את זה.

לדעתי כאן הטעות שלך וקיבלת הוכחה אתמול שהסטטיסטיקה כאן הזויה: החלטת בכל זאת לחנות, ובפעם היחידה הזו שכן החלטה אז דפקו לך את הרכב.

שמע, לא בכל פעם שאני מחנה את הרכב בסיוטאציה הזו אני מקבל הפתעות על הרכב.. גם לא בכל מקום שאני מחנה תהיה אפשרות לשים את הרכב בחניון (בטח תת-קרקעי).

פורסם

זה ברור. לכן אני תמיד אעדיף לקחת מונית או למצוא פתרון כזה או אחר. הסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה והסרטון שלך/המקרה שלי מוכיחים את זה.

2016 BMW M235i.

פורסם

בחניונים תת״ק , אני משתדל לחנות במפלס הכי נמוך שניתן. מן הסתם נהגי ישראל נדחפים בקומות הראשונות ובנמוכות די ריק. וגם אז אני משתדל לחנות בין עמודים או קירות. 

בחניון האופרה למשל, אנשים מאוד אוהבים את החלק הקרוב לקאמרי. כשבחניון גולדה בהמשך או המתחם, בשעות ההצגות/מופעים די ריק. מן הסתם עובדי המשרדים יוצאים משם מוקדם יותר.

בחניון גיבעון למשל, מפלסים 1 ו 2 עמוסים ואנשים חונים אלכסונית לעיתים וחוסמים שתי חניותֿ לעומת זאת במפלס -3 בחציו ריק ו -4 בכלל יכול לשמש לג׳ימקאנה 😃

• מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

בחניון גיבעון למשל, מפלסים 1 ו 2 עמוסים ואנשים חונים אלכסונית לעיתים וחוסמים שתי חניותֿ לעומת זאת במפלס -3 בחציו ריק ו -4 בכלל יכול לשמש לג׳ימקאנה 😃

בזמנו כשעבדתי במגדלי הארבעה הייתי מחנה קבוע בחניון גבעון בקומה -4. אנשים עצלנים ולכן מחנים תמיד ב- -1 או -2, אבל ב-4 הייתה חנייה שהיא גם מוקפת עמודים

וגם 5 שניות מהמעליות. Go figure.

2016 BMW M235i.

פורסם

אני לא יודע למה אבל תמיד אני חושש מחניה תת קרקעית כי יש שם

איזה תחושת שקט כזו שאין אף אחד וכל מי שרוצה יכול לפרוץ לרכבים שם

כי אין שם הרבה תזוזה כמו ברחוב עצמו.

תמיד יש לי את החשש הזה.

• מעניין 1
פורסם

נוסע רברס ופוגע ברוכב אופנוע. 

נסיעה מופרזת של 150 מטר ברוורס, פגיעה ברוכב האופנוע - ובריחה | תיעוד מתקיפה חריגה (ynet.co.il)

נסיעה מופרזת של 150 מטר ברוורס, פגיעה ברוכב האופנוע - ובריחה | תיעוד מתקיפה חריגה

כתב אישום הוגש נגד צעיר שתקף רוכב אופנוע בפוריידיס בשל סכסוך בין שתי משפחות. בתיעוד ניתן לראות את הנאשם נוסע במהירות לאחור עד שהוא פוגע ברוכב האופנוע, ואז מנסה לצאת מהרכב כדי לתקוף אותו. שוטר שהיה באזור ראה את המתרחש ורץ למקום, אך הנאשם נמלט - ונתפס בתום מרדף.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...