Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג מהפזורה דורס שוטר.

https://www.inn.co.il/news/608169

נהג מהפזורה הבדואית עקף חסימה ופצע שוטר.

בתיעוד מהתקרית נראה הדורס חותך את הצומת במהירות, פוגע בשוטר שכיוון את התנועה, ונמלט מהמקום.

• אהבתי 2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

בצומת האחרון מתרחשים חיתוכי נתיבים כל דקה.

נח מתהפך בקבר.

עריכה אחרונה על ידי רוןS

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
בתאריך 18.7.2023 בשעה 14:06, hondacivic02es כתב:

לקחתי את הדגם של ה2CH כולל חיבור לסים כולל PARKING MODE . הייתי חייב שיהיה הכל.

מה שכן המצלמה הזו מתחממת בטירוף ואני חושב שגם הקודמת התקלקלה לי בגלל החום המטורף כאן בקיץ.

מקווה שזו תחזיק מעמד, משתדל להחנות את הרכב כמה שיותר בצל.

ואתה פשוט רוכש סים data מאחת החברות? ויכול להתחבר מכל מקום?

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 9 דקות, blackice כתב:

סוף סוף גם זכרתי להוריד את הסרט מהמצלמה...

מר נהג ממהר, שחשב שיש לו פרארי, אבל היה עם RAM, "שכח" להתארגן לפניה ימינה בזמן...

וואי וואי אתה יודע מה עשית לי עכשיו?!

עם הסגנון כתיבה שלך הייתי בטוח שהוא הולך להתהפך עם הקרוואן איך שהפעלתי את הסרטון אני נושך שפתיים עד זוב דם וליבי פועם בחוזקה לראות כזה דבר מתרסק

• אהבתי 3
פורסם
לפני 8 שעות, Fraysa כתב:

ואתה פשוט רוכש סים data מאחת החברות? ויכול להתחבר מכל מקום?

כן. אני מנוי עסקי של פרטנר, לקחתי חבילה של 5 ג'יגה ב-7 שקל לחודש קו DATA בלבד.

וככה אני מחובר למצלמה 24\7 . במקרים שיש מיסוך אני נתקל בבעיות אבל זה באמת אולי רק 2-3 אחוז מהזמן.

• אהבתי 1
פורסם

עוד סרטון של אור ירוק, ילדה נכנסת לכביש בלי להסתכל ורכב בולם ממש מולה. לדעתי לנהג בסרטון יש אשמה ואחריות, כי אומנם הילדה התפרצה לכביש, אבל הוא היה יכול לנסוע יותר לאט וככה גם היה פחות מופתע מההתפרצות. בנוסף, אפילו שהמקרה המצולם לא קרה במעבר חצייה, זה היה די קרוב לשם(אפשר לראות בסרטון שיש שם מעבר חצייה קרוב, ולמרות שהילדה התפרצה לכביש לא במעבר חצייה, המעבר חחצייה די קרוב למקום המצולם), גם כשנהג מתקרב למעבר החצייה אז חובה עליו להאט את המהירות ולהיות מוכן לבלום במקרה הצורך. שתי הצפירות העצבניות של הנהג בסרטון היו ממש מיותרות ולא הועילו בכלום לדעתי. אולי הצפירה הראשונה עוד איכשהו הייתה לגיטימית כדי להזהיר אותה מהסכנה, אבל הצפירה השנייה הייתה ממש מיותרת ולא נחוצה.

https://www.facebook.com/oryarok/videos/1011885353322548/

• אהבתי 2
פורסם

הרושם שלי שדווקא לא מיהר. אבל האמת היא שעם עיוותי המצלמה קשה מאוד להעריך את המהירות. סה"כ בלם במרחק סביר מהילדה.

הצפירה הראשונה מוצדקת. השניה מיותרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, NEW10 כתב:

אבל הוא היה יכול לנסוע יותר לאט וככה גם היה פחות מופתע מההתפרצות. 

נו באמת, הוא נסע ב35 קמ"ש (לפי הGPS בצילום) בכביש עם שדה ראייה דיי גדול באזור תעסוקה שילדים לא אמורים לרוץ בו לכביש ובלם בזמן (ונשמע שאפילו ללא הפעלת ABS). 

איזה אשמה ואחריות יש פה בדיוק לנהג? הוא עשה הכל כמו שצריך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 5

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...