Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Jack457 כתב:

האמת, לא יודע מה אתה רוצה מהנהג. היה עירני ועצר מייד. הצפירה השניה היתה כי הילדה לא קלטה מה קורה ולא חזרה למדרכה. 

אתה יכול לראות ששיניתי את דעתי בקשר לנהג בתגובות הבאות. ועכשיו אני חושב שהנהג אכן פעל נכון, היה עירני ועצר בזמן למזלו ולמזלה של הילדה+צפר לה כדי להזהיר אותה מהסכנה . בהתחלה לא שמתי לב למהירות שמופיעה בתחתית הסרטון+הושפעתי יותר מדי מתגובה אחת בפייסבוק של אור ירוק שטענו שהוא נסע מהר.

ועדיין, למרות שהנהג לא היה אשם ופעל נכון, זאת בוודאי הייתה חוויה מאוד לא נעימה עבור הנהג לבלום מול הילדה שהתפרצה פתאום לכביש(למרות ששוב, הוא היה עירני, נסע כחוק, פעל נכון והגיב בזמן תודה לאל),  אחד הדברים המפחידים שיכולים לקרות בנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי NEW10
שינוי ניסוח במשפט האחרון
  • רעיון טוב! 1
פורסם

זה קרה לי כמה פעמים שילדים מתפרצים לכביש

וזה חום בכל הגוף לכמה דקות מלווה בדפיקות לב עזות ודמיונות מעצר ושלילה אם הייתי באמת מפגיש את הילד עם רכבי במפגש לא דיסקרטי בעליל.

פורסם

הגישו כתב אישום נגד הנהג התוקף. מתברר שהיה להם סכסוך מקדים על הכביש.

https://13tv.co.il/item/news/domestic/crime-and-justice/tub6m-903638214/?pid=308355

מכת האלימות בכבישים: כתב אישום נגד הצעיר שהתנפל על נהג בראשל"צ.

ויכוח על זכות קדימה גרר אחריו מרדף ברחובות ראשון לציון, והסתיים בחשוד בתקיפה שתועד כשהוא חוסם את רכבו של הנהג עמו התווכח, קופץ על מכסה המנוע שלו - ומנפץ את השמשה תוך שהוא תוקף את יושבי הרכב. מפקד תחנת ראשל"צ: "ננהג באפס סובלנות כלפי בריונות בכביש".

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 4 שעות, yor2 כתב:

https://13tv.co.il/item/news/domestic/crime-and-justice/tub6m-903638214/?pid=308355

ויכוח על זכות קדימה גרר אחריו מרדף ברחובות ראשון לציון, והסתיים בחשוד בתקיפה שתועד כשהוא חוסם את רכבו של הנהג עמו התווכח, קופץ על מכסה המנוע שלו - ומנפץ את השמשה תוך שהוא תוקף את יושבי הרכב. מפקד תחנת ראשל"צ: "ננהג באפס סובלנות כלפי בריונות בכביש".

מצוין ברוך ה'.

זה אדם שמסוכן לציבור.

אני מקוה שהוא יקבל את העונש המגיע לו.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 29.5.2023 בשעה 13:02, liorwohl כתב:

אני יותר מופתע שפתאום עוברת רנו טווינגו ישנה אדומה ממול, מישהו מהפורום בטח 😅

😁 זה שלי.

• אהבתי 5
  • מצחיק 1
פורסם
בתאריך 15.7.2023 בשעה 22:45, hondacivic02es כתב:

טוב, הרבה זמן לא התעצבנתי ככה.

זלזול כזה ופגיעה כזו מכוונת ברכב, לא יצא לי לחוות, קבלו איזה חוצפה, איזה חוסר התחשבות, זלזול ברכוש של אחר, בלי לחשבן נכנס בכוח, שורט, יוצא מהרכב ונצמד עוד יותר!!!!!!

IMG20230715151911.jpg

מעדכן שאחרי 2 פניות לביטוח של הנהג הפוגע, אין אישור מהם להסדר תיקון. פשוט ג'ונגל.

הולך איתם לתביעה בבית משפט, לא מוותר.

• רעיון טוב! 3
פורסם
בתאריך 26.7.2023 בשעה 11:01, yor2 כתב:

עוה"ד של התוקף: "מרשי חסם אותו במטרה לבקש את פרטיו".🤣

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעתיים, hondacivic02es כתב:

מעדכן שאחרי 2 פניות לביטוח של הנהג הפוגע, אין אישור מהם להסדר תיקון. פשוט ג'ונגל.

הולך איתם לתביעה בבית משפט, לא מוותר.

בהצלחה

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 24.7.2023 בשעה 23:33, cohen motor 377 כתב:

זה קרה לי כמה פעמים שילדים מתפרצים לכביש

וזה חום בכל הגוף לכמה דקות מלווה בדפיקות לב עזות ודמיונות מעצר ושלילה אם הייתי באמת מפגיש את הילד עם רכבי במפגש לא דיסקרטי בעליל.

אני מקווה לפחות שכשזה קרה אז נסעת כחוק ובמהירות המותרת(ואפילו נמוכה יותר במקומות המועדים), תוך ריכוז ומבט ותשומת לב לכביש.

כמו שכבר כתבתי, זה באמת מצב מאוד מפחיד ולא נעים ומאוד לא רצוי בעליל שיקרה ושאף נהג רכב לא רוצה להיתקל בו.

אני באמת מתאר לעצמי שבשבילך, המחשבה שכמעט פגעת בילד אכן גרמה לך חום בגוף ודפיקות לב עזות.

בקשר למעצר ולשלילה, אומנם אם יתברר שאכן נסעת כחוק ובמהירות המותרת, לא שתית אלכוהול והיית מרוכז והילד התפרץ לכביש ולא יכולת למנוע את הפגיעה, אז ספק אם זה יגיע למעצר או לשלילה, כי מבחינת החוק אתה לא אשם ונהגת בזהירות, אבל עדיין, המחשבה הזאת שפגעת בילד וחלילה פצעת אותו, אפילו שנקטת בכל אמצעי הזהירות, זאת באמת תחושה קשה מאוד לכל נהג.

אני שמעתי פעם מבן דוד שלי על אבא של חבר שלו שדרס ילד ששיחק על הכביש ופצע אותו קשה(הילד ניצל תודה לאל). אותו אבא של חבר שלו שנהג ברכב לא היה אשם בתאונה ונהג כחוק ובמהירות מתאימה, והילד(באשמת ההורים שלו שלא השגיחו עליו) שיחק על הכביש במקום מסוכן והתפרץ לנתיב הנסיעה של הנהג, לכן לא הייתה שום שלילה ושום מעצר ושום עונש אחר מבחינת החוק כלפי הנהג, אבל למרות שהנהג יצא זכאי, בן דוד שלי סיפר לי שהוא היה בטראומה מהמקרה במשך הרבה מאוד זמן, והאמת שאפשר להבין אותו, הוא עצמו אומנם המשיך לנהוג אחרי התאונה בלי בעיות עד כמה שהבנתי, אבל הטראומה מהמקרה השפיעה עליו מאוד במשך הרבה זמן, גם אם לא מבחינת המשך הנהיגה ברכב. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...