Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

Ron Poh - ואיך זה קשור לנושא? ואם צפרתי זה מצדיק אי עצירה בתמרור עצור? כמעט דריסה של הולך רגל? זגזוג אנסופי במהלך הנסיעה? עקיפה בתוך כיכר?

לא הבנתי את רלוונטיות השאלה.

עריכה אחרונה על ידי huber
  • אהבתי 1
פורסם

בכביש צריך להיות חכם ולא צודק.
זה שצפרת לו בלי סוף, רק גרם לו לעשות דווקא ובסוף הוא גם יצא מרכבו לכיוונך.
אז לפעמים צריך לדעת לוותר כדי לא לסיום באישפוז בבית חולים.

פורסם

אני לא יודע אם אתה רציני או צוחק. אתה מצדיק התנהגות עבריינית שכזו ב"גרמת לו לעשות בדווקא"?

תשמע, אתה אחד מההזויים שיצא לי להיתקל בהם.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בתאריך 6.8.2023 בשעה 10:05, kompy כתב:

אם זיהיתי נכון, אזי לצד הכביש יש שביל יעודי לרוכבי אופניים, כך שמקומו של הרוכב צריך להיות עליו ולא בכביש.

כל זה אינו מוריד מאחריותו של נוהג הרכב(קשקאי?).

זאת בדיוק הבעיה - סוללים שבילי אופניים אבל כשזה מגיע לצומת השביל נעלם. אתם יכולים לדמיין מצב בו הכביש נגמר וממשיך מחדש אחרי כמה מטרים? אותו דבר. יש בעולם דרכים לחצות צומת עם השביל אבל פה בארץ המתכננים פשוט מפסיקים את השביל לפני הצומת כי זה הרבה יותר קל וזול.

image.jpeg.415c3a22a60c8d172b0d9acb69b89e66.jpeg

הנה ככה זה היה צריך להיות:

image.thumb.jpeg.ecec382f4fbb54f1d99b1ce3753a1a71.jpeg

עריכה אחרונה על ידי baer
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

שביל האופניים מצריך מעבר חציה מתאים, ובמקרה זה גם רמזורים מתאימים. כולם קימים בלוח התמרורים, ושומו שמיים, פה ושם אפילו נעשה בהם שימוש. למשל ליד הקריון בקריית ביאליק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, huber כתב:

אתמול נסעתי אחרי מישהו שזגזג כמו שיכור, ועשה 5 עבירות בנסיעה של כ 300 מטר (לא עצר בעצור, עקף בתוך כיכר, כמעט דרס הולך רגל ועוד). יש לי הכל בווידאו (הבחור עם המיני הכתומה שבאה מימין), יש מה לעשות עם זה?

אני לא יודע למה אבל הוא לא סתם מזגזג אלא הוא מנסה לחסום אותך שלא תעקוף אותו, למה? ר אתה יודע.

וזה שהוא עקף בכיכר זה נראה שהוא פחד ממך וניסה לברוח, מה קרה שם? זה נראה כאילו רבתם שם.

פורסם
לפני 7 שעות, huber כתב:

אתמול נסעתי אחרי מישהו שזגזג כמו שיכור, ועשה 5 עבירות בנסיעה של כ 300 מטר (לא עצר בעצור, עקף בתוך כיכר, כמעט דרס הולך רגל ועוד). יש לי הכל בווידאו (הבחור עם המיני הכתומה שבאה מימין), יש מה לעשות עם זה?

למה אתה לא מגיש תלונה?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 14 שעות, baer כתב:

זאת בדיוק הבעיה - סוללים שבילי אופניים אבל כשזה מגיע לצומת השביל נעלם. אתם יכולים לדמיין מצב בו הכביש נגמר וממשיך מחדש אחרי כמה מטרים? אותו דבר. יש בעולם דרכים לחצות צומת עם השביל אבל פה בארץ המתכננים פשוט מפסיקים את השביל לפני הצומת כי זה הרבה יותר קל וזול.

image.jpeg.415c3a22a60c8d172b0d9acb69b89e66.jpeg

הנה ככה זה היה צריך להיות:

image.thumb.jpeg.ecec382f4fbb54f1d99b1ce3753a1a71.jpeg

טוב אבל מבחינת החוק, מה אמור נוהג האופניים לעשות כאן בדיוק, במידה ונסע על השביל המיועד - לעצור, ללכת ברגל עד למעבר החצייה? בכלל במעבר חצייה הוא להולכי רגל. מאוד לא ברור

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, cohen motor 377 כתב:

אני לא יודע למה אבל הוא לא סתם מזגזג אלא הוא מנסה לחסום אותך שלא תעקוף אותו, למה? ר אתה יודע.

וזה שהוא עקף בכיכר זה נראה שהוא פחד ממך וניסה לברוח, מה קרה שם? זה נראה כאילו רבתם שם.

רואים את כל התנהלות העניינים מהרגע שהוא הופיע לי בשדה ראיה (היכן שהוא מגיע מכביש השירות ולא עוצר בעצור) ועד שאני ממשיך בדרכי. הכל מצולם, אז לא מבין מהיכן המסקנה המבריקה שרבנו.

לא מכיר את הבחור, חוץ מלצפצף לו כשהוא כמעט ונכנס בי בתחילת הנסיעה (שוב, היכן שראיתי אותו לראשונה והוא לא טרח לעצור בעצור) לא היה לנו שום אינטראקציה.

לפני 17 שעות, Coro כתב:

למה אתה לא מגיש תלונה?

כי אין לי זמן. אני יכול לשלוח את זה לגורם הנכון, הכל מתועד השאלה למי.

עריכה אחרונה על ידי huber
פורסם
לפני 3 שעות, huber כתב:

השאלה למי

או אור ירוק. או לחדשות 13. או ערוץ 12. תבחר למי. אפשר גם ל YNET.

נער בלי רשיון משתולל ופוגע ברוכב אופנוע.

חשד: בן 16 השתולל בתצוגה של כלי רכב משופרים ופצע קשה אופנוען | תיעוד (ynet.co.il)

חשד: בן 16 השתולל בתצוגה של כלי רכב משופרים ופצע קשה אופנוען | תיעוד

הנער חשוד שנהג ללא רישיון, במהירות גבוהה ובצורה מסוכנת באזור עפולה, כחלק מ"תצוגת תכלית" שקיימו עשרות צעירים ובני נוער. בתיעוד הוא נראה סוטה שמאלה ופוגע ברוכב אופנוע. המשטרה: "תופעה חמורה, חלק גדול מהנהגים - נערים בחופש הגדול שחיפשו ריגושים".

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 4 שעות, huber כתב:

אז לא מבין מהיכן המסקנה המבריקה שרבנו.

לא ברור מה עבר לו בראש, וברורשהוא בנאדם מסוכן על הכביש. אבל ניתן להסיק שהצפירה שלך הפעילה איזה טריגר אצלו והוא היה נחוש לשבש לך(ורק לך) את הנסיעה. הוא לא נסע וזיגזג כמו שיכור, הוא פשוט "נקם" בך על הצפירה.

שוב, אף אחד לא מצדיק אותו. 

לאור התדרדרות סף הסבלנות של האנשים לא כדאי להשתמש בצופר כדי לחנך ולכעוס על דבילים, אלא רק כדי להזהיר מסכנה או להעיר את אנשי הטלפון 

פורסם
לפני 58 דקות, yor2 כתב:

חשד: בן 16 השתולל בתצוגה של כלי רכב משופרים ופצע קשה אופנוען | תיעוד (ynet.co.il)

הנער חשוד שנהג ללא רישיון, במהירות גבוהה ובצורה מסוכנת באזור עפולה, כחלק מ"תצוגת תכלית" שקיימו עשרות צעירים ובני נוער. בתיעוד הוא נראה סוטה שמאלה ופוגע ברוכב אופנוע. המשטרה: "תופעה חמורה, חלק גדול מהנהגים - נערים בחופש הגדול שחיפשו ריגושים".

יש לי איזו תחושה שגם האופנוען לא תמים, אולי תחרות, אולי איזו הצגה אחרת. וזאת מבלי להמעיט בחומרת השתוללות הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 שעות, yor2 כתב:

שלחתי להם פנייה דרך האתר

לפני 19 שעות, aviaviavi כתב:

לא ברור מה עבר לו בראש, וברורשהוא בנאדם מסוכן על הכביש. אבל ניתן להסיק שהצפירה שלך הפעילה איזה טריגר אצלו והוא היה נחוש לשבש לך(ורק לך) את הנסיעה. הוא לא נסע וזיגזג כמו שיכור, הוא פשוט "נקם" בך על הצפירה.

שוב, אף אחד לא מצדיק אותו.

לאור התדרדרות סף הסבלנות של האנשים לא כדאי להשתמש בצופר כדי לחנך ולכעוס על דבילים, אלא רק כדי להזהיר מסכנה או להעיר את אנשי הטלפון

איך כמעט דריסה של הולך רגל על מעבר חציה ועקיפה של רכב בכיכר עם נתיב אחד משבש לי את הנסיעה? או זיגזוג ימינה כל הזמן בכביש עם נתיב אחד?

הנהיגה ההזויה שלו התחילה (לפחות מה שאני ראית, זו הנקודה בה הוא נכנס לי לשדה ראיה) באי עצירה בעצור ומשם זה רק הלך ונהיה יותר יותר מסוכן/הזוי.

פורסם

בסרטון השלישי רואים אותך מאיץ לכיוונו. 

אם זה נהיה יותר מסוכן והזוי כמו שכתבת, אז למה לא ניתקת מגע? חבל שאי אפשר לשאול את הנהג השני מה היה שם.  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...