Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, needforcs כתב:

חותך אותי מול שוטר, גם כן השוטר אחרי זה בולם לי סתם ככה.

לפני יומיים היה לי קטע דומה. 

שוטר עם אורות מופעלים נוסע בפראות, בין היתר חתך אותי מתוך נת"צ (עד אז היה מאחורי כך שאין לי תיעוד). 

קרוב לתחנת המשטרה בעיר, משום מה הוא החליט לדפוק בלימת פתע- כזו פראית שכמעט נכנסתי בו ובוו גרירה שמותקן לו. מעריך שעצרתי כ-3 ס"מ מהוו. מעריך עוד יותר את הנהג מאחוריי שברח הצידה בזמן, אני לא יכלתי "לשבור" כי היה שם רכב.

אולי אם החלון האחורי שלו לא היה מושחר לחלוטין אולי הייתי יכול לראות מה גרם לו לבלום. 

בכל מקרה, נחשו מה? הוא פשוט מיהר לתחנה, זה הכל. נכנס למגרש החנייה של התחנה (כמובן, גם בפראות). 

צריך לזכור להוריד את הסרטון. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שודר היום בחדשות 13. אוטובוס נגד כוון התנועה.

https://13tv.co.il/item/news/domestic/internal/yasbz-903663362/?pid=62&cid=902992386

בהלה בכביש בירושלים: אוטובוס נסע נגד כיוון התנועה לאורך קילומטרים

במשך דקות ארוכות, בשעת לילה מאוחרת, נסע האוטובוס הפרטי במהירות נגד הכיוון בכביש מהיר בבירה, תוך שהוא מסכן את הנהגים והנוסעים האחרים בכביש, שניסו להימלט מפניו - ורק בנס הנסיעה הזו לא הסתיימה באסון. "הסיכויים לצאת מדבר כזה קלושים, אלוהים שמר עלי".

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 3 דקות, ALÞћÃ כתב:

נעקפת על ידי סובארו DL, אתה מודע לחומרה של הדבר הזה. זה לא משהו שהייתי מעלה לרשת, עם כל השאר עוד אפשר לחיות.

בדיוק מה שחשבתי, אבל איך אפשר לחיות עם הסרטון האחרון?

פורסם
לפני 38 דקות, ALÞћÃ כתב:

נעקפת על ידי סובארו DL, אתה מודע לחומרה של הדבר הזה. זה לא משהו שהייתי מעלה לרשת, עם כל השאר עוד אפשר לחיות.

לא לחינם היא קרויה "סובארו פשע"

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתברר שהיה גם טנדר. נתקלתי בו היום.

20230813_111107.thumb.jpg.a8b806dec7ee577dfd16ac5f99216a9c.jpg20230813_111038.thumb.jpg.e4b458c29acfff466d71728116e49c29.jpg20230813_111054.thumb.jpg.d24e331f494731b971265fb788ddeca3.jpg

• אהבתי 2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

היו לנו טנדרים כאלו בקיבוץ, בענף גידולי השדה (גד"ש). 4X4 עם ארגז סגור מאחור.

מאחור היו שני ספסלים לרוחב, עם מקום ל-4 אנשים. הכינוי של זה היה "לנסוע בכלביה".

אם קרה שנסעו מאחור 4 אנשים הפרונט היה מתרומם כל כך שהשליטה עם ההגה הייתה מאוד מוגבלת.

• מעניין 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 9 דקות, אורי מ. כתב:

מאחור היו שני ספסלים לרוחב, עם מקום ל-4 אנשים

צורה לא מקבלת, לא לאורך?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אכן, לא היו בארגזים ספסלי רוחב, רק ספסלי אורך.

בארגז תקני, מותר היה להסיע עד 6 נוסעים כשבארגז לא תקני עד 4 נוסעים.

ההבדל בין תקני ללא תקני היה ברצועות אחיזה שהשתלשלו מן התקרה.

הארגז היה חייב להיות מצוייד במאפרה, זמזם שמחובר לתא הנהג, שילוט של ״איסור השלכת פסולת״(ירוק, כשבימים עברו, במקומו היה איסור השלכת בדלי סיגריות כמו שהיה ברכב ציבורי).

ידית הפתיחה הפנימית של דלת הארגז נפתחת כלפי מעלה או במשיכה לצד.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...