Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלימות בכבישים ממשיכה. 

https://13tv.co.il/item/news/domestic/crime-and-justice/as6ng-903680928/?pid=62&cid=902992386

"כואב ומאכזב מאד": ניקולאי בן ה-70 הותקף בכביש על ידי נערים

האלימות הגואה בכבישים הגיעה הפעם לניקולאי קולוקין, שהיה בנסיעה שגרתית הביתה אחרי יום עבודה. שלושה נערים רכובים על אופניים חשמליים שבהם הבחין על הכביש המהיר - סימנו אותו כמטרה לאחר שצפר להם. הם רדפו אחריו תוך כדי שהם מקללים עד שהשיגו אותו - ותקפו באלימות. "שאלתי מה קרה ואמרו לי שאבא קיבל מכות חזקות ושברו לו את האוטו".

• מבאס 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

נוסע בדרכי להדר בחיפה. עובר ליד תחנת המשטרה שבעיר. 

קודם כל, מצרף צילומסך משעשע- השלט שבתמונה אומר:

"מרכז מיחזור שכונתי. 

השלכת פסולת אסורה!"

:shock2::rofl:

image.thumb.png.0443314aee766f015e61a45b1e10b39b.png

כמה שניות לאחר מכן, אני לא מצליח להבין מה לעזאזל הרכב מלפני עושה- בולם כל הזמן בצורה הזוייה כשיש ירוק (שנייה 17 לערך). 

רק אחרי זה הבנתי מה קרה שם...

מול. תחנת. המשטרה.

פרט קטן ושולי. 200 מטר משם, יש כיכר :rofl:

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 4
  • מצחיק 2
  • מבאס 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כנראה שרצה להגיע לתחנת המשטרה (למי שלא מכיר - תחנת המשטרה משתרעת משני צידי הרחוב).

אגב, גם אני נתקלתי כבר בתופעה דומה, אם כי השכיח הוא 50 מ׳ קודם, אנשים שנצמדים לשמאל ו״נזכרים״ באיחור שהם רוצים להמשיך ישר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חיתוכים שם זה דבר שבשגרה. אלו שבימני חותכים שמאלה, אלו שבשמאלי חותכים ימינה, הרוב מנסים לעשות את זה עוד בצומת (מהנתיב שממשיך ישר- הימני בכביש הראשי- חותכים לתוך נתיב הפנייה, ואלו מהימני לכיוון הגיבורים רוצים שמאלה ליד לבנים), וגם אחרי זה בכיכר חותכים מהשמאלי לימני כדי לפנות ימינה - מקום די זוועתי. 

מה שכן, מעולם!!! לא נתקלתי בשוטר שמנסה לעשות שם משהו, למרות שזה קורה להם מול האף, לעיתים קרובות מול שוטר שעומד מחוץ לתחנה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 22.8.2023 בשעה 18:24, _slayer_ כתב:

יותר נתיבים = יותר בלאגן:

אני מסתכל על זה ואומר איזה מזל יש לי שאני נוסע בקושי 5000 ק"מ בשנה וגם זה, לרוב בשעות פנויות יותר.

• אהבתי 1
פורסם

התבאס על הקפה שלא הצליח להפיג את החשיש...

• מצחיק 1

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
בתאריך 13.8.2023 בשעה 22:01, yor2 כתב:

נתקלתי בזה. יש גם הרוגה. ופצועים.

https://13tv.co.il/item/news/domestic/internal/deadly-accident-903666354/?pid=62&cid=902992386

תיעוד: ביצע עקיפה מסוכנת - וגרם לתאונה חזיתית קשה

בתאונה, שהתרחשה בכביש סמוך לבאר טוביה, היו מעורבים שני כלי רכב שהתנגשו במהלך ניסיון עקיפה. בתיעוד האירוע ניתן לראות את אחד הרכבים כשהוא מתהפך באוויר ונופל לתעלה בצד הכביש. בנוסף לאישה שנהרגה, גבר כבן 40 פונה במצב קשה לבית החולים ואדם נוסף נפצע באורח קל.

רק אותי הסרטון הזה בלבל? זה נראה כאילו הם בבריטניה מבחינת כיווני התנועה.

פורסם

גם אותי הוא בלבל.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...