Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

טוב אני מניחה שהבעיה שלי דיי מוכרת, ובטוח שיש פה אנשים חכמים עם נסיון. אז ככה:

ברשותי פולו ישנה מודל 98, שלאחרונה (השנה האחרונה) עושה לי לא מעט צרות. :roll:

בשנה האחרונה היא נכנסה לא מעט למוסך, ושיהיו בריאים כל חלק עולה לא מעט כמו שאתם יודעים - סוויצ', כריות אויר, טרמוסטט, רדיאטור, משאבת מים, מכלול הגה, עוד הרבה תיקונים שאני לא זוכר עכשיו וממש היום - קלאצ' שנשרף. :?

סה"כ הוצאתי המון. הרבה זמן חשבתי למכור הבעיה שלי היא שהתקלות באות בהפרשים של חודשיים-שלוש, בינהם הרכב נוסע חלק (המנוע אחלה) ואז אני מתבאס למכור אחרי ששילמתי על תיקון גדול... עוד דבר הוא שעוד 5 חודשים אני טס לתקופה ארוכה לחו"ל (טיול בדרא"מ) ואחרי זה מתחיל לימודים באוניברסיטה.

אני לא רואה את עצמי בלי רכב,_העבודה (20 דק' נסיעה) וחיי החברה דיי דורשים את זה, לפחות עם המצב של התחבורה הציבורית בישראל, אבל בקצב הזה אני יפשוט רגל, והבילוי החוזר ונשנה במוסך לא עוזר...

אז חשבתי לעצמי, אולי למכור את הפולו (נגיד ב10) ולקנות רכב חדש יותר ב30-40 (חסכון\הלוואה), איזו מאזדה לאנטיס או אקסנט, ולמכור אותו כעבור מס' חודשים, או שעדיף לי כבר לסחוב את ה5 חודשים האלה, מה אתם אומרים?

תודה למגיבים!!! :-D

פורסם

כמו לכל חלק ברכב, גם לקלאץ' יש אורך חיים מוגבל.

בשביל 5 חודשים ממש מיותר לרכוש רכב חדש ויקר יותר, ועוד בהלוואה.

מתחדשת*

פורסם

אין טעם לקנות רכב יקר יותר,אחרי 5 חודשים המחיר שלו ירד,בנוסף אף אחד לא מבטיח שגם בו לא תהיה תקלה במשך 5 חודשים,לכן אתה תפסיד יותר.תסחוב את הפולו 5 חודש לדעתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי הפולו מהשנתונים האלה הם זוועה ממונעת, כחדש הוא היה נוראי מבחינת תחזוקה (תריץ חיפוש על הודעות שלי בנושא ותבין למה אני כותב את זה) וכמשומש הוא בוודאי שבלתי נסבל.

עם זאת, אין שום הגיון במכירת הרכב ורכישת אחר לתקופה קצרה, תישאר כבר עם הרכב הזה - זה הרע במיעוטו.

פורסם

תראה, בגדול יש לי שני רכבים שעברו את ה200 אלף ק"מ.

רכב בן 14 כמעט, מגיע הזמן לשיפוצים, אין מה לעשות זה מכלולים שדורשים שיפוץ, הם לא בני אלמוות.

לגבי הרכב, על הפנים, שמעתי עליו הרבה סיפורים, לא אמין בכלל כמצופה מVW.(לא שהיום זה שונה לדעתי).

גם אני עשיתי ישור קו למכונית אמריקאית, באיזשהו שלב זה עצר, והיום אני מניע ונוסע לאן שבא לי כמה שבא לי, והיא סוחבת יותר טוב מרכבים חדשים, עם מזגן!.

אם הגיר והמנוע בסדר, תמשיך איתה עוד.

החלקים שציינת, בתחזוק וטיפול נכון, לא ילכו מהר.

חוץ מאלטרנטור שלא הזכרת, לא נראלי שילך עוד משהו.

אם הרכב לא מטופל ומתוחזק כמו שצריך במשך כמה שנים, תדע שיהיה עוד תיקונים, וזה גם יכול להגיע למנוע (ראש).

פורסם
דורקי, ומה עם ה6N2?

תראה, אני מדיר את רגלי מצ'מפיון מוטורס אחרי עלילות הפולו והשירות ה"משובח" שקיבלתי.

במשפחה של חבר יש אחת 2006 יד 1 עם 90 א' ק"מ שמוכרת לי היטב וגם היא לא שוס גדול מבחינת תחזוקה או נסיעה. גם שם ישנן תקלות - ברכיבים היקפיים - שמלמדות על האיכות הבנייה הבינונית (ואני מתאמץ להיות נדיב) של הרכב.

זה לא מגיע לקטסטרופה שהייתה מנת חלקי כשרכב יד 1 עם 40,000 ק"מ נמכר כשהוא על גרר לאדיוט שעובד בצ'מפיון ושחשב ש"פולקסווגן זה טוב" - אבל זה גם לא רחוק מכך.

אז נכון שזו איננה סטטיסטיקה מלאה - רחוק מכך - וכל ההתנסות שלי בתחום מבוססת על שני אקסמפלרים שמוכרים לי, אבל עדיין זה לא מעודד.

שנואת הפורום הטויוטה קורולה "המקרר הממונע" מספקת חווית נסיעה טובה בהרבה וגם אמינות שבליגה אחרת לגמרי.

פורסם

אני יוצא להגן בחירוף נפש על הפולו. :lol:

כמו בכל רכב , גם פה יש לימונים, וגם פה יש תקלות, וביחד עם רמת המוסכים של צ׳מפיון זה יוצא מתכון די מגעיל.

אבל באופן כללי זה רכב טוב ואם תחזוקה נכונה גם אמור להיות אמין.

בשנתיים האחרונות יש לי 6n2 שבקרוב תמכר, ולמעט תרמוסטט, פיוז כלשהו, ונורה שרופה לא היה כלום. וזה רכב שקניתי כשכבר היה לו מעל 110k.

אצל חבר יש עד היום 6n עם מעל 220k וגם אצלו חוץ מבלאי סביר לא דווח על משהו מיוחד.

V5

פורסם

מתמטיקה פשוטה - אתה רוצה למכור ב-10 ולקנות בהלוואה ב-40K. בהפרש של 30K שאותם אתה בכלל צריך להלוות ולשלם עליהם ריבית אתה יכול להחזיק במצב טוב את הפולו שלך עוד 10 שנים. גם רכב משומש שתקנה ב-40K לא נקי מבעיות. בקיצור, תנתק את המצבר, שים כיסוי ותשקיע קצת אחרי שתחזור ותהייה לך מכונית שאתה מכיר את הבעיות שלה ולא קונה חתול בשק ועוד לוקח הלוואה בשביל זה. נסיעה טובה ובהצלחה.

• תוכן חדש...