Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אותכם במקרה, שמרגיז אותי בכל פעם מחדש כשאני נזכר בו.

זה קרה בקיץ, אני והחברים שלנו ישבנו על חוף הים, דיברנו, השתזפנו.

פתאום, התחיל להתפתח מולנו ריב בין אבאערס למוכר ארטיקים, בהתחלה היו אלו רק צעקות ואז זה הדרדר לקלקלות ודחיפות.

ישבנו ונהנו ממחזה.

באיזה שהוא שלב, אשתו של אבאערס התערבה בריב על מנת להפריד בינם. ואז קרה משהו ששרף לי את הפיוז, אבאערס דחף את אשתו, הוא דחף אותה כ"כ חזק שהיא נפלה על החוף, מה שהכי עצוב,שהבנערס, שהיה בערך בגיל 13-12, ישב שם וראה את כל זה.

מאותו רגע כבר הרגשתי לא בנוח לשבת בצד ולא לעשות כלום, רציתי ללכת אליהם ופשוט לאשפז את האבאערס, אומנם הרצתי בראש כמה תסריטים של מה שעלול לקרות ובסופו של דבר לא עשיתי כלום.

מצד אחד, חשבתי שלא משנה מה אני אעשה, זה יגמר לא טוב ובכלל שזאת לא הבעיה שלי ולמה שאני אתערב, זאת גם לא הגנה עצמית שנחשבת חוקית, רצו לי כל מיני משפטים שחינכו אותי בבית ספר והצבא - שאלימות זאת לא הפתרון והכל אפשר לפתור במילים ועדיף להיות חכם ולא צודק ולעדיף להיות פחדן חי ומגיבור מת ועד הקב"ה כבר יעניש אותו.

מצד שני, ראבק, אם זאת היתה החברה שלי, אמא שלי, ידידה שלי - האבאערס כבר היה שוכב על החול בתוך שלולית דם.

עכשיו, כשאני נזכר במקרה ההוא - אני מתחרט שלא עשיתי כלום ואם זה יקרה היום או בעתיד, זה יגמר אחרת.

קצת עליי :

אני בן 21, גובניק, לומד נינג'יצו (למי שמבין קצת - אצלנו אכזריות זאת לא מילה גסה).

אז מה אתם הייתם עושים?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא הייתי מתערב בשום צורה. אם העניין היה מסתבך והקוף היה מתהפך על אשתו הייתי מזמין משטרה.

ועם כל הכבוד (ויש כבוד) לנינג'יצו שלך, מספיק חבר אחד/שניים של הקוף+סכין אחת שנכנסה לאן שהיא לא הייתה צריכה להיכנס ברגע של חוסר תשומת לב או קואורדינציה-ושום אומנות לחימה לא הייתה עוזרת לך.

פורסם

אתה מחפש להיות "גבר"?

אולי הוא ילך ויחזור עם סכין, אתה ברוס לי?

עכשיו ברצינות, עדיף להמנע, אני למדתי לא להתערב בעניין שלא שלי, במידה ומשהו נראה לך "לא תקין" אפשר להתקשר למשטרה ולדווח (למרות שלצערי, הם כנראה לא יעשו כלום בנידון).

Got To love It

פורסם

כשהייתי בגילך הייתי מתערב בלי לחשוב פעמיים אבל לא במכות אלא בדי ורים על מנת להרגיע את הרוחות.

היום לא חושב שהייתי מתערב כי יש לי משפחה שצריכה אותי. מה שכן אם זה היה גולש לתגרה של ממש הייתי מתערב כדי להפריד ולא כדי להעניש/לחנך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני שלושה חודשים בערך ראית ערס דוחף את אשתו על החול ומאז אתה תקוע אם זה?

שחרר גבר, תרפה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתם צודקים בכל משפט שכתבתם. לגבי הסכינים ועוד 20 חברים שיבואו ולקרוא למשטרה, כל זה גם רץ לי בראש.

מצד שני - אם זאת היה אדם שקשור אליכם באיזה שהוא אופן, הייתם מתנהגים באותה צורה? או שהעובדה שזה לא קשור אליכם - משנה את כל המשוואה.

לעידן - כן, אני לא יכול להשתחרר מזה, כי זה יכול לקרות בכל מקום אחר עם כל בן אדם אחר.

פורסם

הייתי מצלם עם הפלאפון ומעלה ליוטיוב.

וברצינות, לא משנה כמה גדול/חזק פיזית/יודע אמנויות לחימה, הפעולה הכי חכמה שאתה יכול לעשות זה להזמין משטרה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
אז מה אתם הייתם עושים?

מביאים פופקורן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו יהודי טוב, אענה לשאלתך בשאלה נגדית:

נגיד ואתה עובר ליד ספסל בקניון ומבחין בשטר של 100 שקל על הרצפה, בסמוך לנער שיושב על הספסל. מה תעשה?

ההגיון והשכל הישר אומרים: תעיר לו על השטר ותשאל אם הוא שייך לו. ומה אומר הנסיון? ובכן...

מסקנה: בחיים, כמו בכביש, חשוב להיות חכם ולא רק צודק. וד"א, אני בספק אם המשטרה הייתה עוזרת במקרה שלך*.

* ע"מ להבטיח לכולנו סופ"ש שקט, אמנע הפעם מלפרט את דעתי על הנושא, וגם לא אשווה את ישראל למדינות אחרות בהיבט החברתי/משפטי/חוקי וכיו"ב.

פורסם

טקטיקה מאוד מתוחכמת : לרמוז על דעתך עם רמז בעובי של סמיטריילר, ואז לומר שאינך רוצה לדון על הנושא.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אם הייתי הבן או האישה של האבא המפגר הזה הייתי פשוט מתבייש בו.

אם הייתי אשתו הייתי מבקש גט אחרי מקרה כזה.

כצופה מהצד ללא ספק הייתי צוחק על האישה המטומטמת שאוהבת שבעלה חושב שהוא אבוללה.

תמיר.

פורסם

נגיד ואתה עובר ליד ספסל בקניון ומבחין בשטר של 100 שקל על הרצפה, בסמוך לנער שיושב על הספסל. מה תעשה?

ההגיון והשכל הישר אומרים: תעיר לו על השטר ותשאל אם הוא שייך לו. ומה אומר הנסיון? ובכן...

.

לקחת כאן מקרה מאוד קיצוני של ילד עם המון בעיות בראש.

במקרה הייתי עד לרצח הזה.

לפותח השרשור,

אני מבין את הרגשתך, אבל כנראה שבמקרה הזה הייתי פשוט מתקשר למשטרה, אם זה היה מתדרדר לרמה של סכנה לחיים של מישהו שם כנראה שגם הייתי מתערב פיזית במטרה להפריד, עד שאין שם סכנת חיים למישהו אחר מבחינתי זו בעיה שלהם, אם מישהו שם "יוריד את הראש ויקפל את הזנב" כנראה שהסצינה תסתיים ואם האישה נשארת עם בעלה אחרי כזה מקרה- זכותה להיות פגועה שכלית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה פשוט לא מסתדר לי בראש.

אני אשכנזי רוסי ואצלנו מלמדים מגיל קטן מאוד שאם מרביצים לך - תחזיר ובחיים לא לפגוע באישה כי היא יותר חלשה.

פה מגיל קטן מלמדים - שאם מרביצים לך - לך תדווח, ושיוויון זכויות בין מינים.

לא יודע איזה חינוך צודק ואיזה חינוך חכם. אבל אם הערס הזה היה פוגע ככה מולי במישהו שקרוב לי, במיוחד בחורה, ברור לי שהוא היה יוצא לפחות מת. באמת שמוזר לי לחשוב שמישהו אחר במקרה כזה היה מתקשר למשטרה או קונה פופ-קורן.

ווידאו לסיום -

http://www.youtube.com/watch?v=Vr3vmgOCUTg

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר, על היותך רוסי ועל חינוך שלאישה לא מרביצים כי אני הייתי עד הרבה פעמים לאלימות במשפחה במשפחות יוצאות חבר העמים.

ומה זה פה? אותי חינכו בבית שאלימות זה דבר מיותר, בפנימיה למדתי שלפעמים אלימות היא דבר הכרחי.

אני לא דוגל באלימות ופעם הייתי מאלה שמתערבים ומנסים לתקן את העולם, לא שווה את זה. שילכו כולם לעזאזל, לא מעניין אותי יותר, גבר מרביץ לאשה, בעיה שלה, היא בחרה להיות איתו. כמה מסריח שזה נשמע, אבל זה מניסיון אישי של התערבות במקרה אלימות שבו הבעל פיצץ את אשתו במכות, אני וחבר קפצנו עליו ואשתו הזמינה לנו משטרה.

לגביי הרצח בקניון בת-ים, סיפור עצוב מאוד, אני מכיר את משפחת הנרצח וכמו רוב המקרים, מדובר על אובדן מיותר, מעניין אותי מה עלה בגורל הרוצח, אני גדלתי בכל החרא הזה וגם אכלתי 2 דקירות מיותרות לחלוטין, מעולם לא שלפתי סכין ומעולם לא התחלתי תגרה. אבל יכולתי להמנע מהרבה מצבים אם הייתי בוחר להתעסק בשלי.

עצה שלי - תמשיך הלאה בחיים שלך, שמשפחת ערס ילכו קיבינימט.

haters will hate

פורסם
זה פשוט לא מסתדר לי בראש.

אני אשכנזי רוסי ואצלנו מלמדים מגיל קטן מאוד שאם מרביצים לך - תחזיר ובחיים לא לפגוע באישה כי היא יותר חלשה.

פה מגיל קטן מלמדים - שאם מרביצים לך - לך תדווח, ושיוויון זכויות בין מינים.

החינוך שאתה אומר שגדלת עליו ישאיר אותך עם הרבה כבוד וכולם יסתכלו עלייך כגבר שבגברים, אומנם מת, אבל גבר גבר.

החינוך שלנו יתן לך תחושה של פחדן, אבל פחדן חי.

מה עדיף, גבר מת או פחדן חי ?

אני לוקח פחדן חי בכל יום.

וביננו, היו יותר מדי מקרי רצח רק לאחרונה שיוצאי חבר העמים פירק לאישתו\חברה שלו את הצורה או רצח אותה אז עזוב אותך מחינוך של "לא מכים אישה", כשהוודקה נכנסת הלאטמה משתחררת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...