Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול תדלקתי פול טנק ולפתע שמעתי נזילה ממש גדולה,הצצתי מתחת לאוטו

וראיתי שמש נוזל דלק מאיזור הסרן האחורי,נזל לפחות 5 ליטרים אם לא יותר.

לאחר נסיעה הבייתה עצרתי מס' פעמים וראיתי שהנזילה פסקה.

השאלה היא מדוע יש נזילה כזו?האם יכול להיות שמצוף הדלק תקול אז יש מילוי יתר?

פורסם

נראה לי שקרה לך מה שקרה לאשתי, שעתיים לפני שהינו אמורים להמריא לחו"ל.

רק שהיא (והמתדלק שראה את שלולית ה"פיפי" שהתהוותה מתחת לרכב ברגע) נורא נבהלה ולא הסכימה להזיז את האוטו.

יש נשם שמשמש כצינור עודפים, הוא הולך מהטנק (זהית נכון, מימין למצוף) עד למאחורי פתח המילוי, שם הוא מתחבר לצינור מתכת שמולחם (דוך עם חור) מתחת לפתח התדלוק.

את כל הדרך מהטנק לפתח הוא עושה בצינור גומי מצ'קמק, שמתפורר. בד"כ בתפר. (מי חוץ מקוראינים טמבלים עושים צינור דלק עם תפר ולא באקסטרוזיה?)

ואז נוזל קצת דלק, עד שהמפלס יורד מתחת לגובה הנשם הזה.

תכניס ראש, תראה אם זו לא אותה הבעיה.

אני קניתי צינור כזה ביצחק שדה מול טכנו גום.

באותה הזדמנות - קניתי כבר אחד משופצר- גם מתאים לדלק, גם ללא תפר, וגם משוריין ומצופה בד נגד חום.

כל הסיפור פחות מ-10 ש' למטר.

אתה צריך כ 2 מ' (אני קניתי 4, רק כדי שלא אצטרך לנסוע שוב, הדלק היה עולה יותר... ככה שאמורים להיות לי עוד איזה 2 מ' זרוקים באיזה מקום. אני מוכן לנסות לחפש לך אותם, אם בא לך לבוא להרצליה בשביל זה)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...