Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארילו - תגובה שכיף לקרא,

לגבי היציבות והתאימות , מניסיוני , ומהכירות טובה מאוד עם עולם הפיתוח במובייל - זה לא קרוב לליהיות המצב , אבל נו...

2 הערות:

לגבי הפיתוח קודם לאיפון.... איפון הם בערך 15% משוק הסמארטפונים. אנדרואיד עם יותר מ-30%. לאנדרואיד יותר קל לפתח. ההערכה כרגע היא שנתח השוק של אנדרואיד יגדל, ובמקביל גם WP7 תתפוס נתח שוק גדול יחסית. זה אומר שאפליקציות חדשות יפותחו מאוחר יותר לאייפון. בדיוק כמו שקרה עם מערכת ההפעלה של אפל למחשבים. כל דבר מפותח קודם לחלונות, ורק אח"כ לאפל.

א. מאיפה המספרים האלו ? ומה עם עולם הטאבלטים?

ב. כמה מהאנדרוידים האלו הם סינים פשוטים ולא סמארטפונים אמיתיים?

ג. ניסית לפתח לאנדרויד? הSDK ממש לא קרוב ללהיות באותה רמה , הכלים פחות מתאימים ודורשים התעסקות והדוקומנטציה הרבה פחות טובה. ואני עדיין לא מדבר על דברים כמו שכל מכשיר מתנהג לפעמים איך שבא לו.

מה שקובע איפה אפליקציות יפותחו זה : איפה שיש כסף , ואיפה שמורידים יותר אפליקציות פר מכשיר (רמז , תבדוק מה הפלטפורמה שמכניסה כסף).

6. פיתוח בשפה המצחיקה שהם המציאו, על מחשב מצחיק שהם המציאו, עם מערכת הפעלה מצחיקה אף היא. במקום אמולטור שאפשר להריץ איפה שרוצים ושפת פיתוח שזמינה על כל פלטפורמה.

ניסית אי פעם לפתח לאייפון? מצחיק מצחיק - אבל עובד מצוין וכלי פיתוח ברמה של .net של מייקרוסופט עם סימולטור מדהים שרץ עם performance מצויין (כי הוא סימולטור והכל מקומפל לi386).

במחיר שאתה קונה Visual Studio חדש - אתה מקבל גם לפטופ עם עודף עם כל מה שצריך לפתח לאייפון.

לגבי האימולטור שאפשר להריץ איפה שבא לך - זה נחמד בתיאוריה.

נסה לפתח עליו משהו טיפה כבד (נגיד עם וידאו , או משחק) ותראה שהוא תיאורטי לגמרי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנתונים למשל מפה:

http://www.indopost.com/blog/2011/06/worlds-smartphone-operating-system-market-share-in-2011-39-google-android-apple-ios-18-rim-blackberr.html

א. בארה"ב יש לאייפון בערך 25% מהשוק, ולאנדרואיד כמעט 40% מהשוק.

ב. אכן בעולם הטאבלטים אפל עדיין שולטים. כשיצא אנדרואיד קסטה (סנדביץ' גלידה), ואחרי שהאמאזון פייר ירוץ קצת זמן נראה אם יש שינוי במגמה. על הצעצוע החדש של סמסונג (הטאב) עדיין לא שיחקתי יותר מדי - בעיקר כי הבוס שלי לא מוכן לשחרר אותו.

ג. פיתחתי קצת לאנדרואיד. לא יותר מדי כי זה לא התפקיד שלי, אבל זה סקרן אותי. האקליפס מייד אכל את הקונספט וזה דיי זרם לי. האמולטור אכן קצת איטי על חלונות, אבל אפשר להריץ את אנדרואיד על לינוקס (וזה רץ שם native).

ד. נכון, כרגע הפלטפורמה של אייפון מכניסה יותר כסף באופן כללי למפתחים - אבל זה ישתנה. כמו שבעולם ה-PC לעומת עולם ה-MAC.

ה. רציתי לפתח לאייפון. אין חבילת פיתוח למחשבי PC.

האקליפס (או INTELLIJ) עולים לי בחינם, המחשב עלה 1000 ש"ח, מכשיר אנדרואיד עוד 1000 ש"ח.

בישראל יש עיוות: נמכרים יותר מכשירי אייפון ממכשירים אחרים, והפיתוח בכלים של מייקרוסופט נפוץ יותר מאשר בשאר העולם.

למה זה? לאלוהים הפתרונים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לי יש אייפון כי אני מעדיף את מערכת ההפעלה שלו על האנדרואיד, ולכן גם המכשיר הבא שלי יהיה אייפון. הדיון על system specs לא מאוד מעניין אותי, כי כל האפליקציות והמשחקים שאני משחק בהם יחודיים לiOS - לכן אני לא רואה את עצמי מהגר לאנדרואיד.

כל זה אמור לגבי הטלפון - אני מתכוון לקנות טאבלט בקרוב והוא יהיה כנראה מבוסס אנדרואיד, בעיקר כי אני הולך להשתמש בו לקריאת ספרים ומאמרים. שמתי עין על הקינדל פייר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
לדעתי זה הכל עניין של הרגל. אני מעולם לא שיחקתי עם אייפון ליותר מחצי שעה רצוף. כשאני לוקח אחד ליד עכשיו הוא מבלבל אותי, לא מסתדר לי הכפתור היחיד הזה, לא תמיד ברור לי מה צריך לעשות בכל תפריט ובסה"כ החוויה קצת מעצבנת לעומת השימוש באנדרואיד שלי. אני מאמין שאילו היה לי אייפון והייתי מקבל אנדרואיד ליד זה היה אותו הדבר.

רוני, אם תשים לב, כתבתי שאני משחק איתו לא מעט, וזה לא שאני בודק משהו חמש דקות וחוזר לאייפון, אלא ממש עובד איתו

(כי האייפון נלקח ע"י אשתי ברגע שהיא נכנסת הביתה...)

כמו שטענתי קודם, המכשיר הזה מוצלח, אבל עדיין מרגיש כמו חיקוי של אייפון, וכך הוא יישאר.

לגבי הדיון הכולל, כנראה שמי שיש לו אייפון ימשיך לצדד בהם, ומי שעם אנדרואיד יתמוך באנדרואיד.

אני דווקא לא חסיד של כלום, אני הולך עם מה שנוח לי, ומה שנותן לי את המקסימום שאני צריך.

יכולתי לבחור כל מכשיר שרציתי, ובחרתי באייפון, ואני לא מצטער, הוא כלי שימושי מאוד עבורי.

נכון, יש בו דברים מעצבנים, כמו כל מכשיר אחר, אבל זה מה שתמיד יקרה, אין מכשיר מושלם לכולם, ואתה

צריך לבחור מה הכי טוב עבורך.

פורסם

אושרי, לא תמיד החיקוי נופל מהמקור.

סיאט החלה כיצרנית תואמי פיאט ותראה איפה היא היום.

מי קונה מחשב IBM מקורי?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ג. פיתחתי קצת לאנדרואיד. לא יותר מדי כי זה לא התפקיד שלי, אבל זה סקרן אותי. האקליפס מייד אכל את הקונספט וזה דיי זרם לי. האמולטור אכן קצת איטי על חלונות, אבל אפשר להריץ את אנדרואיד על לינוקס (וזה רץ שם native).

אין דבר כזה נייטיב.

הסיבה היא הארכיטקטורה השונה - האימולטור של אנדרויד מריץ את כל הספריות ועושה אימולציה למעבד ARM ועליו מריץ את כל הספריות המקוריות.

אפל בסימולטור (וזה מהות ההבדל בין שני הדברים) - לקחו את כל הספריות וקימפלו גירסאות מיוחדות שלהן לארכיטקטורת i386 ששם הם רצים בNative באמת - גם למערכת הפעלה וגם לארכיטקטורת מעבד , לא בסוג של אימולטור / מכונה וירטואלית עם תרגום פקודות.

לא משנה על איזה מערכת הפעלה תפעיל - זה:

1. לא יהיה Native

2. לא יעבוד מהר.

אלא אם תריץ את זה על לפטופ עם מעבד Arm וייצרו גירסא מיוחדת של כלי פיתוח וסימולטור אליהם (מה שלא קיים)

בישראל יש עיוות: נמכרים יותר מכשירי אייפון ממכשירים אחרים, והפיתוח בכלים של מייקרוסופט נפוץ יותר מאשר בשאר העולם.

למה זה? לאלוהים הפתרונים.

כמה שאני יודע כבר לא נכון - נמכרים יותר מכשירי אנדרויד כבר או מספר מאוד מאוד קרוב.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מי קונה מחשב IBM מקורי?

אבל במקרה הזה, לדעתי הוא נופל מהמקור, וציינתי גם למה אני חושב ככה.

שלא תבין, אם מחר נוקיה תוציא מכשיר טוב יותר, ותהיה לו כמות האפליקציות

והשימושים שיש באייפון, אני מעיף את האייפון מהחלון ולוקח את המכשיר החדש.

זה לא שאני איזה מעריץ של אפל, ושבוי בקסמי המכשיר, אבל נכון להיום אני לא

חושב שיש סמרטפון שעדיף עליו, לפחות לא לצרכים שלי.

פורסם

מי קונה מחשב IBM מקורי?

כיום היא בצרות כלכליות ויצרנית רפליקות (מאושרות) פולקסווגן :)

אני לא מבין למה צריך כל הזמן להתווכח של מי יותר טוב.

לכל מוצר היתרונות והחסרונות שלו, בדיוק כמו ברכבים.

לאייפון המגבלות שלו, גם האנדרואיד לא מושלם.

אני מאמין שהמכשיר הבא שלי לא יהיה אייפון רק בגלל הרצון לגוון ולטעום מכל העולמות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני השתכנעתי!

ביום השקת האייפון החדש התחדשתי ב- Galaxy S II.

סימבולי משהו.

המכשיר אגב מדהים!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני עברתי מS1 לאחר שבעה חודשי שימוש לאייפון 4, והאייפון 4 לדעתי עדיין טוב יותר ממנו.

הגאלקסי שלי היה עם רומים שונים (כמובן שעם הרום הבסיסי של החברות אין בכלל מקום להשוואה) ועדיין זה לא היה זה.

מרגע שאתה לוחץ על אייקון המשחק\אפליקצייה עד שהוא נפתח- לוקח כמה שניות(נשמע קצת, אבל מסך שחור זה לא ממש כיף) בעוד שבאייפון זה קורה פשוט באותו רגע.מצלמה אין בכלל מה להשוות.פייסבוק מהיר הרבה יותר .

זו דעתי בכל אופן.

פורסם
כספר - איזה רום שמת? או שלקחת מהחבר(ו)ת סלולר?

חס וחלילה מהחברה הסלולרית.

המכשיר הגיע מהחנות עם הרום הזה (צרבו אותו בנוכחותי) שמתאים מעולה לצרכים שלי...כלומר תמיכה מלאה בעברית (ישור לימין, חיפוש אנשי קשר בעברית וכמובן קריאה וכתיבה) כשהתפריטים עדיין באנגלית. הרום מבוסס על הרום המקורי של סמסונג בלי תוספות מיותרות.

בנתיים נראה לי אחלה, אבל אני חדש בתחום האנדרואיד כך שאין לי בסיס להשוואה. אני מניח שבעתיד אשתעשע קצת עם החלפת רומים תוך כדי ויתור על האחריות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זה וויכוח שאף פעם לא יסתיים. איזה מכשיר טוב יותר?!

יש לי מכר שמאיזו שהיא סיבה לא אוהב את המוצרים של אפל (לגיטימי). לו יש S1 כל פעם שאנחנו נפגשים מתחיל וויכוח למי יש יותר טוב.

לאחרונה כבר נמאס לי להתווכח מה טוב יותר אייפון 4 או S1 אז אמרתי לו תשמע אין על S1 ואני מצטער שקניתי אייפון. הוא היה כולכך שמח לשמוע את זה כאילו אראלה התקשרה אליו.

קיצור שכל אחד יהנה מהמכשיר שלו וזהו.

פורסם
כספר, כמה עולה מכשיר כזה חדש בחנות?

יש קבוצות רכישה שהוציאו אותו בסכומים בין 2000 ל2500.

רכשתי ב- 2500 ש"ח כרוכש בודד בחנות שנקראית eline בת"א איתם היה לי ניסיון טוב עם שני מכשירים קודמים שרכשתי לקרובי משפחה שלי. אני מקווה מאוד לא להזדקק לאחריות ואם כן שהם יעמדו בה כמו שצריך.

לפני שרכשתי את המכשיר הייתי מאוד מוטרד מהגדול שלו ומגודל המסך הגדול מדי לדעתי (בגלל זה לא מצאתי לנכון לחכות למחליף של ה- S2 כי בו המסך עוד יותר גדול). אחרי כמה ימים של שימוש אני יכול לבשר שמתרגלים למסך המדהים הזה בקלות :-)

אגב, מי שיכול לקבל החזרים דרך חוק ניתוק זיקה (אני לא, קו של העבודה) מקבל החזרים מלאים ואפילו יותר לפעמים. מאוד משתלם היום לרכוש דרך חנות פרטית.

• תוכן חדש...