Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סטיב ג'ובס נצפה במקסיקו שותה קפה עם אלוויס?

*אני כבר רואה את תיאוריות הקונספירצייה צפות ועולות להן בנדון.

**לא לי. כו-לה חטפו אותו חייזרים כי הם רצו שישדרג להם את תוכנת ניהול המנוע בחללית, אז פיברקו את מותו. זה לא תיאורייה, זו המציאות רבותי!! :roll:

אתה טועה, הוא שדרג להם את החלליות לתפעול בטאצ', וגם על זה רשם פטנט.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לפני שאתם מתפוצצים על אפל, חייבים להבין שהמערכת הסגורה שלהם עושה פלאים לאוכלוסיות מסויימות ומעכירה על חלק אחר.

תנו אייפון לילד בן שלוש או אפילו פחות והוא ידע לתפעל אותו ברמה בסיסית, להגיע למשחקים ולשחק. שלא נדבר על המבוגרים ששנאו מחשב וכל מה שקשור לטכנולוגיה, מתחילים להינות מגלישה, סרטים, קשר עם הנכדים עם האייפדים והאייפודים, אז כמה שאני שונא את אפל ואת האני מאמין שלהם, הם שינו כל נושא החווית משתמש והפכה אותו לפשוט ונוח.

אנשים מתפלאים למה אפל עשתה צעד כזה, והתשובה היא כל כך פשוטה.. כי היא יכולה.

אני בכלל חושב שאייפון והSGS2 מיועדים לאוכלוסיות שונות למרות היותם שני מכשירים מתקדמים ובגלל זה ההשוואה קצת לא במקום..

ולא, אין לי אייפון ולא יהיה, בגלל אותה סיבה שפירטתי למעלה, המערכת הסגורה לא מתאימה לי ולא תתאים וכנראה שהפלאפון הבא שלי יהיה עם אנדרואיד

פורסם

אסף, ה siri גאוני! העניין הוא שאין תמיכה בעברית, לי אישית לא מפריע להשתמש באייפון באנגלית ולשלוח הודעות וכ'ו, זה יכול להפריע אבל לאנשים שמקבלים את ההודעות/מיילים שמתקשים באנגלית.

נחכה שהוא יצא סים-פרי באירופה, ידוע למישהו האם המחיר בארה"ב(750-32 ג'יגה) יהיה מותאם גם לאירופה? זאת אומרת שהגרסא של ה32 ג'יגה תעלה נניח 500-550 יורו?

בתודה, בן.

Got To love It

פורסם

לפני שאתם משלמים את המחירים המופקעים של דיל אקסטרים - יש את אותו דבר באיביי בחצי מחיר. הזמנתי שבוע שעבר.

שלא לדבר על זמני האספקה המופרזים של דיל אקסטרים.

http://www.ebay.com/itm/290466756284?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפי מה שאני זוכר הקייס הזה דיי מרווח

אז לפי דעתי לא תהיה בעיה להכניס לשם את הפלאפון עם הקייס עם קצת שכנוע

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גו מובייל תמיד ידועים במחירים ההזויים שהם דופקים למכשירים כשהם הראשונים שמביאים אותם ככה.

כמעט כל מכשיר שהם הביאו (והם כמעט תמיד מביאים ראשונים) בא עם תג מחיר מגוכך כזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...