Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(מי שרוצה אפליקציות , ועדיף גם כאלו יציבות שעובדות אבל מוכן לוותר על "פתיחות" והתעסקות - יקח אפל , מי שרוצה מכשיר זול בקצה אחד של הסקאלה או מכשיר יקר אבל פתוח עם מגוון חסרונות אחרים יקח אנדרויד - אף אחד לא מושלם)

עד הקטע המודגש הסכמתי איתך ב100%, בשביל מה לדחוף את המשפט הזה?

אני אשמח אם תוכל לציין לי כמה מ"מגוון החסרונות" של האנדרואיד מול האייפון, כי באמת שאני מנסה למצוא משהו וכלום לא עולה לי לראש (ברצינות). אשמח אם תאיר את עיניי.

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חומרה = ביצועים.

בשביל מה אתה קונה סמראטפון אם לא בשביל הביצועים ?

לא שכנעת אותי, כבר נתתי את הדוגמה בשרשור הזה של נוקיה עם חומרה עדיפה בזמנו על איפון1 שלא דיגדגה את הקרסוליים של האיפון בכל מה שקשור לנוחות, חווית משתמש שימושיות ועוד, העיקר נוקיה השוויצו שהמעבד שלהם חזק יותר, יופי, תחנקו איתו.

אפשר להמשיך בדוגמה הפוכה, איך על אותה חומרה 2 מערכות הפעלה שונות נותנות ביצועים שונים לגמרי, על מחשב נתון תתקין ויסטה ותתקין חלונות 7, הויסטה תהיה איטית בהרבה.

ההשוואה של מבחני ביצועים בעייתי כי אנדרוייד זה לא iOS ואיפון זה לא גלקסי מה שיוצא שזה לא אותה חומרה ולא אותה תוכנה וההשוואה קצת (הרבה) עקומה לדעתי.

יש לי איפון 4, אין לי מושג מה מהירות המעבד שלו או כמה זכרון יש לו, מחר אני כבר אשכח מה המפרט הטכני של ה for ass אבל כשאני אשים עליו את היד אני אבדוק האם אני מרגיש שהוא מהיר יותר.

כשאני משחק עם גלקסי שנופל לי ליד אני בודק אם הוא מגניב במה שהוא יודע לעשות, אני לא לוקח מברג ומתחיל לפרק אותו.

אני מחזיק סמארטפון בגלל מה שהוא יודע לעשות ולא בשביל לדקלם את המפרט שלו, את האיפון הקודם החלפתי בחדש כי החדש יכול לעשות דברים שהקודם לא הצליח ואת אלה שכן הוא עשה יותר לאט.

יכול להיות שיהיה לאיפון 8 מעבד פוטונים עם יכולות חישוב של מחשב על, אם הוא יחזיק על הסוללה רק חצי שעה ואנגרי-בירדס לא יעבוד שונה, זו תהיה ירידה דרסטית בחווית המשתמש לדעתי ולא יעזור שום מפרט טכני שינסו למכור לי אבל אם הוא ילך לעבודה בשבילי ואני אוכל לשבת בבית רגל על רגל, זה יהיה שידרוג רציני אפילו אם הוא יהיה עם מעבד של הרץ וחצי והמסך שלו יהיה מונוכרום.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
עד הקטע המודגש הסכמתי איתך ב100%, בשביל מה לדחוף את המשפט הזה?

אני אשמח אם תוכל לציין לי כמה מ"מגוון החסרונות" של האנדרואיד מול האייפון, כי באמת שאני מנסה למצוא משהו וכלום לא עולה לי לראש (ברצינות). אשמח אם תאיר את עיניי.

לא נכנסתי כי זה לא דיון חסרונות של אנדרויד. אבל אתה רוצה אז קבל:

אני מתייחס רק לתוכנה , כי כבר ציינתי את החסרונות חומרה מול הs2 , ואנדרויד זו פלטפורמה ולאו דווקא מכשיר.

אפליקציות:

א. תאימות אפליקציות לוקה בחסר בין מכשירים. אם יש לך מכשיר פופולארי ורום סטנדרטי - החיים יחסית יפים - אם חס וחלילה סטית - קח בחשבון שדברים עלולים בהחלט לא לעבוד / לעבוד גרוע מאוד

ב. חוסר פיקוח על אפליקציות - מה שמביא למצב שיש המון אפליקציות - אבל רובן זבל ואין שום פיקוח מינימאלי על מה כל אפליקציה עושה

ג. ריבוי במארקטים - שזה חסרון ויתרון ועל יד זה העובדה שהמארקט של האנדרויד מתקדם בצעדיי ענק אבל עדיין לא שם. כמה מודלי תשלום ניפרדים זה אחד החסרונות לדוגמא של זה.

ד. אם אתה עובר מאייפון - אין לך את כל האפליקציות שיש לך כרגע כולל הסט ששילמת עליו

ה. החברות הגדולות קודם מפתחות ויותר תומכות באייפון.

תוכנה ועדכונים:

א. חוסר קליינט מוסדר לדברים כמו גיבוי ושיחזור , במיוחד בין מכשירים (בלי לעבור בתוכנות צד שלישי או סנכרון של שירותי גוגל.

ב. יציבות כללית של המכשיר

ג. עידכונים - מגיעים יותר לאט ונפסקים יותר מהר. לדוגמא כמה מכשירים בני שנתיים (כמו ה3GS) מקבלים עדכון ל3?

ד. אבטחה נמוכה יותר.

ה. גירסאות ספציפיות למכשירים - מה שאומר שהיום אתה מקבל עידכון , מחר אולי - אבל חבר שלך כן , מחרתיים את הדגם שלך שכחו ועוד שבוע החברה שיצרה את המכשיר שלך החליטה להשתמש בAPI שונה שלא סטנדרטי למיינסטרים.

כללי

א. אתה לא חבר של אפל - במקום זאת אתה חבר של גוגל ומוסר להם יותר מידע

ב. לדעתי , למרות כל אופציות הקיסטום שיש , אני מעדיף את הUI היותר טוב של האייפון ופחות התעסקות

יש ברשימה הזו כמה סעיפים של הסף פוסלים לי אופציה של אנדרויד - בתור מכשיר עיקרי / יחיד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני קורא את התגובות של אוהדי האייפון וזה נשמע כמו אוסף של תירוצים והתגוננות מול המתחרים.

נשמע מאוד פטתי בכלל להכנס למספרים והדקויות של כל שבב שנמצא במכשיר.

המבחני ביצועים שהוצגו פה שווים לת*ת,כן זה נשמע מצחיק אבל כוח עיבוד של כמה מאיות שנייה יותר או פחות נועד לאנשים עם אגו פגוע שהחברה שהם כל כך אוהבים מקבלת תחרות ולא כל כך עומדת בא,זה בלי להגיד שום מילה על זה שהגרפים האלו לא מתורגמים באופן מעשי שהמשתמש הממוצע בכלל יבחין בהבדל.

המעבד החדש של אייפון 4S קצת יותר חזק מזה של GS2? חסר שלהם שהוא לא יהיה! [מישהו אמר שGS2 קיים כבר יותר מחצי שנה?]

מצלמה עדיפה? מישהו בכלל ראה תמונות מהמצלמה של האייפון החדש והשוואה השוואה רצינית?

גם אם התשובה היא כן,עדיין ההפרשים לא יהיו מורגשים ובולטים,מה גם שרוב התמונות שמצלמים נשארים בטלפון ופה המסך אחראי על האיכות לא פחות מהמצלמה.

מסך:תעמידו כל טלפון שיש היום בשוק וגם אייפון 4s מול GS2 והוא יחחוויר מבושה מול המתחרה,בבקשה בלי בילבולי מוח של רזולוציה,גם לאייפון 4 יש רזולוציה יותר טובה מGS2 עדיין המסך בסמסונג עולה עליו בכמה רמות.

לסיכום:

כולם ציפו מאפל לשחרר טלפון שיהיה לפחות כמה חודשים טובים הטוב ביותר והחזק ביותר בשוק!

מה קיבלנו? מכשיר דרדלה שבקושי נותן פייט לGS2 [שהוכרז לפני יותר מחצי שנה!] ובלי לדבר על ההכרזות הקרובות שצפויות להיות בשוק האנדרואיד!

בשורה התחתונה:

גם אם אתמול אפל היית מציגה אייפון שמסוגל להכין לי קפה בבוקר ולטייל על הכלב,עדיין לא הייתי מתקרב למערכת ההפעלה שלה וכל הגישה והפילוסופיה שעומדת מאחורי החברה הזאת.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אבל אבל אבל... איפה המקלדת לייזר שהבטיחו לנו :((

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יש לי איפון 4, אין לי מושג מה מהירות המעבד שלו או כמה זכרון יש לו, מחר אני כבר אשכח מה המפרט הטכני של ה for ass אבל כשאני אשים עליו את היד אני אבדוק האם אני מרגיש שהוא מהיר יותר.

כשאני משחק עם גלקסי שנופל לי ליד אני בודק אם הוא מגניב במה שהוא יודע לעשות, אני לא לוקח מברג ומתחיל לפרק אותו.

אני דווקא כן לוקח מברג ומפרק אותו אבל בשביל הסקרנות.

לא נתקלתי ביישומים שהגלאקסי 1 למשל מרגיש חלש בהם לעומת ה 2 והסיבה היחידה למעבר מבחינתי היתה שממילא הייתי צריך עוד מכשיר שהיה מיועד למישהו שלא זקוק למסך יותר גדול ומצלמה עםפ פלאש (לי זה חשוב כי אני משתמש בו לא מעט גם כפנס וכסורק).

מבחינת שימוש אני לא קונה טכנולוגה וליבות אלא נוחות משתמש. לי אישית האנדרואיד יותר מתאים בעיקר בגלל נושא הביטוח שלא קיים באייפון ובגלל הממשק שלי אישית היה יותר נוח. אין פה שאלה של איזה מכשיר יותר טוב אלא איזה מכשיר יותר מתאים למי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ליביו,נושא האבטחה בעייתי מאוד.

יש המון המון (ממש המון) משתמשים שלא מבינים כלום מהפלאפון עצמו למעט לקבל שיחות,כל היום מנסים אפליקציות או מחבלים במכשיר (זכותם המלאה כן?),נכנסים לכל מיני אתרים מפוקפקים ולוחצים על לינקים שאין להם מושג לאיפה מובילים.

משתמש כזה,גם אם האייפון או הגלקסי S2,שלא מבין (ואולי לא רוצה להבין),אפילו אם המכשיר שלו יוציא יד בלתי נראית עם פטיש 15ק"ג וידפוק לו בראש - עדיין יעשה שטויות,יסבול,ואחרי זה יבכה שהמכשיר חרא ולא יבין מאיפה זה בא לו.

"א. אתה לא חבר של אפל - במקום זאת אתה חבר של גוגל ומוסר להם יותר מידע"

אל תדאג,בקטע הזה כמה שגוגל אוסף מידע על המשתמש,גם אפל לא טומנת ידה בצלחת ולדעתי מפתחים אחלה מאגר מידע,שאולי בעתיד יימכר לכל חברת ענק אחר שרוצה לדעת הכל (חוקי או לא) - זו דרכם של תאגידים ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם אני מוצא באנדרואיד שותף נוח יותר בחיי היום יום, האייפון האחרון שלי היה ה3G ומאז שעברתי לאנדרואיד אני ממש מרוצה, המכשיר בו אני משתמש היום אמנם מיושן (HTC MYTOUCH) אך מאוד מאוד עמיד, נפל לי מגג יותר מפעם אחת.

מה גם שהאפשרות של להחליף סוללות ממש מועילה לי, לפעמים אני רחוק מהרכב והמכשיר בשימוש אנטנסיבי ולכן סוללה נוספת ממש מצילה אותי.

כבר שבועיים שאני מתכנן ללכת לשדרג אבל אין לי זמן, אני לא יודע אם אלך על הS2 כי לHTC יש את הסנסשיין שממש קורץ לי.

haters will hate

פורסם

עדכונים חשוב - IPOD TOUCH

[*]יהיה אייפוד טאץ בצבע לבן.

סליחה, מנהלים. באמת, סליחה. מהלב.

עדכון חשוב? אייפוד בצבע לבן (בעתיד)?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שוב סליחה. החליקה לי היד שתמכה בראשי ונפל לי הסנטר מרוב צחוק על המקלדת ואינני מסוגל למצוא את המקש למחיקה.

אתם מכירים את "פיוצ'רמה"? זוכרים את הקטע הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=3WqecnJ7hb0&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תחליפו את המילים "BENDER" (מילה, למעשה) במילה "אפל".

דיבורים של מעריצים של כת מסוכנת לאינטיליגנצייה.

מה שכן, תזכרו את דבריי- הם חכמים שם, באפל. סירי תכבוש את העולם בסערה, אחרי מספיק משתמשים שיקנו את המכשיר. הם עשו בשכל שזה הדבר העיקרי שהתמקדו בו מבחינת תוכנה.

אנא, סמנו משפט זה ודברו איתי לאחר שייצא אייפלוץ 5 או בעוד כמה חודשים.

אפל, זו חברה מסוכנת לשפיות, זו.

אפילו אני, שאני מתנגד קשות למכשירים שלה ולו רק בגלל הטימטום של ה"גן הסגור", האיי-טיונס וכולי, אפילו שאני מסוגל לראות את האור, שבוי בקסמיו של המכשיר הארור הזה- וזה כבר מסוכן לדעתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא נכנסתי כי זה לא דיון חסרונות של אנדרויד. אבל אתה רוצה אז קבל:

אני מתייחס רק לתוכנה , כי כבר ציינתי את החסרונות חומרה מול הs2 , ואנדרויד זו פלטפורמה ולאו דווקא מכשיר.

אפליקציות:

א. תאימות אפליקציות לוקה בחסר בין מכשירים. אם יש לך מכשיר פופולארי ורום סטנדרטי - החיים יחסית יפים - אם חס וחלילה סטית - קח בחשבון שדברים עלולים בהחלט לא לעבוד / לעבוד גרוע מאוד

אני אישית לא נתקלתי בזה (מן הסתם - אני עם הS2) ואני לא ממש מכיר אנשים עם מכשירים "לא פופולריים", אני רק יכול להגיד שיש לי חבר עם LG Optimus (= "מכשיר לא פופולרי") וכל מה שעובד אצלי עובד אצלו (וכנ"ל עם חברים עם DHD, אבל זה לא רלוונטי לדוגמה).

ב. חוסר פיקוח על אפליקציות - מה שמביא למצב שיש המון אפליקציות - אבל רובן זבל ואין שום פיקוח מינימאלי על מה כל אפליקציה עושה

אף פעם לא הפריע לי, ההפך, יש כמה אפליקציות שאמורות לעשות אותו דבר? אני נכנס לכל אחת ובודק מה הפיצ'רים שלה, את הציון והתגובות של המשתמשים וככה בוחר איזו אפליקציה הכי מתאימה לי. ברור שיש גם הרבה אפליקציות זבל, אבל אף אחד לא מכריח אותך להוריד אותן.

ג. ריבוי במארקטים - שזה חסרון ויתרון ועל יד זה העובדה שהמארקט של האנדרויד מתקדם בצעדיי ענק אבל עדיין לא שם. כמה מודלי תשלום ניפרדים זה אחד החסרונות לדוגמא של זה.

איזה ריבוי? אני מכיר רק מרקט אחד :?

ד. אם אתה עובר מאייפון - אין לך את כל האפליקציות שיש לך כרגע כולל הסט ששילמת עליו

לא כ"כ הבנתי את מה שאתה אומר פה...

ה. החברות הגדולות כרגע קודם מפתחות ויותר תומכות באייפון.

תיקנתי :wink:

תוכנה ועדכונים:

א. חוסר קליינט מוסדר לדברים כמו גיבוי ושיחזור , במיוחד בין מכשירים (בלי לעבור בתוכנות צד שלישי או סנכרון של שירותי גוגל.

ב. יציבות כללית של המכשיר

ג. עידכונים - מגיעים יותר לאט ונפסקים יותר מהר. לדוגמא כמה מכשירים בני שנתיים (כמו ה3GS) מקבלים עדכון ל3?

ד. אבטחה נמוכה יותר.

ה. גירסאות ספציפיות למכשירים - מה שאומר שהיום אתה מקבל עידכון , מחר אולי - אבל חבר שלך כן , מחרתיים את הדגם שלך שכחו ועוד שבוע החברה שיצרה את המכשיר שלך החליטה להשתמש בAPI שונה שלא סטנדרטי למיינסטרים.

צודק, אבל זה לא משהו שאמור לעניין את המשתמש הממוצע.

כללי

א. אתה לא חבר של אפל - במקום זאת אתה חבר של גוגל ומוסר להם יותר מידע

וזאת, הסיבה העיקרית (בשבילי לפחות) למה להעדיף מכשיר אנדרואיד!

ב. לדעתי , למרות כל אופציות הקיסטום שיש , אני מעדיף את הUI היותר טוב של האייפון ופחות התעסקות

דווקא ממפתח ציפיתי ליותר..:wink:

יש ברשימה הזו כמה סעיפים של הסף פוסלים לי אופציה של אנדרויד - בתור מכשיר עיקרי / יחיד.

ליביו

12345

פורסם

בלי להיכנס לטוב יותר או מאכזב פחות.

שימו לב שאף חברה אחרת לא יוצרת באז כזה סביב המכשיר שלה. יהיה זה טלפון נייד או מחשב נייד.

יתכן שיש מכשירים טובים יותר או פחות מה4S, אבל לגרום להמון אנשים להקדיש זמן ולחשוב האם המכשיר טוב או לא, לתקוף אותו או להגן עליו, זו אומנות שרק אפל מסוגלים לייצר.

מהבחינה הזו, אפל ניצחו, במה שזה לא יהיה.

!AWDSOME

פורסם

באז משמועות שאנשים מאכילים את עצמם אתה מתכוון, אפל לא גילו שומדבר לאף אחד על ה 4ASS,

הם נתנו למשתמשים עצמם להאכיל את עצמם סרטים ולהאדיר את הפלאפון הזה.

מקלדת לייזר, מקרן, מכונת קפה

באמאשלהם, רק מראה על רמת האינטליגנציה של המשתמשים.

כמו שחבר יאכיל אותך סרטים שחברה שלך בוגדת בך, אפילו שזה לא נכון, אתה תעצים את זה פי1000

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אני בטוח שכמו שכתב ליביו, אפל עשו לא מעט בדיקות וסקרים לפני שהלכו לצעד כזה, במיוחד אחרי שהשוק צפה

משהו אחר לגמרי.

לגבי ההשוואה לגלקסי 2, נראה לי קצת מוקדם לקבוע, כי אף אחד לא השתמש באמת במכשיר וראה מה עדיף.

לגבי הגלקסי 2, לא יודע מה מתלהבים ממנו כ"כ. אשתי קבלה אחד לפני חודש, ומאז אני משחק איתו הרבה,

כי היא כל הזמן טוענת שזה סתם מכשיר, והאייפון יותר ידידותי, יותר נחמד, ולא נראה איזה חיקוי של משהו.

ואתם יודעים מה? היא דיי צודקת. אני ממש לא חסיד או מעריץ של אפל, אבל בעניין האייפון, אין מה לעשות,

זה התחום שבו הם שולטים, והגלקסי לטעמי תמיד ישאר חיקוי של, ולא כזה מוצלח.

נכון, יש לו מסך גדול, אבל שנראה סינטטי למדי, והוא עובד חלק, ולא נתקע, אפילו לא לשניה, אבל בסופו של

יום, השימוש בו לא נעים כמו האייפון.

לדעתי זה הכל עניין של הרגל. אני מעולם לא שיחקתי עם אייפון ליותר מחצי שעה רצוף. כשאני לוקח אחד ליד עכשיו הוא מבלבל אותי, לא מסתדר לי הכפתור היחיד הזה, לא תמיד ברור לי מה צריך לעשות בכל תפריט ובסה"כ החוויה קצת מעצבנת לעומת השימוש באנדרואיד שלי. אני מאמין שאילו היה לי אייפון והייתי מקבל אנדרואיד ליד זה היה אותו הדבר.

בקשר ל גלקסי 2, מצטער אבל לא התרשמתי.

ראשית - הגלקסי 2 שבר את גבולות הטעם הטוב מבחינת גודל. גדול מדי . מסך מעל 4 אינץ' כבר פוגע בחוויה.

שנית -כפי שנאמר כאן, רוב מה שיש במכשיר הזה נראה כמו חיקוי לאייפון , אי אפשר לחשוד בי בתור מעריץ של אפל, אבל אני מתקשה להתלהב מהאנדרואיד.

כל מי שאני שואל אותו מה עדיף באנדרואיד אומר לי שכלום לא חסום והכל פתוח.

ואני שואל : למי אכפת ? מה כבר עושים באנדרואיד עם זה שהמכשיר פתוח יחסית לאייפון ? האם זה באמת משנה לרוב הציבור? התשובה היא לא.

השורה התחתונה היא שלאייפון יש את כמות האפליקציות הגדולה ביותר בשוק בהפרש עצום וזו הסיבה למה אנשים קונים סמרטפונים,

ולכן עם כמה שאני שונא את אפל , את הגישה השיווקית שלה, את המוצרים שלה ואת הפלצנות שלה, יש לי בכיס אייפון 4 (בגלל זה ובגלל שהמפעיל הסלולרי נתן לי אותו בהצעה שאי אפשר לסרב לה :)).

א. אתה יכול להגיד שה-S2 גדול מדי, אבל אם כך אז האייפון קטן מדי. אני מסכים ש-4 אינץ' זה גודל אופטימלי לטלפון, אבל כשאני לוקח אייפון ליד אני מוצא את עצמי מתעצבן שהמסך כל כך קטן.

ב. לא משנה לציבור שהמכשיר פתוח יחסית לאייפון? אם כך אז גם לא צריך לשנות לציבור שלאייפון יש יותר אפליקציות (פער שנסגר מדי יום). כן יכול לשנות לציבור שבאייפון הם צריכים לשלם עליהן... (לא כולם פורצים את המכשיר).

ג. תמצא לי 5 אפליקציות שימושיות שיש באייפון ואין להן מקבילה סבירה באנדרואיד.

תעיף מבט שוב בלינקים שנתתי.

קיבלנו מכשיר שעדיף חומרתית משמעותית מאוד על הS2 , גם במעבד ובטח שבכרטיס מסך.

ליביו

משמעותית מאוד? לעזאזל. עכשיו כשאני אפגוש מישהו עם אייפון 4S הוא יוכל to rub it in my face... אני ארגיש כל כך קטן וחסר חשיבות כשהוא יספר לי שהמכשיר שלו מנצל את שתי הליבות שלו טוב יותר מהמכשיר שלי...

הסירטון הזה משווה אייפון 4 ל-S2.

המכשיר החדש נקרא iPHONE 4S וכפי שאמרו כמה פעמים בשירשור הזה- ישאיר אבק ל-S2 גם מבחינת המעבד וגם מבחינת המסך.

חומרה = ביצועים.

בשביל מה אתה קונה סמראטפון אם לא בשביל הביצועים ?

אחד אומר "משמעותית מאוד", שני אומר "ישאיר אבק"... אפשר לחשוב שה-4S הוא פרארי וה-S2 הוא סוזוקי אלטו. ואגב, המסך של ה-S2 מצוין. נכון, לזה של האייפון יש רזולוציה עדיפה על גודל קטן יותר, אבל זה באמת זוטות, כי ב-S2 זה מצוין גם כן.

ואני קניתי סמארטפון כי הוא יודע לעשות הרבה יותר דברים ממה שהטלפון הקודם שלי ידע. הביצועים המצוינים זה רק בונוס.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...