Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל מי שמשווה את ה-4S ל-S2 - ה-4S משאיר אבק ל-S2.

(כן, כן, גם אם זה נקרא 4S ולא 5- הוא עדיין משאיר אבק ל-S2)

התוכנה תנצל את החומרה הרבה יותר טוב ממה שבגלאקסי, מסך שנראה הרבה יותר טוב מהגלקסי, וזה מה שאפל רצתה לעשות - להשיב מלחמה מול ה-GALAXY S2, ולכן הוציאה מכשיר ביניים, שאמנם לא מביא לנו פיצ'רים מטורפים, אבל עדיין משאיר אבק לכל מתחרה.

וזה רק מרמז על זה שאפל שומרת את הקלפים החזקים בשרוול לקראת ה-אייפון 5 שיצא ביום מן הימים ובאמת ירעיד את העולם.

פורסם

זה יפה שהמכשיר קיים פחות מיממה וכבר קבעתם שהוא משאיר אבק לS2 ולכל מתחרה, בלי מבחן השוואתי, בלי להחזיק אותו ביד או אפילו לראות מרחוק.

לא, לא פאן בויז בכלל.

אני מבטיח לכם שאת ההשפעות הפסיכולוגית שיש לאפל על הסוגדים שלה עוד ילמדו באוניברסיטה.

מה שהכי מדהים זה שכל מי שלא סוגד למותג רואה את זה מהצד באופן ברור, אבל הסוגדים לא מבינים מה רוצים מהם (לא רק המגיבים בשירוש הנ"ל, אז לא לקחת אישית).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ליביו, כעקרון אתה צודק, אבל מצד שני, בסוף למשתמש הקצה (ובמיוחד לישראלי) לא באמת איכפת מCDMA וGSM, והאסיסטנט זה גימיק נחמד שימאס מהר.

יש פה אולי חידוש עצום ביחס לקהילה, אבל בסוף - משתמש הקצה יצא קצת מבואס.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כן... מה שתגיד...

במקום להציג מכשיר חדש, הציגו מכשיר חצי חדש שמשאיר אבק רק לאייפון 4. עד שיציגו את ה-5, ה-SGS2 עדיין מכשיר טוב יותר וזו עובדה. כאשר יוצג האייפון 5, לסמסונג כבר תהיה תשובה עם מכשיר חדש. בקיצור, במקום לנצל את המומנטום ולקחת את ההובלה, אפל איבדו את המומנטום ונשארו מאחור עם מכשיר דמוי חדש...

פורסם

אני בטוח שכמו שכתב ליביו, אפל עשו לא מעט בדיקות וסקרים לפני שהלכו לצעד כזה, במיוחד אחרי שהשוק צפה

משהו אחר לגמרי.

לגבי ההשוואה לגלקסי 2, נראה לי קצת מוקדם לקבוע, כי אף אחד לא השתמש באמת במכשיר וראה מה עדיף.

לגבי הגלקסי 2, לא יודע מה מתלהבים ממנו כ"כ. אשתי קבלה אחד לפני חודש, ומאז אני משחק איתו הרבה,

כי היא כל הזמן טוענת שזה סתם מכשיר, והאייפון יותר ידידותי, יותר נחמד, ולא נראה איזה חיקוי של משהו.

ואתם יודעים מה? היא דיי צודקת. אני ממש לא חסיד או מעריץ של אפל, אבל בעניין האייפון, אין מה לעשות,

זה התחום שבו הם שולטים, והגלקסי לטעמי תמיד ישאר חיקוי של, ולא כזה מוצלח.

נכון, יש לו מסך גדול, אבל שנראה סינטטי למדי, והוא עובד חלק, ולא נתקע, אפילו לא לשניה, אבל בסופו של

יום, השימוש בו לא נעים כמו האייפון.

פורסם
אני מציע לחבר'ה פה לקרוא את זה קודם לפני שיוצאים בהצהרות איזה מכשיר טוב יותר...

http://www.engadget.com/2011/10/04/iphone-4s-vs-the-smartphone-elite-galaxy-s-ii-bionic-and-tita/

כל השוואה חומרתית לא שווה כלום כשלא עושים בנצ'מרק כמו שצריך.

אל תשכח שהגיקים באתר שציינת אוהבים אנדרואיד כי הוא יותר גמיש למשתמש והם מהצד שלהם אוהבים לשחק עם זה - זה לא משקף את האוכלוסיה כולה.

המבחן האמיתי יהיה כשהמכשיר יצא ואז יהיה ניתן לבחון אותו בצורה מלאה.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

כנראה כל מי שמשווה את ה 4ASS לגלקסי ASS2 לא היה לו בידיו גלקסי 2 שעובד כמו שצריך.

לא רום ווילאין ושום רום מבוסס ע"י סמסונג, אלא CM7.

תתקינו, ישבר לכם השכל :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היי, לפחות לא צריך לקנות מגנים חדשים :)

:\

לדעתי, בטריק של הוספת ה-S אפשר להשתמש רק פעם אחת. זה כבר לא מגניב יותר. אכזבה.

Stay Dirty

פורסם
זה יפה שהמכשיר קיים פחות מיממה וכבר קבעתם שהוא משאיר אבק לS2 ולכל מתחרה, בלי מבחן השוואתי, בלי להחזיק אותו ביד או אפילו לראות מרחוק.

ההשוואה שלי היתה מבחינה חומרתית.

הIPAD 2 זהה חומרתית לצ'יפ שקיים באייפון 4S , ועליו נעשו כבר בנצ'מארקים.

בניגוד למה שדור העלה שמדבר על מספר של מהירות מול מספר , שזו השוואה לא ממש נכונה - בפועל הA5 הוא שבב חזק יותר (במיוחד כשמתחשבים בכרטיס מסך המפלצתי שעליו שגם הוא בעל 2 ליבות) וחסכוני יותר בחשמל.

דור , מה שהעלית לא נכון בשיט וזו השוואה של מספרים (חלקם לא נכונים ד"א , כמות זיכרון לדוגמא - עד עכשיו בכל דגם בין IPOD / IPAD לטלפון לטלפון היה יותר זיכרון מסיבות טכניות - זה כנראה לא ישתנה) שלא ממש משקפת כלום - אם המספרים לא מתרגמים לאותם נתונים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קצת פרופורציות במספרים מסקירה של IPAD (שכאמור המעבד זהה), שבב גרפי:

http://www.anandtech.com/show/4225/the-ipad-2-review/5

מושווה פה לTARGA2 שהוא שבב יותר חזק גרפית במעט ממה שיש בגלקסי S2 (מול ה MALI-400)

מעבד:

http://www.anandtech.com/show/4225/the-ipad-2-review/4

שוב משווים אותו לTARGA2 שהוא שבב בר השוואה (קצת לפה קצת לשם) לEXYNOS שיש בגלקסי S2.

(ואני עוד מפרגן - http://www.inspiredgeek.com/2011/03/13/samsung-galaxy-sii-s2-exynos-4210-vs-tegra-2-which-version-will-be-better/ , כי תכלס בכל מבחן בערך הוא מפסיד)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

התוכנה תנצל את החומרה הרבה יותר טוב ממה שבגלאקסי, מסך שנראה הרבה יותר טוב מהגלקסי, וזה מה שאפל רצתה לעשות - להשיב מלחמה מול ה-GALAXY S2, ולכן הוציאה מכשיר ביניים, שאמנם לא מביא לנו פיצ'רים מטורפים, אבל עדיין משאיר אבק לכל מתחרה.

3bcf4274_n79020_facepalm2028house29.jpg

וזה רק מרמז על זה שאפל שומרת את הקלפים החזקים בשרוול לקראת ה-אייפון 5 שיצא ביום מן הימים ובאמת ירעיד את העולם.

picture.php?albumid=3713&pictureid=44725

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מעניין כמה אנשים ישדרגו מאייפון 4 ל4S.. :lol:

א-כ-ז-ב-ה !! זה כל מה שיש לי להגיד על מה שקרה שם , ואני לא לבד , המנייה של החברה נפלה אתמול חזק ולא סתם.

הם לקחו את ה4 שיפצו את המערכת, נתנו קצת סטרואידים. אבל עדיין כל עוד הוא נראה כמו 4 הציבור לא יבלע את זה כל כך מהר... מחידושים מצפים להיות חדשים ולא מחודשים.

הדבר היחידי שהרשים אותי זה BT4 וIR FILTER. מעבר לזה, צעצוע קיקיוני שעבר שדרוג קל שיעמוד בסטנדרטים של סמסונג.

משהו ניכר מאוד במסיבת העיתונאים, חסרונו של ג'ובס - הרבה דיברו חרטה ולא לעניין.

הוא היה בא מציג, מחלטר אבל אצלו כל הכרזה הייתה על משהו רציני ותמיד היה לו אס בשרוול.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אז עכשיו על הדרך סידרו גם CDMA וGSM במכשיר אחד ומצלמה עדיפה + השלימו חוסרים במערכת הפעלה (ולמי שפספס - אין תלות יותר באייטיונס).

ליביו

אז עכשיו אני אוכל לחבר את האייפון למחשב (כל מחשב) ופשוט להעתיק אליו מוזיקה, וידאו ושאר מרעין בישין?

ואני אוכל גם להעתיק מהאייפון אל המחשב? (כל מחשב?)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...