Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב, בשביל מה להתעסק בתפל...הרי כשה4S אשכרה יתחיל להיות משווק בארץ באופן סדיר מי בכלל יפזול לכיוון הS2, שמציג ביצועים דומים, אבל יעלה 2500~ ש"ח לעומת 4000 במקרה הטוב ל4S :roll:

יחס עלות-תועלת כבר אמרנו?

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. אתה יכול להגיד שה-S2 גדול מדי, אבל אם כך אז האייפון קטן מדי. אני מסכים ש-4 אינץ' זה גודל אופטימלי לטלפון, אבל כשאני לוקח אייפון ליד אני מוצא את עצמי מתעצבן שהמסך כל כך קטן.

על זה צביקי היה אומר הגודל לא חשוב.

כף ידי קטנה מידי בכדי לאחוז ב-S2.

איזה כייף לי :)

פורסם

אבל מספיק חזקה בשביל להרים את האייפון :)

בחיי הדבר הזה אחלה מעצור לדלת

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
חצי מהאנשים בנושא הזה:

2h4gbkg.jpg

אין לך מושג כמה הזכרת לי את אמריקן פאי עכשיו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
על זה צביקי היה אומר הגודל לא חשוב.

כף ידי קטנה מידי בכדי לאחוז ב-S2.

אתה יודע מה אומרים על אנשים עם ידיים קטנות :-P

:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה יודע מה אומרים על אנשים עם ידיים קטנות :-P

:wink:

כן אני יודע מכיוון שלמדתי קצת כירולוגיה. גודל כף היד שלי מעיד שאני אדם יישר והגון ולא פושע כלומר כף יד לא קטנה.

סתם התלוצצתי קודם לכן.

איזה כייף לי :)

פורסם

למה אף אחד לא מדבר על העדינות של מוצרי אפל? על החסרון של הסוללה המובנית?

אני רגיל לשים את הטלפון בכיס האחורי, שברתי 2 אייפונים!

אני מטפס על גגות, עובד עם הטלפון והאייפון פשוט עדין בצורה מפחידה, לא משנה איזה נרתיק אני שם עליו.

אני לא רוצה לקנות עזרים מיוחדים לטלםון שלי, אני נהנה מהעובדה שהמכשיר שלי עובד כמו DISK ON KEY, ושבמקרה הצורך אני יכול להוציא את כרטיס הזיכרון ולדחוף אותו ישירות למחשב.

ואין על הNAVIGATION של גוגל. זה מבחינתי הדבר הכי מגניב שיש לי בטלפון, אינני משתמש אינטנסיבי, המכשיר שלי לא פרוץ, יש לי משחק אחד וכמה אפליקציות כמו שעון מעורר מציק מאוד, FANDANGO (שירות הזמנת כרטיסים לקולנוע) וWHATSAPP.

haters will hate

פורסם

כי השרשור נשלט ברובו ע"י מאמיני אפל שחושבים שרק מוצריה הם הטופ שבטופ,וכל דבר אחר אסור.

גם ככה כולם יקפצו על מה שאני אכתוב עכשיו,אבל שיהיה :) (איש באמונתו ומכשירו יחיה :D)

אני רגיל לשים את הטלפון בכיס האחורי, שברתי 2 אייפונים! - תחזיק אותו מולך! ותעבור לעבודה משרדית,אה ואל תיגע בבטריה,פשוט תטעין בלי סוף (סוללת גיבוי? בשביל מה??)

אני מטפס על גגות, עובד עם הטלפון והאייפון פשוט עדין בצורה מפחידה, לא משנה איזה נרתיק אני שם עליו. - בטח עדין,זה לא טלפון לתנאי שטח.

אני לא רוצה לקנות עזרים מיוחדים לטלםון שלי, אני נהנה מהעובדה שהמכשיר שלי עובד כמו DISK ON KEY, ושבמקרה הצורך אני יכול להוציא את כרטיס הזיכרון ולדחוף אותו ישירות למחשב. - אין דבר כזה DOK,מה שיש במכשיר יישאר שם,אל תסבך ת'חיים בשביל העברות חומר וכאלה..אה,ואל תיגע בחומרה! זה מה יש.

ואין על הNAVIGATION של גוגל. זה מבחינתי הדבר הכי מגניב שיש לי בטלפון, אינני משתמש אינטנסיבי, המכשיר שלי לא פרוץ, יש לי משחק אחד וכמה אפליקציות כמו שעון מעורר מציק מאוד, FANDANGO (שירות הזמנת כרטיסים לקולנוע) וWHATSAPP. - ניווט? תקנה איזו תוכנה חוקית...תוריד ותשלם כמו גדול על הכל מITUNES.

אומנם הלכתי על קיצוני אבל אתה מבין את הפואנטה הכללית של אפל? אתה תקנה מכשיר יקר,תשלם ותסתום את הפה - אנחנו (אפל) נקבע לך מה לעשות,מתי,איפה,וכמה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
חצי מהאנשים בנושא הזה:

2h4gbkg.jpg

אם יש לך פוטושופ של מישהו מבצע מין אורלי ברובוט של אנדרואיד תוכל לתאר גם את החצי השני

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מבחינת שימוש אני לא קונה טכנולוגה וליבות אלא נוחות משתמש. לי אישית האנדרואיד יותר מתאים ... אין פה שאלה של איזה מכשיר יותר טוב אלא איזה מכשיר יותר מתאים למי.

אז אנחנו מסכימים 100% נראה לי :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
עזוב, בשביל מה להתעסק בתפל...הרי כשה4S אשכרה יתחיל להיות משווק בארץ באופן סדיר מי בכלל יפזול לכיוון הS2, שמציג ביצועים דומים, אבל יעלה 2500~ ש"ח לעומת 4000 במקרה הטוב ל4S :roll:

יחס עלות-תועלת כבר אמרנו?

אם 16GB יעלה 4000 ש"ח, זה יהיה חתיכת ביזיון.

אם המחירים שפורסמו בחו"ל, הם אכן נכונים וכך יישמרו, אז מחיר האייפון בדולרים הגיוני, אבל איפה $ ואיפה ש"ח?:(

פורסם

כן אייפון 5 , לא אייפון 5.

סטיב גו'בס , נפטר היום בגיל 56, לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן.

יהיה זכרו ברוך.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
לא נכנסתי כי זה לא דיון חסרונות של אנדרויד. אבל אתה רוצה אז קבל:

אני מתייחס רק לתוכנה , כי כבר ציינתי את החסרונות חומרה מול הs2 , ואנדרויד זו פלטפורמה ולאו דווקא מכשיר.

אפליקציות:

א. תאימות אפליקציות לוקה בחסר בין מכשירים. אם יש לך מכשיר פופולארי ורום סטנדרטי - החיים יחסית יפים - אם חס וחלילה סטית - קח בחשבון שדברים עלולים בהחלט לא לעבוד / לעבוד גרוע מאוד

ב. חוסר פיקוח על אפליקציות - מה שמביא למצב שיש המון אפליקציות - אבל רובן זבל ואין שום פיקוח מינימאלי על מה כל אפליקציה עושה

ג. ריבוי במארקטים - שזה חסרון ויתרון ועל יד זה העובדה שהמארקט של האנדרויד מתקדם בצעדיי ענק אבל עדיין לא שם. כמה מודלי תשלום ניפרדים זה אחד החסרונות לדוגמא של זה.

ד. אם אתה עובר מאייפון - אין לך את כל האפליקציות שיש לך כרגע כולל הסט ששילמת עליו

ה. החברות הגדולות קודם מפתחות ויותר תומכות באייפון.

תוכנה ועדכונים:

א. חוסר קליינט מוסדר לדברים כמו גיבוי ושיחזור , במיוחד בין מכשירים (בלי לעבור בתוכנות צד שלישי או סנכרון של שירותי גוגל.

ב. יציבות כללית של המכשיר

ג. עידכונים - מגיעים יותר לאט ונפסקים יותר מהר. לדוגמא כמה מכשירים בני שנתיים (כמו ה3GS) מקבלים עדכון ל3?

ד. אבטחה נמוכה יותר.

ה. גירסאות ספציפיות למכשירים - מה שאומר שהיום אתה מקבל עידכון , מחר אולי - אבל חבר שלך כן , מחרתיים את הדגם שלך שכחו ועוד שבוע החברה שיצרה את המכשיר שלך החליטה להשתמש בAPI שונה שלא סטנדרטי למיינסטרים.

כללי

א. אתה לא חבר של אפל - במקום זאת אתה חבר של גוגל ומוסר להם יותר מידע

ב. לדעתי , למרות כל אופציות הקיסטום שיש , אני מעדיף את הUI היותר טוב של האייפון ופחות התעסקות

יש ברשימה הזו כמה סעיפים של הסף פוסלים לי אופציה של אנדרויד - בתור מכשיר עיקרי / יחיד.

ליביו

תאימות - יש לי מכשיר NOOK שמריץ CM7. לא סטנדרטי בעליל, ועדיין הכל רץ עליו. נכון שיש אפליקציות שנראות פחות טוב על מכשירים מסויימים, אבל הכל רץ בסופו של דבר.

חוסר פיקוח על האפליקציות - עדיף על פיקוח יתר על האפליקציות ואפל שמעיפה כל אפליקציה שמתחרה בפיצ'ר שהם פיתחו.

ריבוי במארקטים - זה אכן נושא הזוי, אבל מצד שני אומר שיכול להיות מארקט אחר מפוקח יותר מזה של גוגל. הנה פתרנו את בעיית הפיקוח על האפליקציות.

אם אתה עובר מאייפון - בעייתך ששילמת על מערכת הפעלה שכולאת אותך ועל אפליקציות שרצות רק על מכשיר אחד. אפליקציה חכמה תדע לזהות ששילמת עליה כבר לאייפון ותיתן לך להוריד אותה לאנדרואיד.

לגבי הפיתוח קודם לאיפון.... איפון הם בערך 15% משוק הסמארטפונים. אנדרואיד עם יותר מ-30%. לאנדרואיד יותר קל לפתח. ההערכה כרגע היא שנתח השוק של אנדרואיד יגדל, ובמקביל גם WP7 תתפוס נתח שוק גדול יחסית. זה אומר שאפליקציות חדשות יפותחו מאוחר יותר לאייפון. בדיוק כמו שקרה עם מערכת ההפעלה של אפל למחשבים. כל דבר מפותח קודם לחלונות, ורק אח"כ לאפל.

גיבוי ושחזור - נכון, יש אלפי דרכים לגבות ולשחזר. הכי קל זה להוציא את הסים קארד ואת ה-SD קארד מהמכשיר ולהעביר למכשיר אחר. אבל אפשר גם לגבות את כל ה-ROM אם רוצים ולעשות לו פלאש מחדש, בדיוק כמו שיוצרים IMAGE למחשב.

יציבות כללית - יש לי SG, וגם HTC HERO (ועוד מכשירים שונים). ה-SG רץ עם רום שאני שיניתי, ה-HTC HERO רץ על הרום המקורי. שניהם יציבים מאוד ולא נתקעים.

עדכונים - יש שלל רומים מעודכנים שאני יכול להתקין על כל אחד מהמכשירים שלי.

גרסאות ספציפיות למכשירים - נכון. זה באמת מבאס.

לא חבר של אפל - נכון!!! זה מעולה. גם ככה GMAIL זה הקליינט מייל שלי, לכולנו יש פייסבוק, וכו'. אתה יכול להשמתש במכשיר בלי חשבון בג'ימייל, אבל אז תצטרך להשתמש במרקט אחר.

לגבי ה-UI - זה עניין של הרגל. לאשתי יש אייפון, ולי יש אנדרואיד ושנינו מרוצים מה-UI. במיוחד כשאני בקלות מחליף את ה-UI למה שבא לי.

מה מפריע לי באייפון:

1. אי אפשר פשוט להעתיק אליו מידע.

2. אי אפשר להחליף סוללה. כשהסוללה שלו תזדקן אין מה לעשות עם זה - וזה לא ירוק. כשהסוללה נגמרת אין מה לעשות עם זה.

3. חיבור לא סטנדרטי - הלך הכבל של האייפון? חדש יעלה סכום מכובד. הלך הכבל של האנדרואיד? יש לי כמה כאלה שקיבלתי עם מוצרים שונים שקניתי

4. אין SD. אי אפשר להרחיב לו את הזכרון, לצלם משהו ואז אחרי שמירה על כרטיס הזכרון פשוט לשלוף אותו לעיבוד במחשב. וכו'.

5. תחושת הכלא של גן סגור. מה לעשות אני כזה. אפילו על ה-WII שלי יש מערכת הפעלה אחרת לגמרי.

6. פיתוח בשפה המצחיקה שהם המציאו, על מחשב מצחיק שהם המציאו, עם מערכת הפעלה מצחיקה אף היא. במקום אמולטור שאפשר להריץ איפה שרוצים ושפת פיתוח שזמינה על כל פלטפורמה.

אז לסיכום - אייפון נותן חווית משתמש טובה מאוד כנראה ברמה של כמעט חוויה דתית. מצד שני, כמו כל דת הוא מגביל אותך מאוד.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...