Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באותו מקום - גם חומרתית וגם תוכנתית הוא כמה צעדים מקדימה.

(כן הA5 - מבחינת מעבד - נותן תוצאות יותר טובות למרות היותו 1.0 גיגה הרץ , וזה לפני שמדברים על אופטימיזציות ועניין הליבה שכרגע בכלל לא רצה בS2 , ומבחינת מעבד גרפי פי 2 ומשהו יותר חזק ובתור אקורד סיום - אפילו יותר קריר וחסכוני בחשמל).

גם מבחינת הצג - עדיין בצפיפות עדיפה ובתאורה עדיפה.

אז עכשיו על הדרך סידרו גם CDMA וGSM במכשיר אחד ומצלמה עדיפה + השלימו חוסרים במערכת הפעלה (ולמי שפספס - אין תלות יותר באייטיונס).

הדגם הזה הוא קפיצה עצומה קדימה חומרתית , אז לא כתבו עליו 5 ולא נתנו מסך יותר גדול (שתיהיו בטוחים שעשו סקרי שוק , דמויים ובדיקות ולא סתם מעצלנות), בו הו...

להגיד שלא חודש פה יהיה פשוט לא להבין על מה מדברים או לפסול על סמך זה שיש על זה תפוח

ליביו

יש כאן שינוי חומרתי אבל העובדה שהמכשיר נראה אותו דבר זה פשוט כישלון של אפל.

אפילו אצלנו בחברה לפעמים מוציאים דור חדש של מוצר שמבחינה פונקציונלית זהה לחלוטין או משודרג קלות אבל הפלסטיקה שלו מעוצבת חדש ונראית אחרת לחלוטין. (כמובן שם חדש , חומר שיווקי חדש וכו')

פה הם אפילו לא טרחו (או שטרחו ושומרים את זה) לשנות את המארז של המוצר.

מכיוון שרוב השינויים להם ציפו באמת ממומשים ב 4S, אם רק היו משנים את העיצוב וקוראים לזה אייפון 5, זה היה מכה גלים.

בקשר ל גלקסי 2, מצטער אבל לא התרשמתי.

ראשית - הגלקסי 2 שבר את גבולות הטעם הטוב מבחינת גודל. גדול מדי . מסך מעל 4 אינץ' כבר פוגע בחוויה.

שנית -כפי שנאמר כאן, רוב מה שיש במכשיר הזה נראה כמו חיקוי לאייפון , אי אפשר לחשוד בי בתור מעריץ של אפל, אבל אני מתקשה להתלהב מהאנדרואיד.

כל מי שאני שואל אותו מה עדיף באנדרואיד אומר לי שכלום לא חסום והכל פתוח.

ואני שואל : למי אכפת ? מה כבר עושים באנדרואיד עם זה שהמכשיר פתוח יחסית לאייפון ? האם זה באמת משנה לרוב הציבור? התשובה היא לא.

השורה התחתונה היא שלאייפון יש את כמות האפליקציות הגדולה ביותר בשוק בהפרש עצום וזו הסיבה למה אנשים קונים סמרטפונים,

ולכן עם כמה שאני שונא את אפל , את הגישה השיווקית שלה, את המוצרים שלה ואת הפלצנות שלה, יש לי בכיס אייפון 4 (בגלל זה ובגלל שהמפעיל הסלולרי נתן לי אותו בהצעה שאי אפשר לסרב לה :)).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המכשיר נראה אותו דבר על מנת להתאים לשלל האביזרים שקיימים בשוק לאייפון 4.

יש לזה יתרון משמעותי, אם כי חיסרון פסיכולוגי.

אני לא צפיתי ליותר מדי מההשקה הזו ולדעתי המכשיר החדש עושה רושם טוב מאוד.

כולם פשוט ציפו לחללית שיודעת לירות קרני לייזר, לענות כשמדברים איתה ולהקרין את "האזרח קיין" באוויר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אז עכשיו על הדרך סידרו גם CDMA וGSM במכשיר אחד ומצלמה עדיפה + השלימו חוסרים במערכת הפעלה (ולמי שפספס - אין תלות יותר באייטיונס).

ליביו

עד כמה שהבנתי הכוונה שניתן לבצע אקטיבציה ללא אייטונס והשאר נשאר אותו דבר.

האם יש משהו שאני מפספס ?

איזה כייף לי :)

פורסם

הכוונה שכל תהליך הגיבוי , סינכרון , הורדת תוכן חדש וכו לא דורש יותר אייטיונס ואכן האקטיבציה לא דורשת יותר אייטיונס - כלומר אפשר להתנהל עם המכשיר קומפלט ללא שימוש בiTunes.

לגבי השירים וההעתקה - להוריד מהמכשיר ללא אייטיונס - i-funbox , להעתיק למכשיר הם לא יתנו מסיבה של הסדר וההרשאות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא בלי אייטיונס.

הם השיקו שירות שנקרא CLOUD, שמה שקורה הוא שכל דבר שמעלים במחשב לאייטיונס עולה לענן הזה (באינטרנט) ואתם יכולים לגשת לזה מכל נקודה דרך האיטרנט.

הקטע הוא בלי חיבור פיזי למחשב

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

iPhone for ass

:p

מעניין מה חווית השימוש הסופית, ולא בכמה GHZ המעבד עובד!

כשרק יצא האיפון, נוקיה גיחכה על המפרט הטכני שלו ואמרה שהוא חלשלוש ליד מה שהם מיצרים, הם התגאו ששלם חזק יותר מהיר יותר עם יותר זכרון

דבר אחד הם לא הבינו, סימביאן זה חרא של דבר ולא משנה על איזה מעבד זה רץ ואיפון עם על החומרה החלשה כביכול הציע כל כך הרבה יותר.

(RIM בכלל אמרה שהמכשיר פיקציה ואין מצב שזה מכשיר אמיתי, בכלל פדיחה.)

מה שמשנה זה מה מערכת ההפעלה 5 תדע לעשות עם האיפון הזה.

אז הוא נראה אותו דבר כמו ה 4, ביג דיל, לדעתי הוא נראה טוב והגודל שלו טוב והכל סבבה מבחינתי

כמו שתכתבו פה, ההר שבנו סביב הארוע היה מוגזם וזהו.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
הכוונה שכל תהליך הגיבוי , סינכרון , הורדת תוכן חדש וכו לא דורש יותר אייטיונס ואכן האקטיבציה לא דורשת יותר אייטיונס - כלומר אפשר להתנהל עם המכשיר קומפלט ללא שימוש בiTunes.

לגבי השירים וההעתקה - להוריד מהמכשיר ללא אייטיונס - i-funbox , להעתיק למכשיר הם לא יתנו מסיבה של הסדר וההרשאות.

ליביו

אז הם עדיין חארות אני מבין.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אותי מעניין משהו אחר, האם ה siri יתמוך בדיבור בעיברית?!

אם כן זה גאוני! שליחת sms בזמן נהיגה יכול לעזור המון.

ההפעלה הקולית הזאת נראת גאונית!

יש למישהו מושג? אם כן זה תומך בדיבור בעברית נשקול להביא אחד כזה מאירופה.

Got To love It

פורסם
לכל מי שמשווה את ה-4S ל-S2 - ה-4S משאיר אבק ל-S2.

(כן, כן, גם אם זה נקרא 4S ולא 5- הוא עדיין משאיר אבק ל-S2)

התוכנה תנצל את החומרה הרבה יותר טוב ממה שבגלאקסי, מסך שנראה הרבה יותר טוב מהגלקסי, וזה מה שאפל רצתה לעשות - להשיב מלחמה מול ה-GALAXY S2, ולכן הוציאה מכשיר ביניים, שאמנם לא מביא לנו פיצ'רים מטורפים, אבל עדיין משאיר אבק לכל מתחרה.

וזה רק מרמז על זה שאפל שומרת את הקלפים החזקים בשרוול לקראת ה-אייפון 5 שיצא ביום מן הימים ובאמת ירעיד את העולם.

שמע, שיחקתי הרבה גם עם האייפון 4 וגם ה-S2. התחברתי הרבה יותר לאייפון, אז אני לא איזה פריק אנדרואיד אנטי-אפל. אבל! כל הציפיות האלו של אנשים לאייפון שיעשה כל מיני דברים כמו "להרעיד את העולם" - זה מה שמפיל אותכם כל פעם מחדש.

דרך אגב, גם אפל מפגרים לדעתי, אם מהתחלה היו חותכים את השמועות ואומרים בפה מלא - כרגע יוצג אייפון 4S כל התגובות והגישה סביב ההשקה הייתה שונה לגמרי והיא הייתה מקבלת יותר תגובות אוהדות מאשר כעס ועצבים.

פורסם

נראה לך ששפה שמדברים בקושי 10 מיליון איש מעניינת מישהו ?

קודם תהיה תמיכה באורדו שמדברים משהו כמו פי 6 יותר אנשים.

ולגבי אייפון/אנדרואיד/צרפתיות/יפניות - רק מי שמחזיק את שני המכשירים יבין. באייפון אני מרגיש כמו בכלא - אי אפשר לעשות כלום, לשנות כלום, הכל צריך האקים ופריצות ולחשים וקמיעות. אין ספק שרוב הציבור מתאים לו ש"ככה זה וזהו" אבל למשתמשים מתוחכמים זה לא מתאים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אלי תלוי מה המשתמש מחפש.

לא תמיד יש צורך בלשנות דברים ברקע.

פרצתי את המכשיר שלי בעבר, ולא הרגשתי שזה מוסיף לי משהו שאני באמת צריך (היו כמה דברים אבל זה לא השתלם לי לפרוץ בשביל זה).

גם אייפון וגם אנדרואיד מסוגלים להמון והשאלה היא מה המשתמש מחפש. האם זה חווית שימוש כוללת? האם זה הצורך להעביר קבצים עם כבל USB וכו וכו'.

אני חושב ששניהם טובים אבל כל אחד בתחומו.

ודרך אגב, משתמש מתוחכם לא נמדד בצורך שלו לשנות דברים במערכת ההפעלה או בהגדרות שלה. אני חושב שאם היית כותב המשתמש הגיקי או הגאדג'טי הייתי מסכים איתך. יש לציין שרוב האוכלוסיה היא לא כזו.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
אותי מעניין אם ה-IOS 5 תרוץ על האייפון 4 שלי בצורה חלקה ללא תקיעות!

והתשובה היא...... כן.

(יש גירסאות בטא למפתחים כבר הרבה זמן. רץ מעולה.)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הנה דברים חדשים באיפון החדש

הנה מידע על ה IOS 5 ועוד עדכונים מבית אפל:

• מצלמה במסך הנעילה, בעקבות ההצלחה של המצלמה במכשירי ה "IOS" אפל לקחו את זה צעד קדימה וב IOS 5 תהיה מצלמה במסך הנעילה, גישה מהירה יותר ונחה יותר. עם זאת יהיו דרכים לערוך את התמונות במכשיר עצמו ללא צורך במחשב. תהיה אפשרות לחתוך תמונות ועוד..
  • מכתבים - רוצים לעצב מכתב? האפליקציה בשבילכם! אפליקציה חינמית תשוחרר עם גירסאת ה IOS החמישית אשר מאפשרת עיצוב ברכות \ מכתבים ובעלות של סכום סימלי המכתבים יגיעו עד אליכם לדואר!
  • "Today we're announcing a new app called 'Find my Friends.' - אפל שחררה אפליקציה חדשה, רציתם לדעתם איפה החברים שלכם? זאת האפליקציה הנכונה, איפה, מתי ולמה. תהיה לכם גישה לראות איפה החברים\המשפחה שלכם ברגעים אלו. אפשר שיראו את המיקום שלכם לזמן מוגבל, תמיד או אף פעם ככה שמובטחת למי שמעוניין פרטיות מלאה.

*כמובן נמסר שה iPod Touch יכיל את כל הדברים הנ"ל.

עדכונים חשוב - IPOD TOUCH

• יהיה אייפוד טאץ בצבע לבן.
  • עיצוב חדשני שמזכיר קצת את האייפון 4
  • מצלמת HD

iTech - FXP 4/10/2011 | iTech - FXP 4/10/2011 | iTech - FXP 4/10/2011 | iTech - FXP 4/10/2011 | iTech - FXP 4/10/2011 | iTech - FXP 4/10/2011 |

iPhone 4s

ברגעים אלה הוכרז שאכן יהיה אייפון 4S, כלומר: iPhone 4 Speed.

היו המון ויקוחים בנושא, האם יהיה אייפון 4s או אייפון 5, כנראה שהצד של ה 4S ניצח במערכה הנ"ל..

אז מה חדש באייפון החדש?

• מעבד A5, מעבד עוצמתי ועוד חזק יותר מה A4 אשר קיים באייפון 4 הרגיל, חסכוני (הסוללה לא נגמר מהר) ומהיר כמובן.
  • העיצוב לא השתנה, שימו לב שהעיצוב נשאר זהה לעיצוב של אייפון 4, עוד אכזבה גדולה לפחות מהכיוון שלי בעניין.
  • עדכון: ה A5 הינו בעל 2 ליבות, משהו חדש לגמרי בתחום הסלולארים.

The Battery

גם חיי הסוללה באייפון החדש השתנו, הסוללה חזקה יותר אבל היא גם צריכה להחזיק יותר. אז הנה מפרט של מה היא כוללת:

b8ee4261-e7d5-4107-8496-c20ff6e36635.jpg

• 8 שעות שיחה ב 3G
  • 14 שעות שיחה ב 2G
  • 6 שעות של גלישה על האינטרנט 3G
  • 9 שעות גלישה על Wifi
  • 10 שעות של צפייה בקבצי וידאו למיניהם
  • 40 שעות של האזנה למוזיקה
  • לכל אלה שרוצים לדעת כמה זמן הם יכולים לשחק במשחק מסויים, זה כבר תלוי במשחק, כמובן משחקים בעלי גרפיקה כבדה לוקחים הרבה יותר סוללה מבעלי גרפיקה נמוכה.

בעיית הקליטה באייפון 4

מי לא זוכר אל בעיית הקליטה באייפון 4 אשר הופיע בכותרות כ "הכישלון הגדול של אפל" וגם עם זאת הפסד גדול לחברה עצמה.

מה בעצם הייתה הבעיה? הפינות החיצוניות של המכשיר הנן אנטנות, אם תשימו לב היטב ניתן לראות שיש 3 אנטנות אשר מופרדות זו מזו בקו פלסטיק שחור. כאשר אנו נוגעים ב3 אלה אנו בעצם מחברים בינהן ויוצרים בעיית קליטה.

כן, באייפון 4S הבעיה סודרה! עכשיו לא רק שאין את הבעיה, הקליטה טובה יותר, הגלישה מהירה יותר והשיחה חלק יותר!

iTech - FXP 4/10/2011 | iTech - FXP 4/10/2011 | iTech - FXP 4/10/2011 | iTech - FXP 4/10/2011 | iTech - FXP 4/10/2011 | iTech - FXP 4/10/2011 |

שימו לב, זה לא הכל, עכשיו גם ניתן להוריד מהר יותר! במהירות של MB 14.4 לשנייה.

המצלמה

המצלמה של האייפון 4, שהייתה להצלחה גדולה מאוד רק משתפרת ומשתפרת!

הנה השוואה:

מצלמה אחורית -

אייפון 4: 5 מגה פיקסל.

אייפון החדש 8 מגה פיקסל.

מצלמה קדמית -

אייפון 4: 720p (HD) camera

אייפון 4S:אפילו יותר טובה - 1080p (HD) camera

• המכשיר יכלול יומן משוכלל יותר, אשר יופיע גם במסך הנעילה ויהיה בעל עיצוב חדשני.

כתיבה קולית:

אתם מדברים, הוא רושם - האייפון החדש יאפשר לכם לדבר והוא ירשום (אין תמיכה בעברית), שימושי מאוד במיילים או בתכנות תקשורת למיניהן.

השפות הן: אנגלית, גרמנית וצרפתית.

שימו לב זה Beta

אין מחירים שניתן להסתמך עליהם, יש רק את המחירים של אפל שאלו מכירים שאי אפשר לקנות בהם את המכשיר.

יש וידאו שמראה את האייפון 4S, אני אנסה להשיג לכם קישור אני מריץ עכשיו חיפוש ברשת, בינתיים זהו (מתעדכן).

קרדיט לכל אתרי העדכונים על המידע.

Scan Speak

• תוכן חדש...