Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אז זה היה די ברור, אחרי 3 ו-3GS, לא הגיוני שבין 4 ל-5 לא תצא גרסה ביניים. האמת? חבל.

אני מתבייש קצת לומר, אבל חשבתי שאולי הפעם, עם מנכ"ל חדש, תצא הפצצה לא נורמלית, אבל כמובן שהתבדיתי.

אני חייב לציין שחשבתי שההמולה של הצגת אייפון חדש, תגרום להעלאה משמעותית במניות של אפל. בינתיים? המניות צונחות באופן מפחיד.

אם חשבתי על רווח יחסית קל ומהיר, אני עכשיו חושב על איך אני יוצא מופסד בדרך הכי פחות כואבת.

דעות (לא בהכרח של מסחר) ?

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי מה שקורה שם זו אכזבה. בינתיים.

אבל!

ברגע שמספיק מכשירים יימכרו, הקטע של "פאק גוגל, שאל את האייפון" יתפוס תאוצה חזק ומהר, והמניות יחגגו כלפי מעלה. הדיבור הטבעי לאייפלוץ יאלץ את שאר השוק לעקוב אחריו. והקטע הזה הוא ממש נחמד.

אם רק היה ניתן לדבר אליו ושהוא ישמע אותך כשאתה באוטו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא יכול להתאפק, אז... חחחחחחח

מי שרוצה קצת לחפש מוזמן למצוא הודעה שלי מלפני חודש-חודשיים שכתבתי בדיוק את התסריט שקרה היום, שום אייפון 5, מקסימום 4S :roll:

ועכשיו איפה כל אלו שכבר הכריזו עוד לפני שידעו חצי פרט על האייפון ה"חדש" שהוא כבר הולך לקחת את הSGS 2 בסיבוב? :oops:

פורסם

אפל עשתה מעצמה בדיחה!

היה להם יותר מחצי שנה כדי להמציא טלפון "שידהים" אותנו מאז הכרזת הגלאקסי 2

מה הם עשו? השווא את החומרה כמו בגלאקסי 2?

ניראה כמו תחילתה של ההתרסקות...

אבל מי יודע אולי שוב פעם הפרסום המוגזם שלהם ימשוך עוד לקוחות מוגבלים לאהוב את המערכת הפעלה שלהם.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

תקשיבו - הם מומחים בשיווק, את זה חייבים לתת להם. אבל כאן הם קצת טיפסו גבוה מדי. אם הם היו מנמיכים ציפיות מראש, ומורידים הילוך ברגע שהתחיל הבאזז על האייפון 5, אז הם לא היו צריכים להגיע לכזה מצב מגוחך. האמת, ציפיתי שבסוף הקוק הזה יגיד "אה, ועוד דבר אחד" ואז ג'ובס יצא ויצהיר על ה-5. בסוף סתם יצאו פארשים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חושב שאתם לא רואים את זה נכון.

אם זה היה אותו טלפון רק בקופסה אחרת ומסך טיפה יותר גדול והיו קוראים לו איפון 5 הייתם מרגישים אחרת?

אני לא חושב שזו אכזבה. שילוב של כל התכונות של מערכת ההפעלה החדשה והשיפור החומרתי כן מציג שינוי גדול מהדגם האחרון עם ios 4. אני חשבתי לעבור לאנדרואיד אבל עם החבילה הנוכחית וכל הנוחות שאפל נותנת למשתמש, אני בהחלט אשדרג.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לבסוף היו יכולים לפחות לתת תחזית לעתיד כדי טיפה לרכך את האכזבה אבל גם את זה הם לא עשו, או להפריך את כל ההכרזות לגבי אייפון 5 שצצו במדיה בתקופה האחרונה.

אני חושב שאפל מנצלים את האהדה שלהם ועדיין בטוחים שתהייה ריצה המונית גם אחר ה4S.

אם זה היה אותו טלפון רק בקופסה אחרת ומסך טיפה יותר גדול והיו קוראים לו איפון 5 הייתם מרגישים אחרת?

הצפי כמובן לא היה רק למכשיר בעל מסך גדול יותר.

פורסם
האמת, ציפיתי שבסוף הקוק הזה יגיד "אה, ועוד דבר אחד" ואז ג'ובס יצא ויצהיר על ה-5. בסוף סתם יצאו פארשים.

הגזמת פה...

כרגע, כנראה, עדיף לקוות ששיווק מערכת ההפעלה החדשה תחזק את אפל, אבל אסור לפתח ציפיות.

בשורה התחתונה: סוחר שוק די ממולח ( מה שאני לא), יכל לקרוא את זה מצויין ועכשיו זמן לא רע לשורטים.

מעניין כמה האייפון החדש יעלה בארץ, אם זה יהיה פחות מ-3000 (בחלומות...), אז זה לא יהיה כזה רע.

אגב, הבנתי שהצפי לישראל אמור להיות בינואר-פברואר.

פורסם

התועלת המסחרית מאחורי המהלך של להוציא 4ס ולא 5 היה גדול יותר מלהוציא 5. הרי מה שהיה נדרש לכך הוא כמעט כלום.

בפועל, הוצאה של דגם אחר כל שנה, עם שינויים משמעותיים הייתה שוחקת את המותג מהר, אנשים לא היו קונים אי פון כי שנה אחרי זה יהיה דגם חדש וכולם יתבאסו, זה מראה שאפל מוכנים לדגם החדש מראש ובכוונה לא מבצעים שינויים גדולים מהר כדי לעשות קופה בתוך שנה. מה שגם זה דורש שינוי מלא של פס היצור, שמייצר מאות אלפים ביום. ומכיל מלאי מסויים של חומרי גלם מותאמים לדגם ספציפי.

בסופו של יום צריך לשמור על יוקרה בטלפון שעולה 10 דולר לייצר אותו. על סמך כל אלו, היה חכם יותר להמתין עוד זמן עד להוצאת 5 ולא להוציא אותו עכשיו. זה הרי ברור שה5 כבר קיים. לחלק מעובדי אפל המקורבים כבר יש אותו. אבל כמו שנאמר, אם הם היו מוציאים גרסא חדשה כל כך מהר, הם היו יורים לעצמם ברגל. עדיף לקבל הורדה של יום במניות ב3 אחוז, ולא לאבד את החברה וליצור תחרות שלא ניתן לעצור, בתוך כמה שנים.

פורסם

my two cents

אני אישית בצד של הרובוט הירוק.

א-ב-ל, אני חושב שמה שקרה בעיקר היא שהאפליסטים מצפים להצדקה של ההייפ שהם בנו בעצמם. דבר אחד יאמר לזכותה של אפל, ברמת תאימות, איכות בנייה והקפדה (בדרך כלל) על פרטים היא תמיד הובילה. גם עכשיו, אני מוכן להתערב שה4S הוא אכבר טלפון. כולם רצו מכשיר עם עם מעבד 4 ליבות ומסך הולוגרפי. אממה. אפל באו והוציאו משה בסדר גודל של ההייאנד הונכחי, אבל הוסיפו הממשק של סירי, מעבד חזק מאוד שמריץ הכל בIPAD 2, אז פה בטוח שהוא יעבוד מטורף (בטח עם מאיץ גרפי חזק פי שלוש). על פניטו? נראנ פצצ של טלפון, ואני שוקל לבדוק להביא אחד. ולהשוות לS2 (בעיקר כשיצא הICS).

אני רץ לסיר, שלא ישרף לי האוכל. אני מקווה שכתבתי ברור כי אני קצת "מטושטש". :roll:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ה BOM של האייפון 4 קרוב יותר ל200 דולר וזה רק עלות רכיבים ככה ש10 דולר עלות ייצור אפילו לא קרוב.

בנוגע לאכזבה, יש לי תחושה שזה קשור לתקינה האירופית שמחייבת קונקטור סטנדרטי ולא המיוחד של אפל מה שעיכב את ההשקה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני חושב שאתם לא רואים את זה נכון.

אני לא חושב שזו אכזבה. שילוב של כל התכונות של מערכת ההפעלה החדשה והשיפור החומרתי כן מציג שינוי גדול מהדגם האחרון עם ios 4. אני חשבתי לעבור לאנדרואיד אבל עם החבילה הנוכחית וכל הנוחות שאפל נותנת למשתמש, אני בהחלט אשדרג.

גילעד

אני לא יודע איך אפשר לקרוא לITUNES נוחות,אבל כנראה שבאמת מצליח להם.

פורסם

ועכשיו איפה כל אלו שכבר הכריזו עוד לפני שידעו חצי פרט על האייפון ה"חדש" שהוא כבר הולך לקחת את הSGS 2 בסיבוב? :oops:

באותו מקום - גם חומרתית וגם תוכנתית הוא כמה צעדים מקדימה.

(כן הA5 - מבחינת מעבד - נותן תוצאות יותר טובות למרות היותו 1.0 גיגה הרץ , וזה לפני שמדברים על אופטימיזציות ועניין הליבה שכרגע בכלל לא רצה בS2 , ומבחינת מעבד גרפי פי 2 ומשהו יותר חזק ובתור אקורד סיום - אפילו יותר קריר וחסכוני בחשמל).

גם מבחינת הצג - עדיין בצפיפות עדיפה ובתאורה עדיפה.

אז עכשיו על הדרך סידרו גם CDMA וGSM במכשיר אחד ומצלמה עדיפה + השלימו חוסרים במערכת הפעלה (ולמי שפספס - אין תלות יותר באייטיונס).

הדגם הזה הוא קפיצה עצומה קדימה חומרתית , אז לא כתבו עליו 5 ולא נתנו מסך יותר גדול (שתיהיו בטוחים שעשו סקרי שוק , דמויים ובדיקות ולא סתם מעצלנות), בו הו...

להגיד שלא חודש פה יהיה פשוט לא להבין על מה מדברים או לפסול על סמך זה שיש על זה תפוח

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...