Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. זו ההודעה הראשונה שלי אז קצת רחמים :-D

דבר ראשון אני רוצה להגיד שאין לי דע על מערכות סאונד, אבל מה שכן אני אוהב לשמוע מוזיקה בזמן נסיעה וחשוב לי שזה ישמע סביר. אני לא צריך לפוצץ בבאסים, ולא צריך לפוצץ בווליום.

יש לי קיה פיקנטו וכמובן שהמערכת שמע פשוט נשמעת זוועה.

אני מעוניין לשדרג אותה אבל אני רוצה לשמור על הHU המקורית (לפחות עד שאני ימצא פאנל מתאים).

יש ברשותי מגבר HIFONICS ZXI8006 שקיבלתי במתנה ואין לי מושג מה הוא שווה (אשמח אם מישהו יוכל לומר לי).

עד כמה שהצלחתי לבדוק הרמקולים הקדמיים הם "4 והאחוריים "5.25, אין מקום יעודי לטוויטרים אבל אני חושב שניתן יהיה להרכיב בשקע של המראות.

השאלות שלי הם:

1. האם ניתן לחבר את המגבר לHU המקורי?

2. האם סט רמקולים לא קומפוננט יהיה מספק (הבנתי שמורל מומלצים).

3. בתקציב של 2000 ש"ח ניתן יהיה להשיג שידרוג נורמלי (נצא מהנחה שהמגבר סביר)?

בכלל אני ישמח לכל המלצה שתהיה בגבולות התקציב

תודה מראש.

פורסם

אם בא לך להשקיע קצת DIY אז אולי מה שאני עושה יעניין אותך. אני תוך מספר ימים מסיים עם ההכנות ומחבר מנחית למגבר קטן בפיקנטו שלי.

אעדכן עם תמונות.

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

תנסה לחבר רמקולים על הר"ד המקורי (לנסות להגיע לגודל כמה שיותר קרוב ל6.5 מקדימה, ולמצוא רמקול נציל).

אם לא תאהב את התוצאה, ותרצה תצטרך-מסגרת רדיו, רדיו דיסק חדש והתקנה של המגבר.או כמו שהבחור הציע פה מעל- מנחת(אין לי חוות דעת בכלל )

פורסם
תנסה לחבר רמקולים על הר"ד המקורי (לנסות להגיע לגודל כמה שיותר קרוב ל6.5 מקדימה, ולמצוא רמקול נציל).

אם לא תאהב את התוצאה, ותרצה תצטרך-מסגרת רדיו, רדיו דיסק חדש והתקנה של המגבר.או כמו שהבחור הציע פה מעל- מנחת(אין לי חוות דעת בכלל )

אצלי בפיקנטו כרגע מחוברים 6X9 פשוטים של פיוניר. האיכות גבוהה לאין שיעור על המקורי אבל העוצמה מגוחכת (רחוקה מאוד מזו של רדיו דיסק סטנדרטי). חייבים הגברה שם.

תקנו אותי אם אני תועה

• תוכן חדש...