Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. האם הגלקסי S2 אכן עמיד יותר מהאייפון?

ב. בהנחה ואני לא מתעתד לעסוק בפריצות למיניהן, האם האפליקציות באנדרואיד הן ברובן חינמיות ובאייפון לא?

פורסם

לא חסר תוכנות חינם לא לאנדרואיד ולא לאייפון, גם התוכנות שעולות כסף ברובם הן בעלות זעומה של שקלים בודדים בלבד כאשר היקרות הו בסביבות העשרים ש"ח.

פורסם
אני ממליץ על גלקסי.

אני מתאר לעצמי שלא פרצת את האייפון בהצלחה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי שקראתי את כל התגובות ואת כל העמודים במלואם

עדיין אני לא סגור מה לקנות?

גאלקסי 2 ?

אייפון 4 16 ג'יגה?

או להמתין טיפה ולקנות את ה4S ?

פורסם

אני חושב שאתה היחיד שיוכל להחליט, כיון שמדובר בשני דגמים מצויינים, שכל אחד מהם מתאים אנשים עם אופי וצרכים שונים:

האייפון - לאנשים שרוצים מכשיר שיוצא מהקופסא מוכן לשימוש, עם הרבה אפשרויות אבל עם מגבלות ב-customization.

הגאלאקסי (או כל אנדרואיד מתקדם אחר) - למי שרוצה הרבה גמישות בהתאמה אישית, תמורת צורך בהתעסקות לא מעטה בקרבי המכשיר. יש לא מעט אנשים שנהנים מכך.

לגבי ה-4S - ככל הנראה Apple עדיין לא התגברו על בעיית התרוקנות הסוללה, כך שהמכשיר עדיין אינו בשל.

יתרון עצום של הגאלאקסי - המחיר. המכשיר עולה חצי מאייפון ואולי רק 40% (תלוי בדגם המדוייק של האייפון ושל הגאלאקסי).

אני חייב להתוודות - אצלי בבית אין אייפון. יש שלושה מכשירי אנדרואיד מקוסטמים (עם מערכת הפעלה 2.3.7, העדכנית ביותר נכון להיום), אבל זה בזכות בני הבכור שנהנה מאוד ממחקי התקנת מערכת הפעלה, לאונצ'רים וכל מיני התאמות ואפליקציות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכרתי את האייפון 4 שלי ב2000 שקל מצאתי גלקסי אס 2 למכירה במצב דנדש בלי עין הרע ב2100 ואני יכול להגיד שזה ה100 שקל הכי טובים שהשקעתי אי פעם במשהו !

ללא ספק הגלקסי ומערכת ההפעלה LIGHTNING פשוט רוקדים טנגו מדהים - המכשיר מחד גדול ובעל מסך מפנק עין ומאידך קל ברמה של חוסר משקל לעומת האייפון

(במילים אחרות אם תאחוז את האייפון ואז את הגלקסי אתה תרגיש כאילו אין לך כלום ביד - תנסה אותי )

אני אומר לך שאי אפשר להשוות ביניהם ! שב עם גלקסי אס 2 חצי שעה "תשחק" איתו ותקבל את ההחלטה שידועה מראש

גילוי נאות = אני מעדיף את הגלקסי :wink:

פורסם

הלייטנינג זה רום ענתיקה מבוסס על 2.3.4

תעבור לאחד הרומים היותר חדשים שמבוססים על 2.3.5 שיפור משמעותי מובטח!

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

לקח לי שתי דקות עם גלאקסי כדי לדעת שאני עובר. יש כפתור "back".

מבחינתי זה מספיק...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מכרתי את האייפון 4 שלי ב2000 שקל מצאתי גלקסי אס 2 למכירה במצב דנדש בלי עין הרע ב2100 ואני יכול להגיד שזה ה100 שקל הכי טובים שהשקעתי אי פעם במשהו !

ללא ספק הגלקסי ומערכת ההפעלה LIGHTNING פשוט רוקדים טנגו מדהים - המכשיר מחד גדול ובעל מסך מפנק עין ומאידך קל ברמה של חוסר משקל לעומת האייפון

(במילים אחרות אם תאחוז את האייפון ואז את הגלקסי אתה תרגיש כאילו אין לך כלום ביד - תנסה אותי )

אני אומר לך שאי אפשר להשוות ביניהם ! שב עם גלקסי אס 2 חצי שעה "תשחק" איתו ותקבל את ההחלטה שידועה מראש

גילוי נאות = אני מעדיף את הגלקסי :wink:

תוכל לפרט מה היתרונות שאתה רואה במעבר מאייפון לגאלאקסי?

פורסם
לקח לי שתי דקות עם גלאקסי כדי לדעת שאני עובר. יש כפתור "back".

מבחינתי זה מספיק...

ענק!:lol:

תמיד שאני מחזיק באייפון,תמיד אני לוחץ מהרגל על הback הבעיה שאין שם כזה וזה מעצבן!

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...