Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר חיפוש, לא נמצא פתרון.

המזגן מקרר לסירוגין בהתנעה מחדש של הרכב, כלומר, ברגע הדלקת המזגן או שהוא מקרר מעט או מקפיא, כיבוי והדלקה מחדש של המדחס לא עוזרת, אם הוא לא מקרר מההתחלה הוא לא יקרר כל משך שהמנוע עובד, אבל בהתנעה הבאה הכל יכול להיות.

נתונים, כשהמזגן עובד:

1. המדחס נכנס לפעולה תמיד, המאוורר נכנס לפעולה, יש ירידת טורים ומתייצב מיד לאחר כך, מורגש קושי בסחיבה.

2. צינורות מערכת הקירור קרים.

3. יש בועות בעינית, לכן חסר גז.

4. כשמזג האוויר קריר, הוא מקרר כל פעם, הבעיה כשחם בחוץ, פעם מקרר פעם לא.

5. הקור לא משתנה בהתאם למהירות (מקרר באותה מידה בעמידה וב-100 קמ"ש).

6. טרמוסטט חדש, ומערכת קירור המנוע חדשה.

שאלות:

1. אני יודע שחסר גז, השאלה היא האם צריך גם וואקום? או שהבעיה אחרת.

2. יש פילטר מזגן לרכב? אם כן, היכן?

3. איזה סוג גז צריך למלא ברכב?

3. המלצה למקום אמין באיזור נתניה.

תודה,

זה נכון

פורסם

תתחיל מלמלא גז, אם מקרר לך טוב ולא בורח גז בקצב מהיר, אז תמלא מעונה לעונה, (וואקום עושים רק אם בכלל לא היה גז)

או שיכול להיות שהוונטילים דפוקים או אחד מהם, ולהחליף אותם זה לא בעיה במוסך, (נראה לי שלא יגבו ממך על זה אלא זה יהיה כחלק מהמלוי גז.)

וכמובן יכול להיות שיש דליפה ממקור אחר שזה כבר יעלה לך יותר כסף לבדוק וכנראה גם התיקון, תתחיל מהקל לכבד.

מה שכן, הכי עדיף שלא תפתח את מערכת המיזוג כי אז זה להחליף מייבש , ואם מחליפים אותו אז בד"כ מחליפים גם שסתום, זה הולך ביחד, וזה הוצאה לא קטנה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מילאתי, אך ניראה לי שעשו עליי קומבינה.

מילוי גז בלבד - 200 ש"ח

לפני המילוי, שמו את עוצמת מהירות המזגן על 2(מתוך 5) ומדדו 12.6 מעלות(ככל שעוצמת המזגן נמוכה יותר כך קר יותר, בעוצמה גבוהה יותר הטמפרטורה עולה משמעותית).

הפסיקו את המילוי כשמדדו 8.8 מעלות, באימרה של הבחור "4 מעלות פחות זה שיפור עצום ואין לאן יותר לרדת".

לאחר נסיעה ארוכה, המזגן אכן מקרר יותר בעוצמה 2-3, אך ב4-5 השיפור לא ניכר.

האם הם ביצעו את המקסימום מבחינתם? או שסתם יש לי ציפיות מרכב ישן.

מילאתי בשעות הבוקר.

תודה,

זה נכון

• תוכן חדש...