Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה403 שלי

אסף הופמן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מזה שנים אני מפנטז על רכב אספנות. זה התחיל במבטים נוסטלגיים על מכוניות אספנות ביד2, המשיך בקריאה מדוקדקת של שרשורי השיפוץ למיניהם בפורום ואפילו פקדתי את מפגשי מועדון ה5 מספר פעמים. לפני שבוע צדה עייני פז'ו 403 בצבע ירוק עתיק ביד2. המחיר לא היה במסגרת התקציב אך לאחר התרפסות בפני השלטונות קבלתי את האישורים המתאימים והרכב נרכש והובא לאחר כבוד למשכנו החדש.

האוטו, שנת 58, עמד זמן רב לפני שהמוכר הביא אותה למצב נסיעה. למרות שהרכב עמד תקופה ארוכה אין רקבונות משמעותיים מלבד במקומות האופניים לרכב (רצפה + כנפיים אחוריות פנימיות וספי הרכב). פנים הרכב בלוי וצריך שיקום (ריפוד, מושב נהג שבור,דשבורד, ריפוד גג וכדומה). הרכב עדיין ללא טסט.

הרצוי מבחינתי הוא לשפץ ברמת הבורג כמו שעושה בני ל. (שאני מאוד מעריך את העבודה שלו) אך אני לא בעל מקצוע בתחום הרכב, אין לי היכן לאפסן את הרכב במצב מפורק ולא נראה לי שהשלטונות יראו בעין יפה הוצאות כבדות נוספות . כרגע אסתפק בטסט, תיקון כיסא נהג ופחחות להסרת הריקבונות בלבד וקדימה למפגשי המועדון.

כמו שהבנתם זהו רכב אספנות ראשון שלי. אשמח לכל עצה, מידע טכני (חוברת מפרט טכני), חלפים וכדומה.

כמו כן אשמח לקבל המלצות על מוסך שיטפל באהבה ובמקצועיות באיזור זכרון יעקוב.

מקווה שתיהנו מהתמונות.

P1040004_1.jpg

P1040005_1.jpg

P1040003_1.jpg

P1030994.jpg

P1030998.jpg

P1030999.jpg

P1040001_1.jpg

P1040002_1.jpg

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש רכב יפה ראיתי אותו נוסע על כביש החוף באיזור נתניה

לפני כ שבוע

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

תתחדש, נראית במצב ממש טוב לשיפוץ,

האם יש לה גג שמש ?

בהצלחה בשיפוץ.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כמו כן אשמח לקבל המלצות על מוסך שיטפל באהבה ובמקצועיות באיזור זכרון יעקוב.

מול בית ספר אורט יש לך פחח רכב רב-אומן בשם הרטיון (נמצא בתוך מוסך מיקי), מאוד מאוד מומלץ ועם הרבה סבלנות לרכבי אספנות.

כסא נהג אתה יכול לשפץ אצל הרפד רכב בכיכר של חדרה, עשה לי כמה עבודות קלות בצורה מצוינת ובמחירים סבירים מאוד.

מה זה שם בולט מאחורי הרכב? היה לו וו גרירה בעברו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה לכל המברכים!

אכן לרכב יש הכנה מקורית לוו גרירה וכן גג נפתח. מלחשים שהיה רכב שגרירות צרפת בזמנו :roll:. אולי שמעון פרס יזכר במשהו...:lol:

פורסם

שלום

הרבה מזל טוב וסיפוק.

הרכב עושה רושם אם פוטנציל טוב לשיפוץ

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

יפה תתחדש רכב מאוד נחמד עמד הרבה שנים בעין כרם עם עוד כמה כאלו לפחות כעת זכה לבית אוהב .

עופר בן צבי

• תוכן חדש...