Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מחפש שיהיה כמה שיותר מרווח בסלון(נוסע הרבה עם 4 ו5 אנשים). חשוב מאד שיהיה רך בנסיעה(די התרגלתי לרכות של האמריקאית שלי). שיהיה חזק וחסכוני יחסית(שוב התרגלתי למומנט של האמריקאית) ושצריכת הדלק תהיה סבירה(לא 1 ל 6 כמו היום). תודה מראש.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

אתה צודק, אני באמת אוהב את האוטו שלי, אבל הדלק סוחט לי את הכיס. חשבתי על גמ"פ, אבל אין לי אפשרות כלכלית להשקעה יקרה כזאת. מה גם אני חונה הרבה בחניונים תת קרקעים.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם
מה גם אני חונה הרבה בחניונים תת קרקעים.

:shock:מה הקשר בין תת קרקעי לגפ"מ?

ב13 אלף אין הרבה אופציות שעונות לתקציב, יפניות אני בטוח שלא תאהב כי הם לא הכי נוחות שיש, ועוד אחרי הרבה שנים על הכביש הבולמים כבר גמורים ומעטים אלה שמחליפים אותם.

רוב האמריקאיות בתקציב לא יקדמו אותך לשום מקום, האיטלקיות והצרפתיות בתקציב יהיו עוד איכשהו "נפילה רכה" מבחינת הנוחות והדלק.

תנסה אולי פיאט בראבה\מריאה, תמורה מעולה לשקל, אבל חשוב מאוד לבדוק את מערכת הקירור שהיא דבר רגיש ברכבים האלה, וגם את מערכת החשמל שכל הכפתורים עובדים.

יש לך פיג'ו 306 סדאן, היא לא הכי מרווחת בקטגוריה אבל מאוד נוחה, אבל שוב, בעייתי העניין של הגיר האוטומט ברכבים האלה ויש לבדוק בקפדנות רבה. כנ"ל לגבי המגאן.

כל מה שהצעתי כאן הם 1.6 אוטומט, הם רכבים נוחים יחסית, וחלקם אבל קצת מעבר, אבל יש לבדוק בקפדנות את מערכת הקירור מערכת החשמל ואת הגיר האוטומטי, אלו דברים נורא רגישים שעלות תיקונים יכולה להגיע לחצי ממחיר הרכב.

מבחינת כוח אתה תרגיש ירידה ברמה, אבל תרגיש חיסכון בכיס, גם בביטוח.

וחוץ מזה, עם דלק זה הבעיה, אני ממליץ להתפשר על ידני, וככה לחסוך עוד בדלק, ובכאב ראש מיותר.

פורסם
:shock:מה הקשר בין תת קרקעי לגפ"מ?

לפי מה שזכור לי אסור להיכנס לחניון תת קרקעי כשיש לך גפ"מ.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אין לי בעיה עמ גיר רגיל, אבל על מרווח אני לא יכול לוותר. אסור לרכב עם גמ"פ להכנס לחניון תת קרקעי

פורסם

אז תחפש כל אחד מהרכבים שהצעתי בגיר רגיל, הגירים האוטומטיים שלהם לא נחשבים "להיט" בלשון המעטה.

רק תקפיד על מערכת קירור וחשמל שזה דברים רגישים, ואל תתפשר על בדיקה.

פורסם

מה דעתכם על רובר? ראיתי שיש מבחר גדול ולא יקר

פורסם

אני אישית אין לי ניסיון עם המותג, חברי פורום שיש להם רובר נורא ממליצים.

לחבר שלי היה כזה, הוא אמר שהרכב נורא אמין ונותן תמורה מעולה לכסף מבחינת האיבזור ושנת הייצור, אך במקרה תקלה הוא אמר שהעסק מתייקר, כמו שאמרתי, קח לבדיקה ותריץ חיפוש על רובר ועל הדגם הספציפי שאתה מחפש.

• תוכן חדש...