Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב או רמקולים 6*9 אחוריים לבאס?

zaeyal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני לאחרונה גיבשתי דעה לגבי מערכת גם התייעצתי בפורום

האמתי על הכל אני סגור חוץ מהסאב

לאחרונה יצא לי לשמוע כמה פעמים סאבוופרים במכוניות וזה ממש לא סאונד שאני אוהב..כל האוטו רועד מרגיש כאילו אני במסיבה מטר מהרמקול

אני מחפש באסים יותר עדינים כאלה

השאלה אם רמקולים 6*9 איכותיים יספקו לי את הצרכים שלי?

או שאני פשוט אחפש סאב יותר עדין ופחות כזה שמרעיד את המכוניות

או שחבל על הזמן אני לא אמצא דבר כזה ועדיף לי ללכת על 6*9

אשמח לעזרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקשיב אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית, סביב שולחן החג. קרא את כללי הפורום*** יש לך את הרמקולים האלה : PIONERR 6973 שזה מאוד חזק זול ואיכותי ובלי מגבר זה עובד סבבה אם באס מאוד מאוד עדין ,שלי להתחלה זה יספיק יש גם את זה :PIONEER 6993 שזה יותר חזק ואם מגבר בסיסי זה יהיה מצויין ואם באס עדין מאוד ומדיוק ... ואם אתה רוצה אם סאב יש את הקיקר C12 הוא מאוד עדין ומאוד מדיוק והוא די זול גם את האמת אני חושב שאם אתה לא רוצה באס גבוה ולא משנה לך כל כך לך על הרמקולים האלה ואם אתה רוצה לפחות באס נורמלי לך על הקיקר.

HU : Pioneer 1250MP COMP : JBL GTO6508C

REAR : Pioneer TSA-6973E AMP : Boss C.X.600

SUB : JBL GT5-1204BR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבין בדיוק למה אתה מתכוון ואני בדעה זהה לשלך.

אתה יכול לקנות סאב בגודל קטן (וככל הנראה קטן יותר ממה ששמעת ברכבים) של 8" או 10" בעצמה של 100-200 וואט שרק ישלים את הצליל ולא ירעיד לך את האוטו.

רמקול 6X9 הוא לא פתרון מומלץ בגלל שגם הוא, לא בנוי לרדת לתדרים שהסאב, כן בנוי להם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...