Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לשלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני יודע שהשאלה קצת מפגרת אבל רק לחזק את הביטחון שלי אני שואל.

קיבלתי שלילה לחודשיים הפקדתי את הרישיון ב 10/12/2009 עכשיו השאלה האם חודשיים לפי החוק זה 60 יום שזה היום למעשה או ה 10/2/2010 שזה יום רביעי.

כי במסמך שקיבלתי לא רשום תאריך סיום השלילה אלא רק חודשיים שלילה ולהגיע יום למחרת סיום החודשיים.

תודה לעונים וסליחה על השאלה המוזרה

פורסם

אם שללו לך את הרישיון ל-60 יום אזי אתה יכול לקבלו חזרה רק החל מהיום ה-61.

אם שללו לך לחודשיים, אזי השלילה מסתיימת לאחר חודשיים כלומר, אתה אמור לקבל את הרישיון ב-10/02. ליתר ביטחון חכה עוד יום כדי שלא ישחקו איתך.

כדי שיהיה ברור כמה הם חודשיים אני אלך לדוגמה אחרת:

חודש ינואר מתחיל ב-1 ומסתיים ב-31. כלומר 01 לפברואר הוא כבר יום אחרי החודש.

אם לצורך הדוגמה הפקדת את רשיונך ב-1 לינואר, הרי שהשלילה מסתיימת בסוף חודש ינואר, קרי ב-31. למחרת היום (01/02) תוכל לקבל את רשיונך.

מכאן שאם שללו את רשיונך לחודשיים ורשיונך הופקד ב-10/12/09, הרי שהחודשיים מסתיימים ב-09/02/10 ולכן תוכל לקבל את רשיונך ב-10/02/09.

הדוגמה הזאת היא הנכונה בתיארוך, אבל לא מן הנמנע שכשתבוא לקבל את רשיונך, יסחבו אותך עוד יום, כך שאל תבנה מגדלים.

קח בחשבון שאם רשיונך הועבר לרשות הרישוי, יתכן והם ידרשו ממך אמצעי מתקן בנוסף לשלילה שכבר סיימת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...