Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הדגם של סיאט איביזיה שהכי משתלם לי?

עד 40K לא אכפת לי 3 דלתות.

כעיקרון אני מתלבט ביו 3 מכונית ורוצה לצמצם דגמים.

שבנתיים רק הדגם של הסיאט והפולו אך אני הולך יותר בכיון של סיאט,אלה הדגמים שאני מתבלט

פיאט פונטו ELX.

פולקסווגן פולו את התת דגם בנתיים גם לא יודע.

סיאט איביזה רוצה את האוטו מאוד אבל לא יודע איזה אותו יכנס בתקציב שלי אם אפשר גם ב-35 לצורך ישור קוו.

אבל אפשר גם 40 אבל לא מעבר,אני עובד בקיץ ממש קשה.

את הפרטים על איזה אוטו אני מחפש יש פה:(דרישות מהאוטו)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=257620

לא הצלחתי למצוא הסבר על דגמי סיאט איביזה.

תודה מראש

פורסם

מידע ראשוני ניתן למצוא כאן

מידע דומה, אך עם יותר קישורים רלוונטים ניתן למצוא כאן

מה הכי משתלם? זו פונקציה של הצרכים שלך. ע"פ מה שכתבת כנראה אין סיבה לרדוף אחרי Cupra או FR.

לדעתי signo שקיימת גם בגרסת 5 דלתות יכולה להיות אפשרות מעניינת.

אם אתה מוכן להסתפק ב-3 דלתות אז גם ה-sport(החל מ-2003) יכולה להיות אופציה.

(זה לא באמת רכב ספורט, אלא בעיקר רמת גימור ואבזור).

אזהרה: רכבים אלה אהובים על צעירים, לכן יש לבדוק את האקסמפלר ב-7 עיניים(מכאני + שלדה).

בהצלחה !

פורסם

SPORT 3 דל' לא מצאתי,לאומת זאת signo 3 דל' 1.6 מצאתי

המחיר נא ביו 26-33 רכב זה עדיף על פיאט פונטו ספייס ELX?

עריכה:

הקישור

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98_%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94

אינו עובד,אך תודה על הלינק שנתתה שכן עובד נתן לי מידע ראשוני,למרות שנראה לי שהלך על הפיאט פונטו

האם מנוע 1.3 לא יגביל אותי בשום דבר?

פורסם
מה הדגם של סיאט איביזיה שהכי משתלם לי?

עד 40K לא אכפת לי 3 דלתות.

כעיקרון אני מתלבט ביו 3 מכונית ורוצה לצמצם דגמים.

שבנתיים רק הדגם של הסיאט והפולו אך אני הולך יותר בכיון של סיאט,אלה הדגמים שאני מתבלט

פיאט פונטו ELX.

פולקסווגן פולו את התת דגם בנתיים גם לא יודע.

סיאט איביזה רוצה את האוטו מאוד אבל לא יודע איזה אותו יכנס בתקציב שלי אם אפשר גם ב-35 לצורך ישור קוו.

אבל אפשר גם 40 אבל לא מעבר,אני עובד בקיץ ממש קשה.

את הפרטים על איזה אוטו אני מחפש יש פה:(דרישות מהאוטו)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=257620

לא הצלחתי למצוא הסבר על דגמי סיאט איביזה.

תודה מראש

תשמע, מה שאתה מבקש ממני לפרט לך בהודעה ייקח לי יומיים לרשום.

על קצה המזלג, אפשרי למצוא איביזה 1.6 3 דלתות ידנית במצב מצויין בתקציב שלך, לגבי מחירון אתה צריך לבדוק לבד.

הפונטו נחותה משמעותית מהאיביזה והפולו, החל מאיבזור ועד ביצועים.

אני הייתי הולך על איביזה 1.6 מאובזרת או פולו 16V.

בתקציב שלך אולי אפשר למצוא HGT.

בגלל זה היא גם עולה הרבה פחות.

האחזקה של האיביזה\פולו סבירה, החלקים יקרים בערך ב 10% מהפונטו כל עוד מדובר בחלקים סטאנדרטים.

בעיות נפוצות בפולו: בית מצערת, סאן רוף תקוע, וצבע שרוף.

בעיות נפוצות באיביזה: מסך מחשב דרך (בדגמים המאובזרים) יקר להחלפה אבל אמין בד"כ, ידיות פנימיות של הדלתות רגישות מאוד ונשברות בשימוש אגרסיבי, אם היא צבע צהוב אז הוא מאוד רגיש לשמש.

פונטו: פנסי חזית מצהיבים (גרושים לתיקון) הגה חשמלי לא אמין במיוחד, מנוע מתחמם וריפודים זבל.hgt- וריאטור עושה בעיות, עלות בממוצע 1500 ש"ח, צמיגים קצת יותר יקרים.

פורסם

אוקי תודה לכולם,אז ללכת על סיאט איביזה סיגנו או סיאט איביזה סאטלה? כמובן ש1.6

פשוט מפתיע אותי שמוכרים את הסיגנו בכל כך זול 25 אלף והמחירון כמי שאמר לי חבר טוב זה 35.

עזרה בבקשה?

פורסם

אני עדיין חשוב שפונטו שנת 2004 יחסית חדשה, קילומטראז' נמוך ואולי אפילו יד ראשונה, שאת זה קשה לי להאמין שתשיג באיביזה בתקציב הזה עדיפה, אין ספק שמבחינת נהיגה הייתי מעדיף את האיביזה ועדיין לפעמים צריך ללכת עם הראש

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

המנוע לא יספק אותי 1.3 80 כוחות סוס אני מעדיף משו יותר חזק.

אז מה לעשות?כל סיאט איביזה שאני רואה יש לה 166 אלף ק''מ לפחות

האם שווה לקנות כזה ק''מ?

פורסם

לפני כשנה הייתה לי את הדילמה הזאת ובדקתי אין ספור דגמים, ובאמת שלא התפשרתי על כלום.

חשבתי מה הרכב הכי משתלם,איכותי,ומהנה שאני אוכל להוציא ב40K.

לבסוף קניתי סיאט איביזה דגם ספורט, מנוע 1400, 100 כוח סוס, צהובה, שמורה, יפיפיה!

ועד היום אני מאושר מהקנייה המוצלחת הזאת!. רכב צעיר,מהנה,פלצני קצת,חסכוני בדלק,נכנסתי למוסך אך ורק לבדיקות שגרתיות,אומרים שלאיביזות יש בעיות חשמל ובאמת זה שטויות במיץ. אולי בדגמים אחרים אני ממש לא יודע, אבל אני יכול להגיד שאם אתה קונה איביזה תבדוק אותה מכל הכיוונים כי יש הרבה חרא בחוץ, וכמובן רק את הדגם ספורט, כי את הטורבו בתקציב שלך אתה לא יכול להרשות לעצמך והדגמים היותר פשוטים כמו שסטלה והסיגנו פשוט חבל לקנות כי זאת באמת משנה הכול הרמת גימור והאבזור של הספורט,הצמיגים,הג'אנטים,בפנים הכול נראה כמו באוודי A3.הרבה יותר נעים לפי דעתי. וגם אל תרד משנת 2003 כלומר רק הצורה החדשה. אגב המחירון של הספורט היום הוא בדיוק 40K ונכון זאת לא באמת מכונית ספורט אבל היא מהירה ובוא נגיד שאתה לא הולך לעשות תחרויות עם אף אחד, אבל אני מבטיח שלך שתחלוף בשכונה בחורות בכלל לא יהיו אדישות אליך.

אחלה מכונית!, אתה תהנה מכל שניה שתיהיה הבעלים שלה האחזקה לא כזאת יקרה כמו שהשמועות אומרות וגם במקרים שכן, היא תפצה אותך על זה בחשבונית דלק. אה ודבר אחרון, זה כמו פולו רק יפה יותר וזולה יותר אה והיא סוגרת 195 קמש.

בהצלחה

פורסם

תסתכל ביד 2, 2003 לא רלוונטית, אין אקזמפלרים למכירה

ולא אני לא חושב שצריך להתפשר על 166K קילומטר, זה יותר מידי, שים את היצר בצד ותתאזר בסבלנות

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
אוקי תודה לכולם,אז ללכת על סיאט איביזה סיגנו או סיאט איביזה סאטלה? כמובן ש1.6

פשוט מפתיע אותי שמוכרים את הסיגנו בכל כך זול 25 אלף והמחירון כמי שאמר לי חבר טוב זה 35.

עזרה בבקשה?

לא הכי ברור לי על איזה דגם בדיוק ומאיזה שנתון דיבר חבר שלך, שנמכר בכמעט 70% ממחיר המחירון. לאחרונה, לאחר שהשקעתי לא מעט זמן על סקר שוק בדקתי 2 רכבים שעונים על הדרישות, צר לי לאכזב אותך. אבל למרות מצב המשק בכלל, ומצב שוק הרכב בפרט, ולמרות שלסיאט אין שוק חזק, ובהתחשב בעובדה שהרכב לא מצטיין בשום תחום לעומת מתחריו, עדיין הוא לא מוצע ב-30% הנחה כמחיר התחלתי. אולם ללא שום קשר להנחה, אך במיוחד לאור הנחה משמעותית, יש לבדוק את הרכב היטב - כלומר לגשת עם ממצאי מכון בדיקה לאנשי מקצוע ולבקש חוות דעת(בהתאם לצורך כמובן). מניסיון.

אז ככה לחפש עד שאני ימצא משו טוב?

פה לחפש נכון?את דגם הספורט

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?A...fromHand=&Hand=

וככה לחפש בתתי דגם של סיאט איביזה?(בחיפוש מתקדם)

Sport 1.6

סיגנו 1.6 5,3 דל'

סאטלה 1.6 5,3 דל'

ככה לחפש כל יום נכון?

זה תלוי עד כמה אתה לחוץ בזמן. כי תהיה מוכן שתהליך החיפוש אחר הרכב הנכסף יקח מספר חודשים טובים. אם אתה וכל המשפחה שלך לא יכולים להגיע לעבודה כי אין לך רכב, אז כנראה יש מקום להתפשר. אבל אם העניין לא בוער, אז קח את הזמן. מי כמוני יודע שזה תהליך ארוך ומתיש :-(

פורסם

לא לחוץ יש לי עוד חודש טסט,ואני פשוט לפני זמן של בגרויות ורוצה להיות סגור על רכב

פשוט שאלתי אם את 3 הרכבים האלה לחפש.

ודיברתי על סיאט איביזה סגאנו

פורסם

אתה סתם לחוץ על כלום, עוד אין לך רשיון ביד ואתה רוצה להיות סגור על רכב, ואין צורך בכך, לא קונים בגדים לתינוק שטרם נולד.

אתה שובר את הראש על כלום, אמרתי לך, תחפש אם אתה כל כך לחוץ על האיביזה 2 אופציות:

1. סיאט איביזה 2002 לא משנה סיגנו או סטלה רק שתהיה ידנית ו1600 אם צריך להתפשר אז 1400 עד יד 2 (01 ברשיון) ועד 115K קילומטר יחשב רכב במצב טוב.

2. איביזה 2003 1400 100 כ"ס, אין כרגע בשוק ולכן לא רלוונטי.

*לא צריך לעשות ביד 2 חיפוש מתקדם, הראשונה שתצוץ סיגנו או סטלה 3 או 5 דלתות ותהיה במצב טוב, לך עליה.

* לטעמי פונטו שנת 2004 תהיה נכונה יותר כלכלית ,אין הבדל מטורף בינהן ואתה תקבל רכב חדש יותר נקודה.

עכשיו לך תעשה את הטסט והסר דאגה מליבך,

נ.ב- אני יודע שקשה לך אכשיו לקלוט את זה אבל תגדל סבלנות ותעשהכל דבר בעיתו, זו העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אוקי,שוב תודה רבה.

אני רוצה אך ורק סיאט כי יש יותר מידי רכבים בתקציב הזה והחלטתי ללכת אליו,שאר התקדמים בתקציב הזה כגון פולו,פיאט לא אוהב אותם,אם פולו איו לי בעיה אך יש יותר מידי תת דגם,וכדי לא להסתבך יותר מידי החלטתי ללכת על האיביזה,שפעם נסעתי בה (לא אני נהגתי)ולאומת מכונית אחרות הרגשתי נוחות מריבית וזה סופר גם מצד הנהגים,שוב תודה לכולם.

פורסם
אתה סתם לחוץ על כלום, עוד אין לך רשיון ביד ואתה רוצה להיות סגור על רכב, ואין צורך בכך, לא קונים בגדים לתינוק שטרם נולד.

אתה שובר את הראש על כלום, אמרתי לך, תחפש אם אתה כל כך לחוץ על האיביזה 2 אופציות:

1. סיאט איביזה 2002 לא משנה סיגנו או סטלה רק שתהיה ידנית ו1600 אם צריך להתפשר אז 1400 עד יד 2 (01 ברשיון) ועד 115K קילומטר יחשב רכב במצב טוב.

2. איביזה 2003 1400 100 כ"ס, אין כרגע בשוק ולכן לא רלוונטי.

*לא צריך לעשות ביד 2 חיפוש מתקדם, הראשונה שתצוץ סיגנו או סטלה 3 או 5 דלתות ותהיה במצב טוב, לך עליה.

* לטעמי פונטו שנת 2004 תהיה נכונה יותר כלכלית ,אין הבדל מטורף בינהן ואתה תקבל רכב חדש יותר נקודה.

עכשיו לך תעשה את הטסט והסר דאגה מליבך,

נ.ב- אני יודע שקשה לך אכשיו לקלוט את זה אבל תגדל סבלנות ותעשהכל דבר בעיתו, זו העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך

בן

בן, האיביזה הכחולה שהייתה לך אפשר לקבל יותר פרטים עליה שנה, רמת גימור, מנוע, ותיבת הילוכים? תודה.

יניב

• תוכן חדש...