Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח ,

הבעיה התחילה לפני יומיים בערך , הרכב לא סוחב אני מתחיל לנסוע לוחץ גז שומעים את הרעש של המנוע אבל הרכב מגיב לאט ,

זה מרגיש שאני נוסע על 3 בוכנות .

החלפתי חוטי הצתה חדשים - לא עוזר .

פלאגים החלפתי לפני חודשיים .

יש לי 2 חשדות עיקרים:

- יכול להיות שהקלאץ מחליק?

- יכול להיות שהפלאגים מלאים שמן או גומרים?

יש דרך לבדוק אם הקלאץ וההפלאגים תקינים?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

עידכון:

עשייתי בדיקה לקלאץ , שמתי את הרכב בהילוך שני הרמתי לאט לאט את הקאלץ והרכב לא התכבה , ככה עשייתי בהילוך ראשון גם ואותו דבר , זה אומר שהלך הקלאץ ?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

אל תשכח להחליף גם את כבל המצמד לאחד מקורי.

עלות העבודה היא 0 אם אתה מחליף כבר את המצמד - וזה גם מאוד לא נעים להתקע בלי קלאצ' באמצע שומקום.

פורסם

הכבל בא ביחד אם הקלאץ החדש? או שצריך לקנות אותו בנפרד , אם בנפרד יש לי מושג בערך כמה העלות של הכבל המצמד ?

פשוט יש לי הוצאה מעל ל2000 שקל תיקון כי אני גם מחליף את התושבות ומתקן נזילה של שמן ..

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם
אל תשכח להחליף גם את כבל המצמד לאחד מקורי.

עלות העבודה היא 0 אם אתה מחליף כבר את המצמד - וזה גם מאוד לא נעים להתקע בלי קלאצ' באמצע שומקום.

אתה נהנה לזרוק סתם כסף?

החלפת כבל היא עניין של 15 דקות בלחץ. אולי תייעץ לו גם להחליף ציריות על הדרך? לא נעים להיתקע בלי ציריה באמצע שומקום.

:roll:

פורסם

שמע, בתור אחד שנפל כבר פעמיים עם הסיפור הזה של כבל קלאץ' קרוע - אני ממליץ לכל אחד בחום להחליף.

לשמחתי זה קרה לי פעמיים במקום נוח - פעם אחת ליד מוסכים ופעם אחרת בשכונת מגורים.

פורסם

הלכתי היום למוסך ,הוא רוצה 1100 ש"ח החלפת קלא'ץ + שמן גיר שהוא מחליף , זה לא יקר תגידו?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

אמרת שקלאץ' עולה 600 (את ההנחה שהמוסך מקבל הוא לא נותן לך. זה עובד כך בכל התחומים וזה די בסדר), אתה לא מצפה ממנו לחכות שבוע עד שהקלאץ' יגיע מהאתר שהבאת.

שמן גיר עולה עוד בערך 100 שקל.

אם המחיר כולל מע"מ - אז הלכו עוד 150 שקל.

300-400 שקל נשארים למוסך (על העבודה, על החלק עוד בערך 100), שמתוכם הוא צריך לשלם לעובד (או לקנות עגבניות לאשתו), לשלם חשמל, מים, ארנונה, מיסים שונים, מנהל חשבונות, פקידה, כסא לפקידה, עט לפקידה, ותשלום עבור הכרטיס ושעון הנוכחות של הפקידה.

אחרי כל זה - מה נשאר לו בכיס? אתה היית מוכן לעבוד בשביל זה?

פורסם
לי הלך מנוע כבר פעמיים. שאמליץ לכולם להחליף?

אתה משווה מנוע לכבל של 200 ש"ח שיכול למנוע תקיעה בצד הדרך? (וזה יכול להיות כל סוג של דרך)

פורסם

תן למוסך לבדוק את הכבל,ומקסימום תחליף .

אני בדיעה של דודו(ד"ר סובארו)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אם המוסך לא בודק את הכבל ומודיע לבעל הרכב על אי תקינותו (אם רלוונטי) - יש להחליף את המוסך - לא את הכבל.

אם הכבל תקין - אין שום סיבה להחליפו, בלי קשר לעלות. זה לא מיסב לחץ למשל, שעולה פחות מרבע, אבל החלפתו דורשת הורדת גיר. כולה כבל קלאץ', אין כאן תועלת נוספת בהחלפתו.

• תוכן חדש...