Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

215 קמ"ש - שיא חדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אפשר לדעת מה " השיא" כרגע?

היה לפני מספר חודשים נהג B4 (אם אני לא טועה) שנתפס על 217 קמ"ש.

כמו כן, בזמנו, הייתה כתבה על אופנוען שצולם נוסע במהירות של 239 קמ"ש עם ילד קטן מאחור. מה שכן, לא נראה לי שמצאו אותו עד היום.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו כן, בזמנו, הייתה כתבה על אופנוען שצולם נוסע במהירות של 239 קמ"ש עם ילד קטן מאחור. מה שכן, לא נראה לי שמצאו אותו עד היום.

גם לא ימצאו.

ראיתי שאופנוענים משתמשים ברעיון גאוני, מספרי רישוי תיקניים לגמרי שעשוים מפלסטיק גמיש.

בזמן נסיעה האוויר דוחף אחורה את המספר ואי אפשר לקרוא אותו, כשהאופנוע עוצר המספר מתיישר חזרה לשביעות רצונו המלאה של השוטר הבודק... :-P

פורסם

אם אני לא טועה- לפני כמה שנים נתפס נהג איבו 8 על 220 וכמה עם מומחה מיפן לידו.

טענתו- הייתי חייב להגיע למהירות הנ"ל כדי שהמומחה מיפן יתכנת לי את הרכב כמו שצריך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
טכנית אפשר לקחת סיוויק ל-215 קמ"ש ?

רק אם מדביקים עליה מדבקות NO FEAR ו -NOS

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
טכנית בנפילה חופשית אפשר הרבה יותר.

טכנית.

מה גם שפה התירוץ "אבל אני עם 2 אנשים באוטו וטנק מלא" בא לידי פלוס ולא מינוס ;)

יש איזה חוק בפיסיקה שאומר שאתה טועה, אבל מה לנו ולפיסיקה.

מהירות הנפילה של כלל העצמים הינה זהה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אם אני לא טועה- לפני כמה שנים נתפס נהג איבו 8 על 220 וכמה עם מומחה מיפן לידו.

טענתו- הייתי חייב להגיע למהירות הנ"ל כדי שהמומחה מיפן יתכנת לי את הרכב כמו שצריך.

עידן

דווקא אני זוכר מקרה שגם כן אירע לפני מספר שנים והתפרסם בעיתון ידיעות אחרונות, במהלכו נתפס נהג באאודי TT באיזור מחלף פולג על כביש החוף, כשהוא נוסע במהירות של מעל ל-200 קמ"ש.

כאשר השוטר אמר לו מדוע נעצר, ענה לו הנהג שזה לא הגיוני שנסע במהירות הזאת, מכיון שהוא עדיין לא הספיק להעביר להילוך השישי :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יש איזה חוק בפיסיקה שאומר שאתה טועה, אבל מה לנו ולפיסיקה.

מהירות הנפילה של כלל העצמים הינה זהה.

זה בתנאי כמובן שמזניחים את התנגדות האוויר. :idea:

לא מהירות הנפילה כי אם תאוצת הנפילה.

תאוצת הכובד (G) היא תוצר של כוח שמפעיל כדור הארץ (כוח המשיכה) מכיוון שהכדור ענק ההבדל במשיכה שלו לגבי ג'מבו מול אום 10 זניחים ולכן מתייחסים לכל העצמים באופן זהה, כמובן בתנאי שטח הפנים זהה.

במקרה של הונדה סיוויק (או כל רכב אחר ) התנגדות האוויר נשארת זהה כי האדם הנוסף מוכנס בתוך הרכב .

(אולי יהיה הבדל זניח בגלל שהמרווח בין הרכב לכביש יקטן מהמשקל ).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
דווקא אני זוכר מקרה שגם כן אירע לפני מספר שנים והתפרסם בעיתון ידיעות אחרונות, במהלכו נתפס נהג באאודי TT באיזור מחלף פולג על כביש החוף, כשהוא נוסע במהירות של מעל ל-200 קמ"ש.

כאשר השוטר אמר לו מדוע נעצר, ענה לו הנהג שזה לא הגיוני שנסע במהירות הזאת, מכיון שהוא עדיין לא הספיק להעביר להילוך השישי :lol:

נתפס על 222 קמ''ש.

אחד המספרים היפים...

איך הגעתם שזאת הונדה סיויק?

אתם מכירים את הדסק של החדשות לדעתי זאת היתה אקורד, בגלי צה''ל נאמר יונדאי.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...