Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מחפש משדר fm הכי איכותי שיש שיתן לי כמה שיותר סאונד טוב וכמה שפחות רעשים מעצבנים

רצוי מאוד שיהיה אפשרות לכרטיס זיכרון.

לבנתיים מצאתי את זה

http://cgi.ebay.com/Wireless-Car-MP3-PLayer-FM-Transmitter-USB-SD-Card-Slot_W0QQitemZ250358380839QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item250358380839&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50

מישהו התנסה איתו? מומלץ?

תודה מראש!

פורסם

אני מניח שהעלת את השאלה הזאת כי יש לך רדיו ישן ואתה מעוניין לעבוד עם אייפוד או נגן MP3 אחר?

א. מעולם לא נתקלתי או שמעתי המלצה למשדר FM איכותי, מסופקני אם קיים דבר כזה בכלל.

ב. רוב הרדיו-דיסקים של היום כוללים בתוכם כניסת AUX או כניסת USB או כניסה לכרטיסי זכרון, איכות עדיפה משמעותית על פני משדר FM.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כפי שכתב איתמר, האיכות סבירה עדיף מכשיר תומך USB

אני קניתי מוצר דומה מאוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=151152

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

איתמר אתה כמעט צודק

אבל יש לי מערכת מובנית של סוזקי ג'ימני (לבת זוגתי) שלא קוראת mp3

ולהתחיל להתעסק עם המערכת המובנית לא באה בחשבון.

וחוץ להחליף לרדיו דיסק אחר אוו לקנות מגבר וכו?

איזה פיתרנות חוץ ממשדר fm עומדים לרשותי?

סולל הדרך:

הקישור למוצר שקנית לא עובד.

נ.ב

אין אפשרות לחבר נגן mp3 לרמקולים של הרכב בלי לגעת אוו לשנות את הפלסטיקה?

(אצל מתקין מקצועי אוו משהו)

ממש תודה רבה:lol:

פורסם

הקישור לא עובד כי המכירה נסתיימה מזמן

כפי שכתבתי לך מדובר במוצר דומה,

אתה מוזמן ליצור קשר ולבוא ולשמוע את המוצר באוזניים שלך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כמובן שזה יהיה מוצר דומה

אבל השאלה שלי עם יש חברות מומלצות שניחשבות ליותר איכותיות וכו

תודה על העצה לבוא אבל לבנתיים איו צרוך:-)

תודה.:lol:

• תוכן חדש...