Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רדיו דיסק deh-p860mp פיוניר-פרימייר,

לאחרונה מתי שאני לוחץ על eject הפאנל מסתובב אבל לא עד הסוף והדיסק לא נשלף החוצה.

האם מישהו מכיר את התקלה ויכול לתת לי מענה?

פורסם

צריך לתקן את המכשיר באופן מקצועי, אצל מעבדה ראויה.

לצורך שליפה חד פעמית של הדיסק, אתה יכול לנסות ומאוד בעדינות, לנסות לעזור לפנל להפתח.

אם לא עוזר, אולי לחיצה על לחצן RESET , ככל שיש כזה במכשיר שלך, תעזור, אם כי בספק רב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא נראה לי ששווה לתקן במעבדה...

הפלט-כבל לא קרוע,לדעתי זו בעייה של הגלגל שמניע את הפאנל אבל אני לא בטוח ולא יודע מה לעשות עם זה.

אין פה מישהו שנתקל בבעייה כזו???

פורסם

שמע,גם עם כן אז מה?!

הוא יבוא לסדר לך אותו?:?

אני חושב שצריך לשלוח למעבדה, תיקון הוא לא יקר 100-200 ש"ח.

תעשה את השיקול שלך לבד.

בהצלחה.

פורסם

התכוונתי שלא שווה לשלוח לתיקון דבר כזה ואולי עדיף לקנות חדש או לתקן לבד לפי הסבר או משהו כזה.בשביל זה אני כותב פה,אני לא כותב פה כדי שאתה תגיד לי לשלוח אותו לתיקון...

פורסם

מי שלא מתעסק עם תיקון פריטי אלקטרוניקה ביום יום - לא יוכל לתקן תקלה כזאת.

דבר ראשון : התקלה עדיין לא אובחנה, אולי FLAT אולי גלגל שיניים תקוע, אולי המנוע שבק חיים? אולי..

שלח אותו למקום שמתעסק עם הדברים האלה, בשביל זה הוא קיים - תן להם גם להיתפרנס בכבוד, ולתקן לך את המכשיר באופן מקצועי.

• תוכן חדש...