-
הודעות
1,860 -
כאן מאז:
ספרו לנו עליכם
-
מיקום
משדרג...
-
איזה רכב יש לך?
גדול
-
תחביבים
לשדרג
-
מקצוע
שידרוגפייל
צפיות אחרונות בפרופיל
3,796 צפו בפרופיל
הנקודות של roeiav
נהג שודים מדופלם (7/14)
31
מוניטין
-
כבלי RCA עבודת יד ע"י האחד והיחיד רועי שלמה. כבל ברמה הגבוהה ביותר. מיוצר בהזמנה אישית. לצערי פרויקט שבוטל ולכן אני מוכר אותם. לא התקנו מעולם!!!! כל כבל בודד להפרדת רעשים מקסימלית. כולל תעודת מקוריות. למי שמבין יודע על מה מדובר- הכבלים ברמה הגבוה ביותר.... בתחום ה היי אנד. נקנה במחיר של למעלה מ 400 ש"ח לזוג כבלים. אני מוכר אותם בחצי מחיר!!!!! כן כן בחצי מחיר..... יש לי 4 זוגות כבלים שכל כבל באורך 3 מטרים. (למען הסר ספק- יש לי 8 כבלים סה"כ, שזה אומר 4 זוגות רמקולים סה"כ) פרטים בפרטי או בנייד-0508892684. אזור תל אביב\הרצליה\רמת השרון.
-
-
האם אתה מדבר על רעש "לבן" כזה? רעש סטטי מאיפה הוא נשמע לך? מהטוויטר או מהוופר? כאשר אתה נותן "גז" הרעש מתחזק\משתנה?
-
תודה רבה. אנסה היום\מחר
-
זו מצלמה של "פרוף" אין ספק שהיא לוקחת הרבה אנרגיה. אתן דוגמא נוספת: לפני מספר ימים, שכחתי את האורות המהבהבים דולקים למשך כ 6 שעות. שהגעתי לרכב, ניסיתי להניע ולא הניע לי. הייתי חייב בוסטר. חשוב לי להדגיש. האלטרנטור עבר בדיקה והוא נמצא תקין לחלוטין. השאלה האם לצורך העניין אלטרנטור שבנוי למצבר של 100 אמפר, יכול להטעין מצבר של 150 אמפר? או שזה יכול לגרום לנזק לאלטרנטור\מצבר?
-
שלום לכולם, יש ל פיגו בוקסר. ויש לי "בעיה "עם החשמל ברכב. יש לי כמה צרכני חשמל גדולים: מחובר אצלי מצלמה שמצלמת 24\7. יש לי מערכת סאונד שזוללת חשמל. מחובר אצלי עכשיו מצבר 90אמפר( הבנתי שצריך להיות 100 אמפר) נגיד אם הרכב עומד 3 ימים ללא התנעה, הוא חייב כבלים\בוסטר כדי להניע. ששומעים מוזיקה בקטעים עם באס, האורות מהבהבים. כל 3 חודשים נשרפת לי נורה ברכב. השאלה שלי האם כדי\אפשרי, להגדיל את האמפר במצבר נגיד ל 120-150(יש מקום פיזית) והאם כדי להחליף למצבר פריקה עמוקה? ראיתי המון סוגים של מצברים, אז גם אשמח להכוונה איזה חברה\סוג הכי יתאים לי? יש את המצברים של אופטימה, שאני שומע עליהם רק ביקורות טובות, אבל "הבעיה" שהכי גדול שהם הוא 75 אמפר. האם המצבר הזה יעשה את העבודה? בקשר לאלנטרנטור- הוא מקורי של הרכב, הוא עבר בדיקה אצל חשמלאי רכב והוא תקין לחלוטין. לגבי שלושת הגדולים- אין אפשרות לעשות אצלי ברכב מבחינה טכנית. אשמח לתגובות מאנשי מקצוע\ניסיון. תודה.
-
טוויטר סקאן ספיק גולד רינג רדיאטור, גנסיס ST60, פוד אלומניום לטוויטר
roeiav פרסם הודעה בנושא של roeiav בתוך מכירה - אודיו
אפ -
טוויטר סקאן ספיק גולד רינג רדיאטור, גנסיס ST60, פוד אלומניום לטוויטר
roeiav פרסם הודעה בנושא של roeiav בתוך מכירה - אודיו
המגבר רלוונטי. מחיר טוב. -
טוויטר סקאן ספיק גולד רינג רדיאטור, גנסיס ST60, פוד אלומניום לטוויטר
roeiav פרסם הודעה בנושא של roeiav בתוך מכירה - אודיו
הטוויטרים נמכרו. השאר רלוונטי -
עם איזה חומר לחטא פאנלים לפני הדבקת בידוד ברכב?
roeiav פרסם הודעה בנושא של Gavrik בתוך פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
דיון מעניין מאוד שמח שפתחנו אותו. עזרתם לי מאוד. ובטוח לעוד המון אנשים. -
עם איזה חומר לחטא פאנלים לפני הדבקת בידוד ברכב?
roeiav פרסם הודעה בנושא של Gavrik בתוך פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מצטרף לשאלה, למשל טרמפנטין שהוא גם יכול להסיר שומנים אבל הריח שנשאר ברכב אחר כך הוא ממש מסוכן. אולי יש חומר אחר? או חומר פחות "חזק" בריח... במכסה מנוע, אני מבין שצריך להסיר שומנים מן הסתם. אבל אולי בדלתות יספיק אפילו חומר לניקוי חלונות? הוא דוחה אבק אך לא מסיר שומנים. (סתם חשבתי על זה תוך כדי כתיבה.) אשמח לדעת האם יש חומר עם פחות ריח, ויעיל כמובן. תודה -
אז ככה: פרוייקט שבוטל לכן אני מוכר, מי שמכיר יודע שמדובר ברכיבים היי אנד ברמה הגבוהה ביותר. 1. טוויטר רינג רדיאטור גולד(הסדרה הגבוהה לרכב של חברת סקאן ספיק) הטוויטר חדש חדש, לא נפתח מעולם. 2. מגבר גנסיס ST60 החברה האגדית מאנגליה. מי שמכיר את המגברים האלה, יודע שזה מגבר ברמה הכי גבוהה שיש. הוא מגבר שמתאים להגברה של טוויטרים או מיד איכותי. המגבר במצב מעולה!!! 3. פודים אלומניום, המותאמים לטוויטר הזה,לא ה"זבל" שמוכרים בעליאקספרס .(חדשים, לא הותקנו מעולם) למי שרוצה לשדרג את הטוויטר שלו ללא בניה של הקורות או המשולשים ללא הוצאות מיותרות. לסיכום: אני מוכר סט של טוויטרים, מגבר מיועד לטוויטר ופוד לטוויטר הכל ברמה גבוהה ביותר. אז זו עסקה מעולה למי שרוצה לשדרג את הטוויטר שלו מכל הבחינות. נכון לעכשיו כל המוצרים ימכרו יחד. לא רוצה לפצל את העסקה. פרטים נוספים בפרטי או בפון-0508892684. לא נמצא הרבה בפורום,לכן יתכן ויקח לי זמן להגיב פה. מצרף תמונות של הציוד. בקשה רק מי שרציני שישלח הודעה, מי שמכיר את הציוד יודע על מה מדובר.
- 3 תגובות
-
- 1
-
-
חשוב היה לי לעדכן, אחרי ההוספה של צמר הסלעים היה שינוי מאוד מאוד משמעותי!! אפילו יוסי היה קצת מופתע מהתוצאה. תיבה של 25 ליטר הסאב ניגן מאוד "צר" לא ירד נמוך בכלל ניגן מאוד גבוהה ונחנק בנמוכים. לאחר הוספת הצמר.... ממש כמו קסם, הסאב ירד נמוך ונהיה הרבה יותר מוזיקלי. מדובר בסאב של סקאן ספיק רווליטור 9" סאב לא פרייר בכלל. מאוד ממליץ למי שאין מקום לתיבה בגודל הדרוש.
-
- 1 תגובות
-
- 1
-
