Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

לאחרונה נמאס לי מכך שהרכב בפנים מלוכלך ונראה דיי מוזנח,

חשבתי על ניקוי יסודי וחידוש עם דגש על חידוש ,דיפון פנים הרכב.

יש הצעה כלשהי לספריי או ג'ל שמחדש את פנים הרכב?

בנוסף,

חידוש טמבונים (בגירוד עדין אפשר לראות שמתחת ללבן נמצא שחור בריא,אולי סקוטצ' יחדש?)

אשמח לכל עזרה שהיא,

ודבר אחרון,

חיבור הספה האחורית,

אם ישנם בעלי לאונה מאיזור חדרה שיודעים כיצד לקבע את המושב האחורי, אשמח לעזרה...

שוב תודה וכל עצה תתקבל בברכה,

שבת שלום.

פורסם

קודם כל קבל ח"ח עצבני על היוזמה.8)

דבר שני:

המושב האחורי (בסטיישן לפחות) מתקפל על ידי הרמת הצופצפיקים של המשענת גב

וכדי לקפל את המושב שיושבים עליו, אתה צריך להכיס את היד למרכז המושב (בין המושב למשענת ) ואז למשוך שם חבל עבה זה ירים לך את המושב.

כנ"ל לגבי קיבוע המושב עצמו: תמשוך את החבל ותלחץ את המושב למטה ותשחרר את החבר תמשוך חזק כי אם לא הנועל לא יפתח.

בנגע לחידוש תנקה עם מים את הדיפונים וכל הפלסטיקה, (מים=סמרטוט רטוב) בלי סבון או משהו כזה פשוט תתן ללכלוך קצת להתמוסס עם המים ואז תנגב בעדינות

תייבש את המקום הייטב ותשתמש בתרסיס של STP

בשם SUN OF A GUN

תכשיר מצויין.

אל תשתמש בתכשירים לניקוי הכי עדיף דה סמרטוט עם מים, ואח"כ לרסס את הספריי, כי אם לא אז הלכלוך ידבק עוד יותר וזה יהפוך להיות מלוכלך דביק ושמנוני.

בנוגע לריפודים ברכב (דלתות שטיח מושבים וכד') ממליץ מאוד על תרסיס בשם TUFF STUFF

מנקה ,לא הורס צבע ,פשוט מצויין.

ולפני החורף אני מציע לך לעבור על כל המרזבים וניקוזי המים ברכב, ולנקות אותם, ולרסס קצת WD 40 .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה רבה,על העצות...

את החומרים את המכיר מניסיון אישי?

הבעיה היא שהדיפונים והידיות של הדלתות הפכו לבנים ,

מוזר אבל אמיתי...

מה התופעה ומה אפשר לעשות כדי לטפל בה?

פורסם

גם אני משפץ סובארו אבל קופה . כרגע אני אוסף חלקים חדשים כי האוטו אמור לאיכנס בחודש הבא לצבע ופחחות. תמבונים חדשים עולים 150 שח . אני גם משדרג את האוטו שלי מDL לGL

DSCF3651.JPG

DSCF3660.JPG

DSCF3659.JPG

DSCF3715.JPG

פורסם

אני פחות בעניין של שיפוץ,

יותר בעניין של הנעמת השהיה בו תלוי במה זה כרוך בכ"א.

הקטע הוא שאין לי רצון לשלם 150 ש"ח על טמבונים אם אפשר לחדש אותם ככה בלי להחליף.

בנוסף,

היכן ניקית את איזור המנוע ברכב שלך?

פורסם

לגבי הטמבונים שי ספרי מיוחד לחידוש הצבע השחור. את המנוע ניקיתי עם סקוש וסבון לאט לאט ואחרי זה עם אויר ליבוש החלקים וכל שבוע מאז אני מנקה ושומר .

כרגע יש לי 2 סובארו קופה שאחת מהם משמשת לחלקים . קנה ריפודים חדשים ב200 שח סט שטיחים ב80 ותראה איך ההרגשה משתנה

פורסם

מה יתן לך לנקות את המנוע עם ספריי וסבון??

הלכלוך שנתפס מבחוץ רק סותם נזילות למינהן, אל תגע במנוע ואל תנקה שום דבר,

מקסימום שהרכב על הליפט תבקש מהמוסכניק שינגב עם סמרטוט את התחתית מהשמן שיש שם

וגם זה רק לפני טסט וזהו.

פרטים בה"פ .

פורסם

למה לא לנקות? תאמין לי אין כמו לפתוח מכסה מנוע ולראות שהכל נקי ומסודר. למה שהיו נזילות? אני נהנה כל פעם מחדש לראות את המנוע של הסובארו שלי ,אבל זה אני

ככה כל המנועים של המכוניות שלי .אין כמו לפתוח מכסה ולבדוק שמן ולצאת נקי בידים

DSCF3472.JPG

DSCF3473.JPG

DSCF3694.JPG

DSCF3753.JPG

DSCF3754.JPG

DSCF4011.JPG

פורסם

שאלה לי אלייך והאמת היא די דחופה,

עשו לי תיקון של החלודה לפני מס' שנים מסביב לחלון הקדמי משהו מקצועי, הכוונה פירוק שמשה, חיתוך החלודה ריתוך מחדש צביעה כמו שצריך, אבל וזה אבל ענק שוב יש חלודה,

וגם עכשיו יש מיתחת למכסה מנוע שם לב שיש כזה מגש כזה כשאתה פותח את המכסה מנוע זה בידיוק בדופן של קיר האש ,

עכשיו אין לי מושג למה מים זורמים לדם, הניקוזים פתוחים. ואני אובד עצות שמתי ממיר חלודה וצבעתי בצבע נגד חלודה אבל עדיין המים נכנסים מתחת למכסה מנוע כשאני שוטף , ואני לא רוצה לדמיין את הסיוט שיהיה בחורף , כל חורף אני אוכל סרטים על המים המחורבנים האלו. סליחה על ההתבטאות אבל זה ממש מתסכל!!!

האם זה משהו בתיקון שעשו? או שזה באמת ניקוזים סתומים , אבל אם אני שופך מים אז הם יורדים לניקוזים, אבל גם נשפכים למעלה ונופלים מתחת למכסה מנוע, יש לך רעיון לקומבינה??

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...