Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי רכב עבודה טרנספורטר

עכשיו הלך הטורבו

ועלות חדש הוא 13000 במוסך מורשה , מדובר על מקורי , ההיתכןןןןן ?

עכשיו לטענת האחראי שם אין חליפי לדגם הנ"ל כי יש לו חיבור לא רגיל ( או משהו כזה )

איפה אני משיג יותר זול ?

תודה מראש

איתי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

נסה במקומות הבאים:

1. "א.ג. שרותי טורבו ודיזל" שברח' גולומב 26 ת"א, 03-6872128 או 052-2537387 לאבי.

2. "אינג'קשין דיזל" שבשד' הר ציון 108 ת"א-יפו, 03-6817466 או 03-6826675 לנחמד.

3. "דיזל בדק א. צינוביץ" שברח' המלאכה 7 א.ת חדש אור יהודה, 03-5333602 או 050-5379343.

הם גם עוסקים בשיפוץ טורבו וגם מספקים ומוכרים טורבו חדש.

בדוק גם האפשרויות אצל חבר הפורום רון ב"מוסך רון" המתמחה בפולקסווגן שברח' המסגר 31 ת"א, טל' 03-5373204.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• ספונסר פורום
פורסם

כן...כבר שמעתי את המנטרה הזו של רשת מוסכי צ'מפיון,"אי אפשר לשפץ,ואין חליפי"

פנה אל אבי בקישור הראשון שרפי נתן לך,אני סמוך שיש לו מגדש משופץ כזה.

בתור אדם שמזמין לעיתים קרובות מגדשי טורבו חדשים מחו"ל אני יכול להגיד לך,שגם עם תטוס בעצמך,תקנה טורבו בח"ל,תטייל שבוע ותחזור זה עדיין יהיהי יותר זול מהמחיר במוסך מורשה.

אורן

• תוכן חדש...