Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Winter MDC - הילוך שני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אריק, אני מסכים איתך באופן מוחלט !

אני מזמן חשבתי שכדאי להגדיל את כמות הקטגוריות. עוד קטגוריית ביניים במפלצות (לדעתי צריכה להיות לרכבים שאינם לובשים סליקס), קטגוריה נפרדת להנעה אחורית וקטגורייה נפרדת לרכבי 1600 אוטומטיים.

אני בטוח שהעלאת מספר הקטגוריות יכולה להעלות באופן משמעותי את מספר המתחרים.

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה כיף זה לשבת מהצד פעם אחת ולשמוע את כל השאר מקטרים

כשנכנסתי עכשיו לשרשור וראיתי שההודעה האחרונה שלך + זה שראיתי כבר קודם שרוני (וגם אני בעצם) דיבר על הקושי מול הסליקס חשבתי כבר שאתה יושב מהצד ומסתלבט עלינו שאנחנו בכיינים או משהו כזה 8).

אבל אתה גם מסכים.

החלוקה שיש היום זה משהו מינימלי שפה ושם מתקן פינות כי הספורט בחיתולים.

הבעיה שבמסלול הזה ההבדלים הרבה יותר גדולים ועם הזמן המתחרים גם לוקחים את העסק הרבה יותר ברצינות ופתאום התופעות האלה שהיו בודדות (של שיפורים מטורפים ובעיקר של צמיגים) הופכות להיות מאוד נפוצות והפערים גדלים.

מצד שני יגידו במסלולים ובצדק, שאין מספיק מתחרים בשביל לחלק ליותר קטגוריות אבל באיזה שהוא מקום זאת גם הסיבה (אני מכיר יותר מאדם אחד שמתבאס להשתתף במצב הקיים (וזה לא שהוא לא ניסה) בגלל שבחלוקה הנוכחית הוא יכול להיאבק על מרכז טבלה במקרה הטוב).

יש פה מעגל קסמים בעייתי.

אני היום כבר ממש לא יכול להמליץ למישהו להגיע ולהשתתף ולהגיד לו שהאוטו לא משפיע ושאפשר להגיע רחוק גם עם אוטו נחות, דבר שהייתי דוגל בו וטוען לכל מי שרוצה לשמוע :-).

אני אגב הגעתי ביום שישי עם הכי פחות מוטיבציה ומחוייבות שהייתה לי אי-פעם. לא שהיה זלזול אבל לקחתי את זה ממש בקלילות כמו סתם הגעה לכמה מקצי כיף במסלול.

ואם כבר אני מעלה ביקורת אז דבר אחרון שממש מפריע לי:

התוואי לא שונה ממה שאנשים טוחנים בלי סוף באימונים וטרק-דייס.

אז פעם קודמת עשיתם הפוך (ועד כמה שאני יודע אנשים עשו גם את זה באימונים אישיים) ועכשיו עשיתם שילוב של חצי רגיל וחצי הפוך כשבעצם הוכנסה רק פניה אחת טריקית ששונה מהיום יום (וגם אין לי מושג אם מישהו בכל זאת עשה כזה דבר באימון אישי).

לא היו שערים שאילצו יציאה מהקו הרגיל (למשל שער פנימי באמצע עקומה שהקו הנכון הוא בחוץ).

מעבר לעובדה שזה ימצה את עצמו די מהר וישעמם אנשים זה נותן יתרון מאוד גדול למתאמנים ועובר להיות יותר כמו מקצה קארטינג על מסלול ידוע רק בלי כל האלמנט התחרותי שיש בין הקארטים במסלול.

ניר

פורסם
כשנכנסתי עכשיו לשרשור וראיתי שההודעה האחרונה שלך + זה שראיתי כבר קודם שרוני (וגם אני בעצם) דיבר על הקושי מול הסליקס חשבתי כבר שאתה יושב מהצד ומסתלבט עלינו שאנחנו בכיינים או משהו כזה 8).

אבל אתה גם מסכים.

ניר

ברור שאני צוחק עליכם שאתם בכיינים ! זה שאני מסכים איתכם זה משהו אחר ;-)

לצערנו הנחשורינג זה עדיין לא הנורברגרינג, ויש הגבלה על המשחקים שניתן לשחק, להוסיף שערים - נראה לי קצת מבאס שיש כזה מסלול להתחיל להכניס שערים ואלמנטים נוספים.

בכל מקרה יש עוד מקצה אחד. בסופו של דבר המסלול אכן מוגבל וכנראה שהוא לא יהיה מתאים לתחרות בת 6 סבבים, לא לדריפט ולא לג'ימקנה. אבל לתחרות קצרה כמו ה WMDC זה עדיין סבבה. יש יתרונות למי שמתאמן לצערנו הרב והפניה האחת השונה לא תעשה את ההבדל. עדיין רואים שמי שמנצח הוא קודם כל נהג מצויין ולא מתאמן כרוני (חוץ מגל :wink: )

והכי חשוב, ללמוד את הבעיות ולדבר עם הנהלת מסלולים אחרי סיום הליגה. גם ככה לא יהיו שינויים גדולים במקצה האחרון...

פורסם
עדיין רואים שמי שמנצח הוא קודם כל נהג מצויין ולא מתאמן כרוני (חוץ מגל :wink: )

ברור, לרגע לא הורדתי מהיכולת הגבוהה של המנצחים. זה תנאי הכרחי לפני כל התירוצים של צמיגים ואימונים.

וכן, חסר לגל אם הוא לא היה לוקח...אולי בגלל זה הלחץ שהוא היה בו :-).

והכי חשוב, ללמוד את הבעיות ולדבר עם הנהלת מסלולים אחרי סיום הליגה. גם ככה לא יהיו שינויים גדולים במקצה האחרון...

ברור, אני מדבר באופן כללי. לא בקטע של לשנות את ה-WMDC שגם ככה ניגשתי אליו בידיעה ברורה שזה הולך להיות המצב.

ניר

פורסם

רק עכשיו שמתי לב לסרטון של מסלולים אז...תודה רבה לאדם פרנק שהתקין את המצלמה ברכב שלי ולמסלולים על הציוד וכמובן על ההשקעה

Turning gasoline into adrenaline,one gallon at a time

פורסם

Eריק - אין לי בעיה לגבי EVO CUP אבל יש לי בעיה אם כך שאתה חושב שאי אפשר לתת לנו פייט.

בוא נעשה קצת ספורט - תן לג'ון או לגל לנהוג הקפה, ונראה.....

האם הרכב אינו יכול לתת פייט או שמה זהו הנהג ?

חס וחלילה -שלא תטעה - אינני מזלזל בכישורי הנהיגה שלך, אני רק חושב שהרכב שלך יכול לתת הרבה יותר ממה שאתה חושב !

והאמן לי אם SX200 יכולה - גם Z350 יכולה.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

תשמעו, אחרי שראיתי את הסרט נראיתי ככה:shock2:

פשוט התאהבתי ממבט ראשון. זה כלכך הימם אותי חח וזה נותן לי חלום שגם בעתיד אני אעשה את זה.

באמת שזה השפיע עליי ואני שמח מאוד שתרבות הספורט המוטורי התקדמה ככה כי לא ידעתי שזה בכזה קנה מידה.

אני מקווה עוד שנתיים שלוש ככה גם להתחרות עם איזה איבו חח (עכשיו בדיוק הוצאתי רישיון...)

לילה טוב לכולם עשיתם לי את הלילה!!

יש חלום חדש...

פורסם

ערן אל תדאג לגבי אריק-המצב בטיפול

הבעייה שאם יהיה איבו קאפ יבואו הסודבסקים ויגידו תעשו מיאטה קאפ ויבואו השטרנים והמי פזים וירצו קליאו קאפ...ויהיה קאפ רק של עומר נ.ה ורק של קוזמה וכו' וכו'

הבעייה החמורה יותר זה העיניין שאומרים שזה יתחיל לשעמם שיגמרו האופציות -

שבעצם מה שזה אומר שאחרי הWMDC ועוד 2 אירועי דריפטים אני סוגר את הרינג...

בעולם לא יעלה על הדעת לשנות מסלול - הסופר סטייג' בWRC וכל שאר הסטייג'ים חוזרים על עצמם במשך הרבה שנים ואני לא רואה את לואב או את סולברג משועממים... אני גם רואה שהרבה מתחרים על אמצע טבלה - הרי לפי מה שאתם אומרים עד לפני שנה שומאכר היה צריך להתחרות לבד מול עצמו כי אין סיכוי לניצחון של מישהו אחר. כנ"ל בWRC עם לואב..

יש כל כך הרבה אופציות במסלול רק צריך להיות יצירתיים,לדוג':

1.לעשות מסלול מלא וחצי מההופכי שלו (הקפה וחצי)

2.לעשות שתי הקפות רצופות או שלוש

3.לעשות ממוצע או צבר שלוש המדידות או שתיים הכי טובות

4.שהגמר בלבד יהיה על שתי הקפות רצופות

וכו' וכו'

והקטע הכי לא ברור היא הטענה : "שזה לא פייר כי אנשים טוחנים את המסלול..."

זכותו של כל אדם לבוא ולהתאמן לפני תחרות כאוות נפשו וככל שכיסו מאפשר לו - לואב קורע את התחת שלו יום יום באימונים - אני לא שומע מישהו שאומר - אה זה לא פייר שהוא ניצח - הוא מתאמן כל הזמן...

מבחינתי זה משפט לא מפרגן ותוקע את כל הספורט -

הרי ג'רמי לא התאמן לקראת העונה הזאת על המסלול - זאת הבחירה שלו

קוזמה מתאמן כמעט כל יום שישי - לא שמעתי מישהו שאומר שזה לא פייר שהוא שולט בקטגורייה

ויש עוד מלא דוגמאות

אם מישהו מתאמן צריך להעריך אותו על הרצינות, לפרגן ולשמוח בשבילו.

ולעודד אנשים שזה הפעם הראשונה שלהם לבוא להשתתף - כי בסופו של דבר החוויה היא מטורפת

לא ראיתי את קוזמה או את אמודי,או גומר יוצאים מהמרוץ ואומרים שהם השתעממו ...

אם הגישה הזאת תמשך אין סיכוי שמישהו יבנה מסלול גדול יותר כי גם הוא ישעמם אחרי 10 פעמים לכל כיוון.

ותחשבו על זה

אוהב את כולכם ונהנה מכל רגע מאז יום שישי

פורסם

לעשות קבוצה ניתן לעשות עם יש הרבה חברה עם מכנה משותף. נראה לי הגיוני לעשות 106 קאפ אם יש לפחות 10 בעלים של 106 שישתתפי, כנ"ל מיאטות או רכבים אחרים.

אריק, באמת יהיה מעניין לראות מה עושה גל עם האוטו שלך. שני סיבובים נראה לי לא יגמרו את הצמיגים, מהצד השני הם בהחלט יתנו אינדיקציה להפרשים בין האיוו ושלך...

פורסם

סט שני. ( הסיבה שאני מעלה בכמה סטים היא המחשב שלי. הוא פשוט לא סוחב את הפוטושופ והבריג' ביחד ולוקח לי המון זמן לערוך כל תמונה, וזמן אין כמו תמיד )

IMG_8075.jpg

IMG_8098.jpg

IMG_8120.jpg

IMG_8135.jpg

IMG_8556.jpg

IMG_8570.jpg

IMG_8575.jpg

IMG_8591.jpg

IMG_8592.jpg

IMG_8599.jpg

IMG_8607.jpg

IMG_8655.jpg

IMG_8662.jpg

IMG_8665.jpg

IMG_8677.jpg

IMG_8679.jpg

פורסם

VOVKA אתה אלוף!!

לגבי תיקון הקטגוריה,

תאמינו לי שאני מודע טוב מאוד למה השילוב של רכבי+אני מסוגלים ועוד כמה הרבה אפשר להתקדם. אני בסך הכל טוען שעבור רובנו מדובר בתחביב - ולא יותר מזה.

חלק מאיתנו קצת יותר "מורעלים" מהאחרים וחלק באים אך ורק בשביל הכיף, ובשביל הכיף חייבת להיות אותו סיכוי קלוש לכולם. אחרת זה מפסיק להיות כיף. ושזה לא כיף אז נעלמים ותיקים ולא מצטרפים חדשים.

אני בטוח שעבורך ערן (וגל וגיא ושי ואיתן ...) אין כל אתגר וכיף בניצחון על ליאון 4X4 טורבו או מיצובישי אחרת בת 13 שנה... אתם די מתחרים זה בזה והאחרים בקטגוריה זה רק מילוי.

ברור שחייבת להיות הגיון בחלוקה ותמיד יהיו כאלה שנופלים על התפר - ולא הצעתי לכתוב את התנ"ך מחדש, רק לראות ולהבין שקיים מצב מוכח בשטח....... ה EVO ההכי איטית עדיין יותר מהירה בשניה מרכבים אחרים בקטגוריה.

אז מה , בWMDC#3 נראה במפלצות 6-8 איוו + ג'ון + בקשי. וזהו?

כי כבר מ #2 הודעתם שנרשמו 21-24 לקטגוריה ואז הופיעו רק 13 , כמה מהם פשוט הרימו ידיים כי התוצאה הייתה ידועה מראש?

תבינו אני לא מקטר ואני לא מנסה לשנות את חוקים , אני רק מציע להבא שמסלולים ימצאו מתכון טיפ טיפה שונה על מנת לאפשר

את המשך הכיף שבספורט הזה.

פורסם

תודה רבה לכל מי שטרח צילם והעלה את התמונות לטובת אלו שנשארו בבית.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...